North Blacklist ?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Street & Race', aloittaja Bee-One-Power-Gear, 10.12.2017.

?

Olisiko North Blacklistalle tarvetta?

  1. Kyllä ja osallistuisin itsekin

    27 ääntä
    27,3%
  2. Kyllä, tulisin katsomaan BL-kisoja

    65 ääntä
    65,7%
  3. Ei ole tarvetta, katukisa sutinaa riittää pohjoisessa jo muutenkin

    7 ääntä
    7,1%
  1. Ajetaan ihan varmasti ja isosti.
    Odotellaan tässä ensiksi, että tapahtumien ja kisojen järjestäjät lyövät lukkoon päivämäärät sekä suorituspaikat. Sen jälkeen jutellaan ja sovitaan missä paikoissa North Blacklistiä halutaan ajettavaksi....
    Näitä kuvioita ennen ei pysty mitään kalentereita vielä rakentamaan.
     
  2. OK, mutta eikö FHRA ole jo päivämäärät julkaissut ja loput ilmoittelee sitten kun ilmoittelee. Vai onko nokkimisjärjestys?....vähän niin kuin grillin jonossa tyyliin.
     
  3. Ei ole kadunmiehen päiviään, eikä moni muukaan. Yleensä venyy keväälle, et kalenteri saadaan lyötyä lopullisesti lukkoon.
     
  4. rodhot

    rodhot Gearhead

    Ehkä olis parannettavaa FHRA:lla asian suhteen. Akk:kin ilmoittanut jo kilpailukalenterin hyvissä ajoin.
     
  5. Swinger71

    Swinger71 Gearhead

    Sitten kun vielä onnistus että 8.-9.6. viikonloppuna ei olis kisoja koska taitaa olla ainut viikonloppu koko kesänä jolloin en pääse osallistumaan.
     
  6. Etelässä onkin enemmän kisoja ja tapahtumia ja päällekkäisyyksien ehkäisemiseksi joutuu enemmän tekemään. Luulisi että täällä susirajan takana on sen verran vähän tapahtumia että North Blacklist hommat helpompi lyödä lukkoon. Pudasjärvi, Kalajoki... missä ne täällä sitten ajetaankin. Toivottavasti pohjoisen osalta kalenteri tulee ajoissa.
     
  7. Vermilion

    Vermilion Gearhead

    Millos joku keksii Suomeen Stockholm Openin.
     
  8. Herje

    Herje Double Gearhead

    On ne tainnu etelässä sienestää. :rolleyes:

    Ja Lahdessa jotain Lahti openia.
    Lie tennistä tai jotain. ;)
     
    jknR, three hundred ja Vermilion tykkäävät tästä.
  9. Kalajoella ajoivat kadulla "Etelänkylä openia" 80luvun alkupuolella. Kotitaloni sijaitsee 15km Kalajoelta Ylivieskaan päin ns. Savontietä ja muistan kun olin katsomassa siskonmiehen scotsdalella kisaamista pitkällä metsä/peltoaukeama suoralla etelänkylän ja tyngän välillä, aika lähellä Kalajokea.

    LA puhelinkaverit oli 3-4km päässä varoittamassa rekoista ja muista autoista ja niin vain kesäyönä siellä käytiin kovaa kisaamista. Oli Kalajokisia, Krokeriuksen maukka chargerilla, Nivalasta, Kannuksesta ja ent.kalajokisia jotka asuivat Ruotsissa ja olivat varmasti osasyyllisiä siihen että alkoivat ajamaan kisaa kadulla.

    Ah
     
    Vermilion ja Herje tykkäävät tästä.
  10. stana

    stana 3rd gear

    Ja eikös siitä lähtenyt ajatus mustaan listaan? Vai?
     
  11. On niin kauniisti pyydetty että ehkä noin voidaan sopia.
     
    Swinger71 tykkää tästä.
  12. Ajopaikat ja järjestäjät on hyvin pitkälti samoja kuin menneenä vuotena. Pudasärven ajopäivät on tiedossa. Samoin Kalajoki testipäivät. West Coastin päiviä ja ajopaikkoja vielä odotellaan.
     
  13. Joo, tiesinkin että näin on. On vaan meikäläisellä intoa ku ilmapallossa (kyllä mieskin on turvonnut ja on kuin ilmapallo) ja innostus siihen päälle niin voi lainata sitä kalajokisen alan miehen kommenttia minkä kävi sanomassa kun Siipolan Kari pullisteli baaritiskillä "varo ettet räjähdä" , ja juoppo poistui takavasemmalle.

    Vaasassa on ollut niitä myrskyjä ja niillä on katkennut yhteydet ulkomaailmaan, se kestää päättää päivämäärät....

    Siksi kirjoittelin asiasta, kun ihmettelen yleensäkin että tämmösiä asioita ilmoitellaan vasta ehkä joskus Helmikuussa.... Vähän kuin että jos säännöt jne tehtäisiin samoin keväällä, kuka tietäisi rakentaa autot talven aikana. Ei niitä sponsoreitakaan enää kisahommiin jne hoideta tammikuussa, vaan ne oikeat rahat on firmoilla budjeoinnissa mukana ja päättävät ne syystalvella, näin niin kuin vertailun vuoksi. Mulla ei oo sponsoreita, mutta mielellään suunnittelen 5-6kk etukäteen mitä Touko-Elokuussa teen ja minne meen.

    Ootellaan ja Hejjaa.

    AH
     
  14. Pudasjärvi/Taivalkosken Moottorikerho tarvitsee slicksejä kumitukseen. Aikaisempina vuosina on vasenta rataa kumitettu ja liimattu, toista on pidetty enempi katuolosuhteita vastaavana. Tasapuolisen kilvanajon mahdollistamiseksi pitäisi saada renkaita. Vastaanottaja maksaa rahdin.
    [​IMG]
     
    Pöllyttäjä-73 tykkää tästä.
  15. Pudasjärven ensi kesän kiihdytystestipäivät ovat, 18.5, 29.6, 13.7, 3.8, 7.9
     
    Pöllyttäjä-73 tykkää tästä.
  16. Swinger71

    Swinger71 Gearhead

    Joko sitä mennään Pudasjärvelle?
    [​IMG]
     
    MJF, Larry, wilburi ja 1 muu tykkäävät tästä.
  17. superbird

    superbird Gearhead

    Onko hakkapelitat alla?
     
  18. Swinger71

    Swinger71 Gearhead

    Taitaa sieltä m+s merkintä löytyä.
     

  19.  
    FUKK tykkää tästä.

Kerro tästä muillekin!