Falcont ketju.

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Overdrive tiedotteet ja palaute', aloittaja NonSenCe, 24.12.2018.

  1. T5

    T5 Gearhead

    Jokos tänään aukeaa? :odroll:

    Verovelkaa on nyt yli 10t€. Sen verran verottajan sivuilla sanotaan. Eli tarkkaa summaa ei ole tiedossa. Kaikki autot on tuotu Falcontin nimissä, eli jos ulosottoon mennään, saattaapi kanissa olevien autojen oikeilla omistajilla olla kylmä rinki persauksen alla. Koska eikös uo-mies saa realisoida minkä/mitkä tahansa autot noista, mitkä näkee parhaimmaksi?

    Toinen juttu on se, että jos joku nyt menee laittamaan Falcontin tilille rahaa, nappaako ulosotto sen samantien välistä? Voisihan se ketuttaa autoa maksaa sinne ja se menisikin johonkin verovelkojen maksuun ja taas olisi yksi äkäinen asiakas, jolle pitäisi kertoa samat selitykset kadonneista titleistä ja hankalista myyjistä, kuin muillekin.

    Mutta helpompaahan se ylläpidolle on lakaista topikki maton alle ja antaa tuon homman jatkua ja jatkua. Ilmeisesti koska ei ole oma lehmä ojassa, ei tartte kiinnostaa :odroll:

    Ps. Nettiautossa myynnissä oleva F150 on tainnut seistä myyjän pihassa jenkeissä melkein kaksi kuukautta. Mutta Jani ei ole hoitanut autoa eteenpäin.
     
    PauliR, Custom_Rod ja xarper tykkäävät tästä.
  2. xarper

    xarper Gearhead

    Norri, moogmoog, Custom_Rod ja 1 muu tykkäävät tästä.
  3. Custom_Rod

    Custom_Rod Gearhead

    löytyy. eikä kyseisellä sivulla ole mitään muuta pahaa kuin filosofista pohdintaa epärehellisistä yrittäjistä
    http://webcache.googleusercontent.c...cont.173366/page-66+&cd=1&hl=fi&ct=clnk&gl=fi
     
  4. TwinBarrel

    TwinBarrel 2nd gear

    Pitkä on joulu ylläpidon mielestä.
     
  5. Karpov

    Karpov Double Gearhead

    Sehän vasta alkoi. [​IMG]
     
    Norri tykkää tästä.
  6. cdi

    cdi Double Gearhead

    Ei ulosotto pysty toisen omaisuutta ulosmittaamaan.Tietysti täytyy olla dokumentit millä todistat omistus oikeutesi. Asia muuttuu toiseksi jos olet mennyt takaamaan ulos otossa olevaa.

    Näin ulkopuolisena ihmettelen miksi joidenkin mielestä od pitäis tarjota alusta kiistanalaisesssa asiasta riitelyyn,josta pienemässä pahassa aiheutuu aikaavievää selvittelyä tai jopa oikeuteen meneviä syytteitä mahdollisine korvauksineen?
     
  7. Pertti K

    Pertti K Double Gearhead

    Ei riitelyyn, vaan kokemuksien esiintuomiseen, jotta autoa Ameriikan ihmemaasta hamuilevat osaavat valita oikean palveluntarjoajan. Tai eivät ainakaan väärää.

    Mutta riitelyksihän tuo vähän meinasi mennä, silloin olisi moderointi paikallaan, mutta ei niin että laitetaan ketju lukkoon eikä ainakaan niin että se piilotetaan pariksi(?) viikkoa.
     
    anttiukko, Norri, Rotten ja 6 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
  8. T5

    T5 Gearhead

    Tässähän on edelleen tilanne se, että Falcont tuo nuo autot ominaan maahan ja vasta, kun auto on asiakkaalla/lähtenyt sieltä Hämeenlinnan pihasta asiakkaalle, tehdään luovarit autosta.
    @Ylläpito voisi tulla kertomaan, miksi se topikki piti poistaa kokonaan, eikä vaan lukita saatesanoilla "Avataan joulun jälkeen".
     
    Norri, moogmoog, Custom_Rod ja 1 muu tykkäävät tästä.
  9. Custom_Rod

    Custom_Rod Gearhead

    melkein voisin laittaa pääni pantiksi, että ketju ei enää aukea
     
    Norri, sdfsd ja xarper tykkäävät tästä.
  10. Pertti K

    Pertti K Double Gearhead

    Kohtahan se on joulu taas.
     
    xarper tykkää tästä.
  11. Ylläpito

    Ylläpito Gearhead Staff Admin

    @T5 & kumpp. Malttakaahan nyt mielenne, että arki alkaa rullata. Jos joku olettaa, että tällaisen foorumin ylläpidossa on täysmiehitys koko ajan ja yhden keskusteluketjun vuoksi hälytellään päättäviä tahoja kesken lomien ottamaan kantaa niin väärin veikattu. Täällä suorittavassa portaassa odotellaan saagalle jatkoa siinä missä sielläkin. Aiheen lukitseminen on tehty ihan vaan siksi, että joululomien ajan ei ole muutakaan ollut tehtävissä kun kierrokset tuntuivat lisääntyvän juuri jouluksi, jolloin ketään ei ole paikalla.
     
    T5 ja Pertti K tykkäävät tästä.
  12. Custom_Rod

    Custom_Rod Gearhead

    blaa blaa. samanlaista puutaheinää taas:wc: samaa suolensisältöä kuin foorumin muka väliaikaiset bannit:poff: koskaan ei ole banni päättynyt alunperin luvatulla tavalla. aivan kuten konttiyrityksen niin teidänkin luottonne on täysi nolla. nollat.
     
    Norri ja xarper tykkäävät tästä.
  13. cdi

    cdi Double Gearhead

    No tuota joo ei tässä nyt ollut vastausta, miksi pitäis tarjota? Haitoista ollaan ilmeisesti yksmielisä en ainakaan huomaa kenenkään kiistäneen. En mä ainakaan henk . kohtaisesti tykkäis jos työmäärä lisääntyy,Ja tuskin od pyörittäjilläkään on senkummempaa tietoa mikä on todellisuus koko kasessa on vai sanoja sanoja vastaan.

    Yhteiskunnan lait tarjoaa keinon millä asiat saa ratkaistua,miksei niitä käytetä?
    Siellä selviää miten pitäviä sopimuksia kukin on tehnyt ja mikä kellekkin kuuluu.
     
  14. Karpov

    Karpov Double Gearhead

    Jos modeisra on pulaa tällä sivulla tai nykyisillä kiire, niin kirjottajista varmaan löytyis vapaaehtoisia :D
     
    anttiukko, Norri, isalmela ja 1 muu tykkäävät tästä.
  15. T5

    T5 Gearhead

    Näitä samoja asioita on käyty siellä ketjussa läpi ja sieltä löytyisi vastaukset. Ilman, että pitää toiston toistoa harrastaa.

    Poliisien kanssa on keskusteltu. Vastaus oli luokkaa "emme voi ottaa tätä tapausta, kerätkää porukkaa enemmän ja palkatkaa lakimies". Se homma sit tyrehtyi siihen.
     
    Norri tykkää tästä.
  16. Pertti K

    Pertti K Double Gearhead

    Kyllä siinä oli, mutta vielä uudestaan: ei miksikään.
     
  17. cdi

    cdi Double Gearhead

    Ei kai yleinen syyttäjä aja yksityisoikeudellista asiaa. Poliisi valvoo että sääntöjä noudatetaan,ei se sekannu asianomistaja riitoihinJa ei siihen mitään porukkaa tarvita. Ja lakimiestäkin tarvii vain jos itte ei tiedä pykäliä ja saa haastetta aikaiseksi.
     
  18. cdi

    cdi Double Gearhead


    Musta tuntuu että mahdolliset halukkaat on saikulla tai muuten estyneet.
     
  19. leemu

    leemu Gearhead

    Hypoteettista pohdintaa ketjun sulkemisesta.

    Kuvitteellisella henkilöllä olkoon vaikka Joni Sarkaotsa on kuvitteellinen autoja maahantuova yritys fullcunt Oy.

    Jonia alkaa kiukuttaa kuvitteellisella överväxle.se foorumilla käytävä keskustelu jossa fullcuntin toimia suomitaan rajuinkin sanankääntein.

    Joni ottaa yhteyttä kuvitteelliseen ylläpitoon ja muistuttaa, että lain mukaan ylläpitäjä on viimekädessä vastuussa palstan sisällöstä. Pieni lupaus tutun lakimiehen yheydenotosta ja homma on klaari.

    Ylläpitäjällä pasahtaa puolilöysät lahkeeseen ja kuvitteellinen fullcunt ketju katoaa näkyvistä pikavauhtia.

    Täytyykö vielä mainita, että tämä kaikki oli vilkkaan mielikuvituksen tuotetta eikä (välttämättä) omaa minkäänlaisia yhtymäkohtia todellisuuteen?
     
    Norri, f34, PauliR ja 3 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
  20. cdi

    cdi Double Gearhead

    No salonkupeesta fiktiota piisaa ,ei taida olla uimosen kirjasta vielä muste kuivunut.
     

Kerro tästä muillekin!