Kauhava. LSK Businesspark ja muutakin.

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Drag Racing', aloittaja enzo, 28.3.2018.

  1. nixxon

    nixxon 3rd gear

    Niin
    Mahtoiko hän ilmoittaa Mäntsälän uutisiin että
    Katso FHRA sisäinen palsta mitä todella tarkoitin? ????????
    Nixxon
     
    Duster440 tykkää tästä.
  2. salakazi

    salakazi 2nd gear

    Meinaatko Nixxon että pitäisi vaatia oikaisu Mäntsälä lehdeltä kun OD:ee laiset ovat lukeneet lehdestä toimittajan asiayhteydestä iroittaman lauseen ja pahoittaneet mielensä. Kauhavan tulevaisuus on ollut ainakin niille jäsenille tiedossa jotka ovat fyyran foorumia seuranneet ja olleet syyskokouksessa. Mitä jos ne joita FHRA:n tekemiset kiinostaa täällä niin paljon että pahoittaa mielensä joka huhusta liittyä jäseneksi uudestaan niin ei tarvitse elää juorujen varassa missä mennään. Toimitusjohtaja ei tee yksinään mitään päätöksiä niinkuin hyvin tiedät. Ymmärrän kyllä sen kun FHRA:ssa ei aina ole toimittu näin ennen vuotta 2015 että epäilyjä salaliitoista ynnä muista vedätyksistä lajia pidempään harrastaneille nousee huhuista mieleen.
     
    Catiska tykkää tästä.
  3. johntravolta

    johntravolta Gearhead

    Miten se Salakazi on, pitääkö kaikkien kiihdytyksestä kiinnostuneiden olla FHRA:n jäsen saadakseen janoaamaansa tietoa tulevasta. Mielestäni olisi vähintäänkin viisasta julkaista tiedoitteet myös tällä mielensäpahoittajien palstalla. Täällä sitä kiinnostunutta porukkaa kun nyt vain tuppaa kuitenkin surffailemaan ja jotka eivät syystä tahi toisesta ole kattojärjestön jäseniä, mutta kiihdytys on lähellä sydäntä.

    Ei kai sitä kaikki Tapparastakaan kiinostuneet varmasti ole Tapparan jäseniä, mutta silti tietoa löytyy vapaasti moneltakin foorumilta. Kannattaisko FHRA:nkin siirtyä tiedoitusmalli Pohjois-Koreasta länsimaiseen tapaan? Salaisuudet voi kyllä supatella siellä suljetulla palstalla.
     
    three hundred tykkää tästä.
  4. pile

    pile Gearhead

    Aika vainoharhaasta porukkaa.
    On se ihme kun FHRA: sta halutaan aina uskoa pahaa. Jotain huhuja kun kuuluu niin ollaan heti ampumas jalaat alta.
     
    kapa73 tykkää tästä.
  5. NickyM

    NickyM 1st gear

    Tämä foorumi on kyllä toisinaan kuin vauva.fi. Täällä vaan ei ole höpsähtäneitä äityleitä, vaan höpsähtäneitä ajoneuvo- ja kiihdytysharrastajia.

    Mutta eikö ihan kaikkien etu olisi olla vääntämättä joka asiaa negatiiviseksi? Kaikki projektit on eteenpäin, tuo harrastusta näkyväksi ja tietoisuuteen, mahdollistaa jatkumon. Moni ihminen tekee lujasti töitä niiden projektien eteen. Kopistelkaa nyt se hiekka pois sieltä missä se kullakin hiertää, älkää ampuko alas hienoa harrastusta vaan olemalla niin mahdottoman negatiivisia.
    Yhteistyötä ja positiivisuutta kehiin, niin kaikilla on hyvä mieli. Tämä koskee montaa muutakin täällä keskusteltua aihetta kuin nyt viimeksi pinnalla ollutta.

    Ja kyllä se kakkamyrskyn nostattanut kommentti omaan silmäänkin osui kun jutun luin. Mutta aina pitäisi muistaa lähdekritiikki ja se, että kovin monesti lehteen kirjattu asia kuulostaa erilaiselta kuin se on alunperin ollut tai millaiseksi tarkoitettu. Pitää suodattaa ja jos siltikin kovin mietityttää, niin vaikka asianomaiselta tarkistaa faktat. Ei pahan mielen oksentaminen ja juoruilu foorumilla, Facebookissa tai vaikka Shellin baarissa ole oikea ratkaisu.
    Kyllä rivit täytyisi pitää yhtenäisenä yhteisen asian ja edun ajamisessa. Tai näin minä sen näkisin.
    En ihmettele yhtään ettei tällä foorumilla haluta mitään virallisesti tiedottaa, koska täällä käydyt keskustelut antaa liian usein kuvan foorumista vaan ihan höpöhöpö-juorukerhona.

    Josko vähän positiivisemmalla asenteella ja fiiliksellä kohti ensi kesää?
     
    Pertti K, C-Body Polara, Araldite73 ja 1 muu tykkäävät tästä.
  6. salakazi

    salakazi 2nd gear

    Kuule John Travolta
    Hyvän se olisi jos kaikki lajista kiinostuneet olisivat jäsenenä kerhossa joka järjestää kisoja, uusia suorituspaikkoja ja kaikenlaisia tapahtumia kaikille harrastajille ihan vaan talkoilla.

    Jos mielestäsi FHRA:n sivusto ja 1500 jäsenen avoin foorumi missä kirjoitetaan OMALLA nimellä eikä huudella nimimerkin takaa kuten täällä on Pohjois Korealaista tiedottamista ja salailua niin ymmärämme sanan "avoin" hieman eri tavalla.

    Terveisin,
    Jaska Salakari
    1/4 mile 5.8372/332.72 (Quickest Twin in the planet)
    1/8 mile 3.6707/326.28km/h (Quickest run in Dragbike history)
    330' 2.479/255.56 km/h
    60' 0.9711
     
    Pörinä, tukkijulli, tapio.t ja 2 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
  7. johntravolta

    johntravolta Gearhead

    Luuletko Salakazi että tuo 1500 jäsentä tulee täyttämään katsomot kiihdytystapahtumissa. Sinne katsomoihin ja sun muihin tapahtumiin saattaa olla tervetullut lisä nämä yhdistyksen ulkopuoliset luopiot joille ehkä kannattaisi myös vähän tiedoittaa asioista jos tiedotettavaa on.

    Jos yhdistyksessä on jäseniä vain 1500 niin silloinhan on jotain pielessä ja pahasti. Harrastajia tai vain lajista kiinnostuneita lienee maassamme kuitenkin kymmeniä tuhansia joten järjestyneisyys ei näytä kovasti kiinnostavan. Miksiköhän?

    Rauno Hautamäki Tre mosse 18.996
     
    GS, three hundred ja salakazi tykkäävät tästä.
  8. nixxon

    nixxon 3rd gear

    Hello
    Jos luen aamulla lehden niin en ainakaan luettuani jonkun
    jutun ohimennen lähde tarkistamaan sen paikkansapitävyttä.
    Sen lukee ja sillä sipuli!!!!
    Toki voi käyttää american meininki.
    Lausuu ankan ja sitten tiedottaja oikaisee.Ja jos se ei tyydytä
    niin joku saa kenkää.Nyt ei olla haukuttu FHRA vaan
    huono tiedottaminen joka vahingoittaa lajia ja FHRA/uskottavutta.Tehkää palstasta avoin sillä tavalla
    että sen pystyy lukemaan mutta vain jäsenet voi kirjoittaa
    siinä.silloin se voi kiinnostaa jotakuta joka jopa saattaa
    liittyä jäseneksi ja "ulkopuoliset"pääsee vähän jyvälle
    toiminnasta
    Nixxon
    P.s.
    Esim kysymys mikä usein kysytään
    Mikä on sen luokan SE/EURO/ME? ??
    Kato FHRA sivu!
    Niin??????
    Jos halutaan lisää kiinnostusta lajiin TIEDOTTAKAA!
     
    nalle71, Mikkis, Peeaa ja 2 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
  9. GS

    GS Gearhead

    Niin, mikään laji/harrastus tuskin on kasvu-uralla silloin jos kuningasajatuksena on pitää laji ”vain omissa piireissä” ja vetää mahdollisimman sisäsyntyistä profiilia pitämällä ovet auki vain toiseen suuntaan.
    Pitäisi kuitenkin ymmärtää se alkeellinen tosiasia, että suomessakaan laji nimeltä kiihdytysurheilu, EI OLE vain yhtä kuin siinä kilpailevat ja/tai ”puolueen" jäsenkortin omistavat...siis mikäli laji halutaan pitää myös sitä seuraavalle suurelle yleisölle ja yhteistyökumppaneille avoimena.
    Sieltä "suuresta yleisöstä” lajia kuitenkin ruokitaan niin yhteistyökumppaneiden kuin katsojienkin kautta ja sieltä tulee myös sitä uutta kilpailevaa verta ladulle, kun vanhasta aika jättää.
    On kohtuullisen absurdia väittää että pitämällä tiedottaminen mahdollisimman pienen piirin etuoikeutena, sillä lajinäkökulmasta saavutettaisiin mitään positiivista.
    Kaikille avoin ja mahdollisimman reaaliaikainen tiedottaminen luo nimenomaan positiivisen kierteen pitkässä juoksussa ja se jos mikä ampuu lajiin kohdistuneelta BS:ltä jalat alta.
     
    supo ja nixxon tykkäävät tästä.
  10. gremlin

    gremlin Gearhead

    Kyllä nyt on Nixxonilla taas hiekkaa pi###sa. Ja parilla muullakin vakio valittajalla.
    Eli kun aamulla luet ekan käteen osuneen lehden niin se on sulle sitten absoluuttinen totuus sille päivälle?
    Ei sillä ole mitään merkitystä että kyseisen lehden toimittaja on vääristelly sanomisia ja irroittanut juttuja asian yhteydestä?
    Ja asiahan on oikaistu yhdistyksen virallisella tiedotus kanavalla välittömästi ton vääristellyn uutisoinnin tultua esiin. Vai olisko pitänyt ottaa maksettu mainos Mäntsälän sanomiin, vai peräti Pargas Tidningen aviisiin?

    Nykyinen tiedotus ei ole mikään pienen piirin etuoikeus, vaan jokaisella on mahdollisuus päästä siitä tiedotuksesta osalliseksi.
    Se että te muutama itkijä ette halua siihen mukaan, ja pääse lukemaan asioista niiden oikeasta osotteesta, on täysin TEIDÄN oma valintanne, ei kenenkään muun.
     
    salakazi ja Mikkis tykkäävät tästä.
  11. nixxon

    nixxon 3rd gear

    No mutta Kari kin heräsi
    Moniko mäntsälälistä lehdenlukia luulet että liittyy
    FHRA JÄSENEKSI tarkastakseen jos on
    taas joku väärinkäsitys??????
    Onhan sekin yksi tapa onkia jäseniä
    Thrump in lausunnot oikaistaan ehkä

    mutta Ei Laurellin
    Thrumpkin sanoi että suomen metsät haravoidaan
    niin ei tule metsäpaloja. Onhan ne yhtä viisaita lausuntoja
    molemmat.
    P.s
    Jos lehti julkaisee ankan niin he myös korjaa sen maksutta pyynnöstä
    ja yleensä sen saa myös lukea ennen ensijulkaisemista
     
    Muokattu: 3.12.2018
    three hundred tykkää tästä.
  12. MIAMIDRAGRACING

    MIAMIDRAGRACING 2nd gear


    Itse kuulun myös tähän kuntaan joka ei jaksa surffata tonne Järjestön sivuille. Mun mielestä täällä kuitenkin suuri määrä harrastajia ja on kyllä kumma ettei voida täällä julkaista!

    Toni Nyström PS 591
     
  13. 1320

    1320 Gearhead

    Nyt ei ymmärrä. FHRA:n keskustelupalstahan on se virallinen tiedotuskanava. Jos jotkut jäsenet ei jaksa käydä sieltä niitä tiedotuksia lukemassa, niin miksi siitä sitten pitää valittaa aina täällä joka ketjussa? Kaikilla jäsenillä käsittääkseni on tunnukset luotu sinne, joilla kirjautumalla pääsee juttuja lukemaan ettei tarvii nillittää täällä kun "mistään ei tiedoteta mitään". Sehän on sitten ihan oma ongelmansa jos niitä ei käy lukemassa...

    En halua osoittaa ketään sormella enkä tarkoita juuri tätä tänkertaista tapausta, mut jotenkin v......aa nää ainaiset valitukset samasta aiheesta. Kattokaa sieltä viralliselta tiedotuskanavalta, tai kysykää joltain kaverilta ettei tarvii täällä itkeä. Muistaakseni keskustelupalstalla on myös kerrottu perusteluineen, miksi tiedotuskanava on se, eikä tämä sivusto. :odwink:

    Ja jos ei ole jäsen, mutta niin kovasti kiinnostaa että kerta toisensa jälkeen täällä valittaa asiasta, niin pitäiskö sijoittaa se huima 25€ siihen jäsenmaksuun.

    Ei herneitä nenään, kiitos. Kunhan ihmettelen vaan.

    -NL, S/SS 570
     
    gremlin, Mikkis, josu ja 1 muu tykkäävät tästä.
  14. nixxon

    nixxon 3rd gear

    Jeps olen sun kanssa 100% samaa mieltä jos tarkoitus
    On informoida fhra jäseniä!!!!!
    Jos ajattelet hiukan laajemmin niin kun esim
    Tukijat/Katsojat mahd.muuten kiinnostuneita lajista
    jotka lukevat yleensä lehtiä esim v8 magazine eivät
    KAIKKI OLE FHRA JÄSENEKSI tästä on turha jatkaa
    Joko se aukeaa tai sitten ei jos on tarkoitus pienentää
    Piirit niin tämähän on ihan oikea ratkaisu.Mutta
    jos mennään yleisiin medioihin niin asia on hiukan eri.
    Miksi yleensä mainostaa kisojakaan kun se lukee fhra palstalla???miksi antaa lausuntoja medialle kun
    saman voi infota fhra palstalla.jos on kiinnostusta
    lukekaa sieltä.
    Selvä mun kohdalla käsitellty
     
  15. Jenkkiauto

    Jenkkiauto 1st gear

    Aika paljon siellä FHRA:n jäsenpalstalla näkyy ajankohtaisia viestejä/tiedotusta olevan ei -jäsenillekin (yhteensä 1258 viestiä).

    Ja FHRA:n jäsenille on tietysti viestejä/keskustelua/tiedotusta tarjolla aika paljon enemmän, tällä päivämäärällä näyttää viestimäärä olevan yhteensä 8535 viestiä.

    [​IMG]


    [​IMG]
     
  16. MIAMIDRAGRACING

    MIAMIDRAGRACING 2nd gear

    Nixxon, me ollaan vaan liian vanhoja ymmärtämään..:))
     
  17. johntravolta

    johntravolta Gearhead

    Eikä täällä Od:lla olekaan kuin rapiat 43000 viestia drag racen tiimoilta. Marginaalia sanon minä.
     
  18. No mutta tässä on tullut oltua niin väärässä kuin mies voi olla. Eli kaikki on hyvin.
    Jaska soittikin mulle heti tuon jälkeen ja kehui maailman parhaan FHRA.n myyntimiehen/tj:n....mikä se titteli onkin. Anteeksi , jos on osunut ja uponnut. Olin väärässä. Minä olen ehdottomasti suurimman enemmistön puolella, jos kerran on saatu firmaan maailman paras myyuntimies. Kyllä harkimoa vituttaa kun sen ohjelmiin ei ole semmoisia löydetty, mutta pääasia että meillä räkräsen harrastajilla semmoinen on.

    Eikä siinä vielä kaikki. Kuorossa kun toistetaan asioita niin tämmöinen tyhmempikin sen ymmärtää. ja nyt on mennyt perille, ymmärrän. Kiitos.

    Se foorumi missä asioita kerrotaan jne voi olla mikä vain, minkä kokous on päättänyt ilmoituskannaksi ja jos se on FHRA kotisivu niin se on se.

    Silti odotan että maailmanparasmies tulee niitä viimeisten vuosien + tulevan vuoden markkinointisopimusten kanssa näyttämään minulle aikaansaannoksia, minä kun olen luullut että sitä varten tämmöinen henkilö on olemassa. Sitten nostan hänet ison tolpan nokkaan ja menen kontalleen sikiöasentoon kunnioittamaan kalifia joka on meidän yhteinen kalifi.

    Silti näihin yleisiin kokouksiin kun menee esiintymään, pitää olla ammattilainen ja tietää mitä siellä voi sanoa ja mitä ei. Jos sanoo, väärin -> joku kusee nilkoille. Eikö veikkauskin mainostanut joskus: jos viekkaa väärin -> ei voi voittaa! Mutta en ala neuvomaan maailmanparasta, se olisi väärin kaikkia jäseniä kohtaan.

    Aulis

    Ja edelleen olen luvannut käydä läpi kaikki kirjanpidot menneiltä vuosilta, koska tuntuu että herrojen puheessa vain on se pääasia kuinka nyt on korjattu kaikki asiat ja ennen kusetettiin. Saan valmiiksi tilintarkastajan tutkinnon ja sitten FHRA saa ilmaiset tiedot kaikesta kun saan aineiston käsittelyyni. Tämän olen jo Salakarille luvannut, eikö olekin hienoa yhteiseen hiileen puhaltamista?!

    13,55 hangossa joskus ajoin
    muita aikoja en muista kun jännittää niin paljon
    nyt on tavoitteena 14sekuntia , mutta siihen on vielä pitkä ja kivinen tie
    kun omilla rahoilla yrittää köyhänä päästä takaisin radalle
     
  19. Mikkis

    Mikkis Double Gearhead


    Mikäs ihmeen Taika-Jim sä oot, kun sun luokse pitää tulla jotain sopimuksia todistamaan?

    Ota sä se persees siitä penkistä ylös ja lähde Malmilta kyselemään niitä asioita mitä pientä mieltä askarruttaa.
     
    Lasse73 tykkää tästä.
  20. MaxDura

    MaxDura Gearhead

    Kannattaa varmaan seuraavassa vuosikokouksessa äänestyttää itsensä kalifiksi kalifin paikalle, antaa kaikille kenkää ja palkata toimitusjohtaja joka itseä miellyttää, tai alkaa vaikka itse siihen hommaan. Ohjeeksi sille toimitusjohtajalle kannattanee antaa että myy vitusti, ja jos jossain on ratahanke niin pitää sanoa että ehdottomasti kaikki ratahankkeet pitää kuopata koska Kauhava on jo olemassa. Mitään muita ratoja ei tarvita eikä saa tehdä.
    Tiedottamisen voi hoitaa sitten vaikka Suomi24:n kautta, siellä on vissiin lukijoita vielä enemmän kuin täällä.
     
    stana, Mikkis, Hegemon ja 3 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.

Kerro tästä muillekin!