4L60e D ja 3 hukassa.

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Vaihteisto ja voimansiirto', aloittaja topparius, 8.1.2019.

  1. topparius

    topparius 2nd gear

    Eli firebird kävi fiksarilla ja oli pessyt myös moottorin. Lähdin ajelemaan ja moottori otti laiskasti kierroksia eikä pyöriny kaikilla. Lähdin tulemaan takasin talille niin aina kun turbiinilukko meni päälle laatikko alkoi nypyttämään ja hetken kuluttua loppui veto.

    Kun kepistävalitsee D:n tai kolmosen auto ei liiku mihinkään. 1, 2 ja pakki toimii. Kai D päälläkin pitäisi yrittää lähteä liikkeelle kuitenkin ja alkaa luistamaan vasta kolmosella jos olis fyysinen vika laatikossa 3 ja 4:lla?
     
  2. Mudracer

    Mudracer Double Gearhead

    Loikkarin spragi pitää yksinään kun keppi on D asennossa, 1 2 ja 3 asennoissa on pari kitkaa sen apuna. Jos keppi kolosellakaan ei liiku niin vika on erittäin mielenkiintoinen.
     
  3. xarper

    xarper Gearhead

    Ei lähe liikkeelle ku laittaa 3 mut ku käy 1 ja 2 låpi ja sit tyrkkää 3 ni ihan pienellä kaasulla on vielä vetoo mut sit luistaa ihan täysin.
     
  4. xarper

    xarper Gearhead

    Nyt o laatikko pöyvällä oottamas aukomista, jos sieltä joku vika löytys... Muutakin ku palaneet öljyt, laatikkokin on näköjään vaihettu GM tehdaskorjattuun lootaan jo joskus aikasemmin.
     
  5. topparius

    topparius 2nd gear

    Laatikko nyt sitten avattu eikä sisuksista vikaa löytynyt vaan kaikki melkein uutta. Niinkuin kyljestä olleesta tarrasta jo arvasi.
     
  6. NickKane

    NickKane 2nd gear

    mihinköhän tämä tarina päättyi, homma kesken vaiko maahanmuuttajien kotouttamis osastoon o_O
     
  7. xarper

    xarper Gearhead

    Kesken ku homma levis käsistä moottorin suhteen, ensviikon lopusta ehkä nipussa.
     

Kerro tästä muillekin!