Koko harrastuksen tulevaisuus...huono?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Cocco Bill, 15.12.2018.

  1. Rautamäki

    Rautamäki 3rd gear

    Nyt täytyy tunnustaa, että harrastan väärin. Autoni ei liiku useampaan vuoteen.

    [​IMG]
     
    Dataviilaaja, FuryIII '71, Pertti K ja 5 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
  2. Petri R.

    Petri R. Double Gearhead

    Sen olen huomannut, että mitä lähempänä väki on tuota ensiksi kuvailemaani ääripäätä, sitä vähemmän ne tosiaan ymmärtää näiden "valianttien ja leppäjeeppien" ym. halvemman pään amerikanautojen päälle vaikka ne mielestäni ovat myös aivan täyttä amerikkaa. Novalle sieltä ikonisesta muskeliautosta tai siipijenkistä käsi vielä nousee, mutta 80-luvun Capricelle ei enää. Parhaat kommentit Capricesta olleet tähän asti, että "niin mutta onhan sulla se oikeakin jenkkiauto?"
     
    Pentastar93 ja Holley tykkäävät tästä.
  3. z 900

    z 900 Gearhead

     
  4. Karpov

    Karpov Double Gearhead

    Kohta tulee kinaa maiharimiehillekin, onko syyria, marokko vai gambia pahin ja ketä tulis eniten vihata. Turkkilaiset ei ole oikeita mamuja ja niiden "harrastamiseen" ei aika tai halut riitä.



    Jos on laajaa kokemuspohjaa harrastuksesta niin sitä voi jotain kommenttia sanoakin, mutta jos joku 20v tojotalla ajanut hommaa yhden chargerin pihaan niin ei se mun maailmassa ainakaan hissillä nouse sinne ylimpään jenkkiharrastajien kermaan.


    Täälläkin foorumilla avoimimmat ja tietävimmät kommentit taitaa tulla laaja-alaisesti kaikenlaisia autoja kokeilleilta.
     
    Sounderi tykkää tästä.
  5. BRAKE DRUM

    BRAKE DRUM Double Gearhead

    Karavaani kulkee ja koirat haukkuvat. Ei asiantila muutu paremmaksi tai huonommaksi nillittämällä ja itseään kehumalla.

    Ja yhdistelmää blondi+R/T convertible ei nyt vaan yksinkertaisesti ole kaikille saatavilla. Ei ainakaan ympärivuotiseen käyttöön.

    [​IMG]
     
    arskazone, Lowry, simeoni ja 1 muu tykkäävät tästä.
  6. fishbone

    fishbone Gearhead

    no niin no, itse aion harrastaa niinkauan kuin noutaja tulee.vähäsen laittelen ja kesällä cruisaillaan,se on mun ja vaimon juttu,ollu jo 20-30 vuotta,mitä sitä muuttamaan mukavaa se on ja vie melkein kaikki rahat:rotfl:
     
    billy the kid ja z 900 tykkäävät tästä.
  7. grantorino

    grantorino Gearhead

    Mopar miehellä kyllä hyvä maku, mutta taitavat molemmat jo olla vaihtokunnossa, kuvan laadusta päätellen aikaa on kulunut paljon.
     
  8. karra

    karra Double Gearhead

    Ohhoh, tuohan menee melkes henkilökohtaisuuksiin :D ku ei ollu ees hymiöitä :p. No itellä on jo kolmas suhde menossa, ja vanhin auto on 1971 ihan kuin ensimmäinen autonikin vuonna 1982. Emännät on kyl nuortunu, 1969 on hyvä vuosi naisissa ja 1971 autoissa :cool:
     
  9. mcmies

    mcmies Gearhead

    Ensinnäkin olen sitä mieltä, että siinä vaiheessa kun aletaan määrittelemään, mikä on oikea tapa harrastaa mitäkin, ollaan huolestuttavasti hakoteillä.

    Ja silti, jos jonkinlainen harrasteajoneuvorekisteri halutaan saada aikaan, juuri näin pitäisi tehdä.:confused:

    Elämäntapanäkökulma on sekin mielestäni tärkeä. Ei tulisi meikäläisenkään olemisesta mitään ellei olisi V2- ja V8-moottoreita. Ja polttomoottoreita noin ylipäätään. Ei yksinkertaisesti pysty olemaan ilman. Mutta tämä näkökulma tuskin johtaa mihinkään hyödylliseen, kun puhutaan harrasteajoneuvorekisteristä, johon liittyy jotain käyttöajoneuvoista poikkeavia etuja.

    Ainakin yksi kriteeri harrasteajoneuvolle on se, että siihen liittyy käyttöajoneuvoa selvästi enemmän erilaista kunnossapito- tai muutostyötä. Ei välttämättä yksinomainen kriteeri, mutta tästä voisi päästä alkuun.
     
  10. markoyt

    markoyt 3rd gear

    Mitähän nuo 70-80 luvun "oikeat"veteraani harrastajat tuumailee tämmöisten nettihuuhaa "harrastajien" kirjoittelusta.....on uskomatonta paskaa....ja aiheen otsikkoon viitaten niin ei hyvältä tulevaisuus täällä netissä....muuten kyllä jenkkiautot kasvattaa koko ajan suosiotaan.
     
    z 900 tykkää tästä.
  11. markoyt

    markoyt 3rd gear

    Veteraaneilla viittaan heihin jotka eivät ole koskaan nettiin kirjoitelleet vaan käyttäneet senkin ajan autojen parissa...ilman Google kääntäjiä ja internettiä hommanneet varaosat jne....nähneet oikeasti vaivaa homman eteen...luen itseni myös tuohon huuhaa porukkaan.
     
  12. grantorino

    grantorino Gearhead

    Pitää varmaan käsittää tuon saratogan ohjaus siten, että se on tavallaan rajoitettu kääntymään normaalia vähemmän, johtuneeko jenkkiläisestä etuvedosta, tai tiedätkö ohjauksen olevan toteutettu simpukalla vai hammastangolla?
    Joku näistä sen tekee kömpelöksi.
    Noissa mainitsemissani sporttimallisissa autoissa etupyörät kääntyvät reilusti vähäisellä ratin liikkeellä.
    En ole ennen noin kankeasta ohjauksesta kuullut, jossa kierroksia on vähän, ja pyörätkin kääntyvät vain puoliksi.
     
  13. pantera

    pantera Double Gearhead

    Nyt olis ollu hyvä tsäännssi kun vihreet ja vasurit oli pois pelilaudalta tehdä harrasteajoneuvoluokka joka olis eriyttänyt harrasteajoneuvot bulkkiliikennöinnistä.
    Toivottavasti se ikkuna ei ole lopullisesti kiinni ja tulevaisuudessa harrasteporukat puhaltais sen verran yhteen hiileen että joku esitys saatas aikaan.
     
    Pertti K tykkää tästä.
  14. Karpov

    Karpov Double Gearhead

    Jos suurin osa täältä sais päättää, niin harrasteajoneuvorekisteriin tulis vuosimallirajaksi varmaan joku 1971 ja sitten vois ajaa jopa kaks viikkoa vuodessa sen yhden sijaan :poff:
     
    Holley tykkää tästä.
  15. pantera

    pantera Double Gearhead

    Kenenkään ei ole tietenkään pakko laittaa autoansa harrasterekisteriin.
     
  16. hzemax

    hzemax Double Gearhead

    En nyt tiijä, et miten tärkeetä ratin kierrokset tai harrasteajoneuvorekisterit on harrastuksen (olettaen, että liittyy amerikan autoiluun) kannalta tärkeitä, ku. Kattokaa loppuun prkl.
     
    palontie ja Jussi289 tykkäävät tästä.
  17. hzemax

    hzemax Double Gearhead

    Miä vaan tykkään ajella ameriikkalaisilla, ja vähä ropatakki niitä,,, amerikan autoja siis. Kaikki rahat niihi menee kuiteski.
     
    palontie ja Karpov tykkäävät tästä.
  18. Karpov

    Karpov Double Gearhead

    Aika hyvin kiteytetty
     
    palontie tykkää tästä.
  19. hzemax

    hzemax Double Gearhead

    Dänx . Katoikko ees vireon loppuun?
     
  20. Karpov

    Karpov Double Gearhead

    Tottakai, ylväs paasi
     

Kerro tästä muillekin!