Ilmastosekoilu

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja ak72, 9.11.2018.

  1. sdfsd

    sdfsd Double Gearhead

    Kuka ne sähköt siirtää?
     
  2. simeoni

    simeoni Double Gearhead

    Mihin on unohtunut RE85 tässä vouhotuksessa?? 100% kotimainen polttoaine jätteistä tehtynä, onko liian helppoa ja halpaa??
     
    12345678910, duel, Inlinee ja 4 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
  3. peto

    peto Gearhead

    ^ Automaahantuojille ei tule tarpeeksi katetta:eek:
     
    Pertti K tykkää tästä.
  4. dart -66

    dart -66 Gearhead

    Viime maaliskuusta yli 21 tkm (R)E85:lla -00 Mondeolla ongelmitta. Ei tuo rahallisesti perusteltua ole, mutta jääpähän autoja varten enempi bensaa... :rotfl: No, on se ekoilua edes.
     
  5. Pertti K

    Pertti K Double Gearhead

    Miten sähköautolle annetaan apuvirtaa?
     
    -kk- tykkää tästä.
  6. Inlinee

    Inlinee Gearhead

    Notski auton alle et akut lämpenee. Pitöö tietysti kattoa et tuulee Espoosta poispäin, ni ei jää pahoja pienhiukkasia sinne.
     
  7. mikaa7146

    mikaa7146 Gearhead

    On siinä myös polttomoottori, on hybridi versio. Jos akku tyhjä niin se on tyhjä, olkoon sitten vaikka ladattavassa taskulampussa.
     
  8. mikaa7146

    mikaa7146 Gearhead

    Montako siirtoyhtiötä tiedät Suomessa toimivan?
     
  9. Pertti K

    Pertti K Double Gearhead

    Niin kun puhuit sähköautoista niin aattelin että töpselistähän niihi virta laitetaan eikä mitään apuvirtaa. Samoin kyllä hybrideihin.
     
  10. MKultala

    MKultala 3rd gear

    Apuvirtaa... Toimii yhtä lailla sähköautoissakin.
     
    weripuo, jknR ja Pertti K tykkäävät tästä.
  11. Ratrod34

    Ratrod34 Gearhead

    Ilmastosekoilu on vain suuri kusetus saada kansalta kerättyä verovaroja, tämä asia pitäsi saada suurten massojen tietoisuuteen.
    Greenlandissa on tälläinen GISP projekti jossa on poraamalla tutkittu paljon on lämpötilat ollu 10,000 vuoden ajalla.
    Kuten näkyy maapallon lämpötila on vaihdellut paljon, napajäät ovat sulaneet ja jäätyneet maapallon historian aikana monta kertaa ja siihen ei ihminen voi mitään, auringon aktiivisuus ja maapallon kallistuskulmat vaikuttavat asiaan.
    Nyt olemme siis olleet aika pitkään kylmässä jaksossa ja tästä on aivan luonnollinen suunta ylöspäin niinkuin on ollut monta kertaa 10,000 vuoden aikana.

    https://pbs.twimg.com/media/DxikZRvWsAAbYl3.jpg
     
    Inlinee, 12345678910, jorkkeri72 ja 7 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
  12. toyopet

    toyopet Double Gearhead

    Kaikille polttomoottorivehkeille tuli jossain vaiheessa, oliko jopa tämän vuoden alusta, päästörajat, koskee siis moottorisahoja, pensasleikkureita, lehtipuhaltimia, mopoja yms.

    Moottorisahoja saa akkukäyttöisinä, koneviestissä on ollut jotain testejä niistä, ei ihan toivottomia mutta akkuja pitää olla useita matkassa, jos päivän meinaa töitä tehdä. Ruohonleikkureita on ollut sähköisenä jo pitkään, tosin jatkojohdollisia. Kai niitä akullisiakin on, ainakin robottileikkurit on. Mutta esim. meidän "pihan" puolisen hehtaaria vaatii akkua jonkin verran, jos sähköön siirtyisi.

    Muistelen lukeneeni jostain sähköisestä moottorikelkasta ja mönkkäristäkin. Harley-Davidsonhan tekee myös sähkömoottoripyörää, KTM:llä on sähköcrossi.
    Soutuveneluokkaan on ollut sähkömoottoreita jo iäisyyksiä, naapurilla oli semmoinen jo 80-luvulla.
    Traktoreissakin on kehitteillä sähkömalleja mutta niissä se kova energiankulutus oikeissa töissä voi tulla ongelmaksi. Jos nyt joku isoimman pään malli vetää polttoainetta +40l/tunti, niin ei taida olla semmoista akkua, millä päivän hommat tekee.
     
  13. Rahikainen

    Rahikainen Double Gearhead

    Huvitti kun vanhalle työmaalle tuli pränikkä metson kivimurska. Eikös kusivehkeet ollu jo laitettu. Muutenkin vikaherkkiä laitoksia ja yks murhe taas lisää.
     
    mikaa7146 ja -kk- tykkäävät tästä.
  14. redneck1

    redneck1 Gearhead

    Ei kai sentään. Ei mahtuisi edes harraste autot Senaatintorille osoittamaan mieltä saatika kaikki polttomoottoriset autot sitten jos se aika koittaa.
     

Kerro tästä muillekin!