Autojerryn käyttö?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja virta, 3.10.2018.

  1. virta

    virta Gearhead

    Piti tilata ilmastoinnin täyttöhuolto,ajattelin kokeilla sitten toita autojerrya.Ja sieltähän tuli useita tarjiouksia,paras oli muutaman kilometrin päässä,Hintakin mielestäni halpa,Oli possitiivinen kokemus.Nyt täytyisi tuulilasi vaihdattaa,,tuonkin ajattelin sinne laittaa,
     
  2. eilhik

    eilhik Double Gearhead

    Vetokoukun laitatin sen kautta ja hintahaitari oli kyllä kieltämättä alle puolet siitä mitä virallinen myynti ja huoltoliike olisi laskuttanut.

    On se 500€ rahaa joka tapauksessa jos se on tienattava omin voimin.

    Bosal ja 2v takuu työlle.

    Ei viitsi can-väyläohjatun transportterin kanssa alkaa tappelemaan ja virallisella sivustolla asennusaika jopa 6-8h eli ei siinä paljoa jää katetta asennusfirmalle.
    (tuli kateltua asennusohje pdf,t , piuhat viedään eteen hyttiin alustamuovien alla ja sulaketaulun asennus ei maaliskuussa oikein sykähdyttänyt pohjolan tallissa)
     
  3. RaiRai

    RaiRai Gearhead

    On tullut käytettyä muutaman kerran, tuulilasi kesällä. Ihan toimiva systeemi ollut.
     
  4. T5

    T5 Gearhead

    Paremman puoliskon Mazda ei mennyt leimalta läpi, koska takaa oli pusla mennyt. Ihan perus homma. Silti Autojerryn kautta ei tullut yhtäkään tarjousta. Sitten yksi kyläseppä sen sinne pajotti 70 eurolla. Onni onnettomuudessa oli se, että ilman tuota Autojerryn täyttä hiljaisuutta en olisi koskaan tuohon tyyppiin tutustunut.
    Nyt tiedän, missä omaa käyttöautoa käytän korjattavana.
     
    big t, Saetkae, 12345678910 ja 1 muu tykkäävät tästä.
  5. mpower

    mpower Double Gearhead Bannattu

    Pari kertaa oon Autojerryä käyttänyt.Oli auton maalipinnan myllytys ja kestopinnoitteen laitto.Ja viimeksi oli dieselin pakokaasumittaus 17 euroa,ihan jees verrattuna katsastusaseman hintaan 39 euroa.Molempiin mun juttuihin tuli vain yksi tarjous jotka sitten valitsin.
     
  6. maverick999

    maverick999 Gearhead

    Pari kolme kertaa yritin sen kautta jotain remonttia, eikä koskaan yhtään tarjousta.
     
  7. mpower

    mpower Double Gearhead Bannattu

    En oo varma mutta arvioisin ns.tavallisiin yleisempiin autoihin saavan paremmin tarjouksia kuin harvinaisempiin.Tosin en tiedä mihin autoon kukin tarjouksia on pyytänyt ja mistä hommista.
     
  8. maverick999

    maverick999 Gearhead

    Perus Bemmi e46
     
  9. Ana67

    Ana67 Gearhead

    Viime vuodet on tullut aina käytettyä jos käyttökikottimet vaativat ulkopuolista/talvista apua. Hyvin on homma toiminut.
    Paitsi pari kertaa on tullut vain yksi tarjous; jarruputkien vaihto vanhempaan, 18v, Fiatiin ja samaisen kamppeen etupyöränlaakeri. Jarruputket syntyivät pienessä vanhanajan korjaamossa halvalla ja hyvällä palvelulla ja etupyöränlaakeri kilpailutetaan uudestaan; oli kesäloma-aika kilpailuttaessa...

    Kaiken kaikkiaaan tyytyväinen AutoJerryyn olen, helppoa ja nopeaa tarjousten pyyntiä ja laadukasta edullista korjausta palveluun kuuluvilla korjaamoilla; joista osa nykyajan ketjulafkoja osa vanhanajan korjaamoja.
     
  10. SQ

    SQ Gearhead

    Just reipas viikko sitten kokeilin ensimmäistä kertaa, ihan vaan sillä ajatuksella etten jaksa alkaa pajoja kiertämään kuka ehtii ja koska (mikä ainakin täälläpäin tuntuu olevan ongelma). Etupyörän laakeri Mondeo '09. Tarjousvaiheessa jo sai ruksia, että osat vähintään OE-laatua. 4 tarjousta 4 vuorokauden sisään (siihen osui vielä viikonloppu) ja jokaisessa tarjouksessa oli eritelty osan ja työn hinta. Tarjoukset n. 15% sisällä toisistaan (kaksi edullisempaa ja kaksi kalliimpaa) ja työn hinta sellainen ettei tarvinnut sekuntiakaan miettiä alkaisiko itse vaihtamaan. Huomiselle on aika varattuna.
     
  11. C5_Z06

    C5_Z06 Double Gearhead

    Toimiihan se.

    Kannattaa muistaa, että Jerry vetää 5% välistä. Mutta sitä ei saa siellä sanoa.
     
  12. virta

    virta Gearhead

    Korjaamot maksavat tuon 5%?
    No suoranaisesti ei vaikuta asiakkaaseen kun jerryn käyttö on. ilmaista.Korjaamoille voi olla huonompi bisnes kun hinnat painettu matalalle muutenkin.
    Odottelen vielä sitä urbaanilegendan mukaista 150e tarjousta tuulilasista,itse vähän skeptinen että siihen rahaan saisi,,mutta näkee,nyt alin tullut 200e tarjous!
     
  13. mpower

    mpower Double Gearhead Bannattu

    Ei varmaan sanota,mutta kai jokaiselle pikkaisenkin ajattelevalle on selvää,mikään palvelu ei ole ilmaista!Muutamat korjaamot ovat liittyneet Autojerryn ketjuun,he ovat katsoneet heille siitä hyötyä olevan.Ehkä he toivovat saavansa enemmän duunia sitä kautta?Kuluttajan hintaan se ei liiemmin vaikuta.Saattaa säästää
    aikaa ja vaivaa,näet varmaan itsekin,ketjuun kuuluvat korjaamot sen maksavat,ei kuluttaja suoraan.Hihhii,ja hintakilpailu ja tarjous on aina hyvä,siitä valitset,eiks jeh?:rolleyes:
     
  14. Pertti K

    Pertti K Double Gearhead

    Vuosia sitten pyysin tarjouksen Typhoonin tuulilasin vaihdosta. Yhden tarjouksen sain ja yhdellä puhelinsoitolla sain n. satasen edullisemman. Sitten on vähän unohtunut koko Jerry. Ois varmaan Mersun koukun asennukseen pyytää tarjoukset, maksoi ihan riittävästi.

    Voiskin nyt pyöräyttää talvirengastarjouskyselyn sitä kautta. Ja soittaa sitten vakiopaikkaan ja hakea sieltä...
     
  15. C5_Z06

    C5_Z06 Double Gearhead

    Just näin eikä siinä mitään pahaa ole.

    Samalla lailla saa vaikkapa lainat kilpailutettua.

    Toki loppuasiakas aina maksaa tavalla tai toisella. Mukavinta toki olisi, jos välistävetäjän veloitus näkyisi suoraan tarjouksessa, mutta sitä ei sallita. Niinpä se "piilotetaan" joko osiin tai työn osuuteen.
     
  16. C5_Z06

    C5_Z06 Double Gearhead

    Maksaa joo.

    Mutta edelleen se on sama kaikille korjaamoille. 5% osuuden maksaa lopulta kuitenkin asiakas, mutta toisaalta kilpailutus on helppoa.

    Vastaavia kilpailutuspalveluita on lisää tulossa.
     
  17. mpower

    mpower Double Gearhead Bannattu

    Jos oikeen vittumainen ja nuuka olis,niin soittais sinne korjaamolle kun on saanut selville kuka tarjouksen on antanut,mitä tää maksaa jos teette tämän.Asiakas maksaa aina jos jotain teettää, se on selvä!
     
  18. C5_Z06

    C5_Z06 Double Gearhead

    Vittumainen ja nuuka tekee juuri niin.

    No, karkeasti jokin 5% ylimääräinen kulu nyt ei tee jossain 500 euron jakopäässä kuin se 25 euroa ylimääräistä, mutta jos kilpailuttaa vaikkapa asuntolainaa, niin ehkä kannattaa soittaa tai olla muuten suoraan sinne pankkiin yhteyksissä.
     
  19. mpower

    mpower Double Gearhead Bannattu

    On se varmaan noinkin,ei kai kukaan järkevä mitään lainoja kilpailuta?Ja miksi lainata?Käteisellä maksut hoituu kivuttomasti!
     
    isalmela ja Pertti K tykkäävät tästä.
  20. Pertti K

    Pertti K Double Gearhead

    Samaa mieltä, mutta kyllä ennen talon rakentamista joutu käydä vähän hiekkaa viemässä konttorin lattialle.
     
    mpower tykkää tästä.

Kerro tästä muillekin!