Spet 2019

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Drag Racing', aloittaja supo, 24.10.2018.

  1. supo

    supo Double Gearhead

    Olisi Malmilla 10.11 sääntövaliokunnan kokous eli tarvitaan sinne ryhmäedustaja paikalle oikeasti!Eli joutaako etelästä joku paikalle edustamaan vai joku muu?Sitten onko mitään mielenpäällä josta olisi olla huolissaan säännöistä?Terv:SupoPs.Eli olisi tuolloin muuta mutta jos ei kukaan muu jouda niin menen paikalle.
     
    Muokattu: 24.10.2018
    ET1121 tykkää tästä.
  2. supo

    supo Double Gearhead

    Homma kunnossa
     
  3. triniemi

    triniemi Gearhead

    Näky olevan minimiaika 8.99 uudes sääntökirjas, millais on autoja tulossa?
     
  4. leadsled

    leadsled Gearhead

    Willys -41
     
  5. supo

    supo Double Gearhead

    Spet 2019 aikaikkuna on normi SM 9.99s-6.00s sekä kaksi kisaa EDRS 8.99s-6.0s. eli 4 kisaa 9.99s-6.0s ja kaksi kisaa 8.99s-6.0s.
     
    Mikkis ja Herje tykkäävät tästä.
  6. OL 533

    OL 533 1st gear

    ...Jos ajaa SPETin SM-sarjaa, niin yli 8,99 autolla ei kannata siis osallistua ko. luokkaan, vaan ajella PETtiä, niinkö? Vai miten tossa pisteet jaetaan?
     
  7. supo

    supo Double Gearhead

    Voitat 4 kisaa kisaa niin luulen että ihan sama miten kahdessa käy!6 kisaa ja kaikki lasketaan!2020 sitten vain yksi aikaikkuna eli 2019 siirtymäkausi uuteen aikaikkunaan ja edrs maailmaan Spetissä!Ps.Aktiivikuskit olivat aikaikkunamuutokseen 100% vastaan eli järjestävä taho halusi muutoksen.
     
    Muokattu: 22.2.2019
  8. triniemi

    triniemi Gearhead

    No käytännös tarvii siis sen 8 sek auton jos haluaa ajaa mitalisijoista. Tai sit voi ajaa mitalisijoista millä vaan kun on kolme autoa koko sarjassa. Voihan sitä SPETtiä ajaa vaikka 11sek autolla, mut mimini dial in on 8.99/9.99 jolloin antaa niin paljon tasoitusta, että voi pitää hyvin keittoillan aika-ajojen päätteeksi.

    Jos sattuu oleen nyt vaikka se 9.9 sek auto, niin satsaukset ovat luokkaa kymppitonni jos tarvis sekunti nipistää pois. Kevyempi auto ja/tai rajumpi motti. Ilokaasuilla vois selvitä ainakin lyhyellä tähtäimellä halvemmalla, pitkällä tähtäimellä voi tulla kalliimmaksikin. Tonneista puhutaan kaasujenkin kanssa (esim uudet ajokamppeet) ja en tie olisko ne mun valinta präkettiin muutenkaan.

    Aika näyttää kuinka hyvin johtoporras on asian lajin ja eri luokkien kannalta harkinnut. Olis aika suotavaa et ulkomailta sit tulis niitä 6-8 sek autoja edes se yksi.
     
  9. Voi hiton hitto. Ei tästä tuu mitään. Ei oo lisenssiä, en osaa steitsata, auto ei kulje tuommosia lukemia, ilokaasupullot on tyhjät ja pitäs vielä voittaa nuo 4kisaa.... se luo semmoset paineet että joutuu varmaan luovuttamaan muille oikeille tiimeille. Nyt savolaisilla on tuhannen taalan paikka viedä tämänkin keissi.

    AH

    niin ja vielä semmonenkin että eihän meillä "oo rahhoo"
     
  10. supo

    supo Double Gearhead

    Keväällä näemme kuka ja missä ajaa kun avauskisaa vedetään Motoparkissa!Eli ollaan aivan rauhassa asian suhteen sillä ne ajaa joilla halua ajaa kukin haluamissa luokissa!
     
  11. supo

    supo Double Gearhead

    Näkyy olevan EDRS racekalenterissa Kauhava 1 ja 2 kisa Spet ryhmässä EDRS kisa eli pukkaa jollekkin palkintorahaa!
     
  12. vaikka kuinka treenaa, ei meikäläinen pärjää tosimiesten joukossa. Sinne jäi palkintorahat saamatta. Niillä varmaan olisi voinut maksaa talolainat pois heittämällä tai käydä ostamassa pirtelön jäätelöbaarista. Huh huh.
     
  13. SG 448

    SG 448 Gearhead

    Riippuu myös siitä paljonko sitä talolainaa on jäljellä,mut palkintorahoja Suomen osakisoista voittaja saa alta osallistumismaksun verran mikäli on vähemmän kuin 12 kilpailijaa.
    Noissa kahdessa ratkeaa ketkä pääsee Tierppiin kutsukisaan missä voittajalle 4000Usd,kakkoselle 2000 ja semiin häviäjät 1000 sekä quarterin häviäjille 500 lisäks Summit ale kuponkeja jaossa.
     
    supo tykkää tästä.
  14. No voe mahoton. 4000usd rahaa tarjolla muuta kuin ottaa. Helppo panna elämä ranttaliksi tuommoisella rahalla ja kukapa muu ei olisi onnellisempi Anttilan kuvaston, Summitin kuvaston tai Hesburgerin - alennuskupongeista kuin tämmöinen demarinuori kuten minä...

    Kaikki on niin kädenulottuvilla, mutta niin kaukana. Onko tämä todellista vai untako vain?

    Jokainen itseään kunnioittava transbrake napin nostaja odottaa vain kolmea kutsua; Salen linnan juhliin, firman ilmaiseen pikkujouluryyppäjäiseen tai tierpin kutsukilpailuun amatööriryhmissä. Kaikki tavoittelemisen arvoisia juttuja ja verrattavissa napakympin voittomatkaan Lopelle.
     
  15. exchevelle

    exchevelle Gearhead

    Tämän perusteella selkeää mielenkiintoa osallistua Spettiin 2019 kaudella? :odroll:
     
    jule69 ja supo tykkäävät tästä.
  16. PPRCuda

    PPRCuda Double Gearhead

    Uskoakseni SPET -ryhmään on tulossa uusi osallistujaennätys ja myös varikkohenki paranee tänä kesänä kertarysäyksellä. Kaikki ennusmerkit ovat käsin kosketeltavissa ja uusia autoja valmistumassa maaseutua myöten.
     
    Muokattu: 21.3.2019
    jule69 tykkää tästä.
  17. Kyllä mää voin jossain kisassa ajaa spettiä. Se on tämmösellä puolikuntoisella vanhuksella aivan sama mitä sitä ajaa, voi olla heittomiehenä aina siinä ryhmässä jota ajetaan ja johon tarvii porukkaa tarpeeksi ison kaavion aikaansaamiseksi. Riippuen tietenkin siitä että auto menee kisaleimasta läpi jne jne.

    SG, Street race (north blacklist), SPET.... kaikki kiinnostaa, tosin aina pro kuusella jos on sopivasti kuskeja, se vie voiton. Mutta voihan olla että siinä kun huomaa että on jäänyt pois nopeiden miesten kelkasta, tulee hilainen siirtyminen SPETtiin että kerkiää sentään jotain yrittää reakoida. Never knows.

    Pitää aamulla katsoa mikä on tuntemus ja vire, näin ne hiihtäjätkin tekee.

    aulis
     
  18. SG 448

    SG 448 Gearhead

    Ookkonä Pepe käyny sääntömulkkarien kanssa saunomassa vai?:)
    Varmaan nyt alkaa näkymään vaikutukset Spetissä kun parissavuodessa on kolmesekkaa indeksiä kiristetty.
    Aulikselle tiedoksi Anttila on menny konkurssiin jo vuonna 2016.
     
  19. No voi perhana, mää oon aattelu kun ei oo aromipata tullut postiin.... Tosin mää vielä viimeviikolla katselin vanhaa AUTOSET´n luetteloakin. 80luvun alussa sitä ihailtiin ja jotain roiskeläppiä tilattiinkin. Tämä oli se luetteloista, minkä sivut ei ole tarttuneet yhteen...
     
  20. artsiracing

    artsiracing Gearhead

    Kyllä varmasti paranee, varsinkin jos tuo yks koomikko sinne ilmestyy!
    Toivottavasti jättää kuitenkin ne sauvat kotiin...
     
    jule69 tykkää tästä.

Kerro tästä muillekin!