Renkaat 2019

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Renkaat ja vanteet', aloittaja Karpov, 19.2.2019.

  1. Karpov

    Karpov Double Gearhead

    Toki jos rengastöistä joutuu maksamaan kovemman mukaan niin se tasottaa eroja aikalailla.
     
  2. mpower

    mpower Double Gearhead Bannattu

    Juu,juu,mutta se vasta kalliiksi tuleekin kun auton vaihtaa semmoseksi mihin nuo käy!
     
    Pertti K tykkää tästä.
  3. Karpov

    Karpov Double Gearhead

    Kyllä se edullisuus pysyy vaikka koko muuttuis, toki venäjältä ei mitään 30-45 profiilin paskarenkaita saa.
     
    mpower tykkää tästä.
  4. mpower

    mpower Double Gearhead Bannattu

    Vituiks meni muokkaus!
     
    Muokattu: 20.2.2019
  5. sdfsd

    sdfsd Double Gearhead

    Thaimaasta
     
  6. Pertti K

    Pertti K Double Gearhead

    Säähän saatat tuurilla saada välirahaa.
     
  7. RAL9005

    RAL9005 Gearhead

    Landsail ihan kelpo rengas kunhan on sitä uudempaa versiota. Kuviossa hieman eroa vanhaan. Ehkä tämän jälkeen jo tullut taas uusi versio. Mutkat kun ajeli kovempaa läpi antoi runko e39 bemarin alla hieman liikaa periksi. Muistaakseni myös uudesta mallista löytyi m+s merkintä, vanhassa oli ainakin.

    Nexen ollut nykyään oma valinta. Yhdet talvikitkat ja kesägummit ostanut ja molempiin sarjoihin ollut erittäin tyytyväinen.

    Tilauksen olen laittanut 1001renkaat.com ja homma toiminut. Reklamaatioon vastattiin asiallisesti vaikka asiaa joutuikin useaan kertaa kuvien kanssa tekemään.
     
  8. Karpov

    Karpov Double Gearhead

    Nexen on brändääntynyt ylemmäs ja se näkyy hinnassakin valitettavasti.
     
  9. -tl-

    -tl- Gearhead

    Landsail aivan huippuhyvä rengas. Harmi ettei perinteisiä jenkkikokoja löydy.
     
  10. cdi

    cdi Double Gearhead


    Kyllä nyt tuntuu siltä että halvin rengas on se minkä erän on pystynyt halvimmalla sisään ostamaan. Nyt kun kattoo tuota infinityä niin on kalliimmasta päästä tällä hetkellä. brändistä tuskin kysymys.
     
  11. NonSenCe

    NonSenCe Gearhead

    17" nangkangit ittellä ollut kai pari kesää cutlassissa.. menee varmasti ensikesänkin vielä. olleet ihan hyvä ostos. ostin kun olivat oikeastaan halvimmat tuossa koossa silloin kun hain (en luottanut linglongiin vielä silloin ja se oli lähes samassa hinnassa, tutut tuntuvat pitävän linglongeistaan kyllä).

    käyttiksessä oon tykästynyt hankook renkaisiin. minusta niissä on aika hyvä hinta-laatusuhde. pitoa riittää kesä ja nastarenkaissakin ihan hyvin. (hankookkeja on muihinkin suvun autoihin viime vuosina ostettu ja ei oo yhtään hajonnut).

    kumhokin ollut ihan ok. (tarttee vaan nyt kesäksi vaihtaa ne kaksi alla olevaa hankookkeihin kun alkavat olemaan kuluneet ja vähän vanhat kun yli 5v ikää)
     
  12. Karpov

    Karpov Double Gearhead

    Mimmosia kokemuksia isommista/pakun renkaista? Esim perus jenkkikoko 235/75/15.

    Esim tossa luokassa tulee jo eroja merkkien välillä, toisin kuin tuntuu noissa 195/205 bulkkikokoisissa olevan häviävän pienet erot täyskiinalaisen ja ok merkin välillä.



    Westlake, goodride, hifly...
     
  13. 59Kingswood

    59Kingswood Double Gearhead

    Nankangi näyttäis kuluvan ainakin 2-3 kertaa nopeemmin edellisiin Coopereihin verrattuna. Kumpienkaan mallinimeä en muista, mutta valkosivuisia joka tapauksessa.
    Ihan puhtaassa harrasteessa ne nankangitkin kyllä ehtii vanheneen ennen pinnan loppumista, mutta puolittain käyttiksessä hiukan lyhytikäiset. Pito märälläkin on ihan ok
     
  14. Jussi289

    Jussi289 Double Gearhead

    Mullahan olis kohta uusimislistalla noi AllTerrainit. Vaan eipä hirmuhalpoja 33x12,5-15 kumeja oikeen noissa halpiksissakaan taida olla. Jotain MT kumia oli, mut se ei käy.
     
  15. musta pässi

    musta pässi Gearhead

    Niin täähän ei nyt aiheeseen liity suoranaisesti mutta välähti mieleen kun nuorempana ryypättiin kaverin kanssa tallissa ja sen isoveli hitsasi työkaverinsa nissania. Vedettiin rengaskynällä takarenkaisiin ne tekstit valkosiksi. Sitte oli äijällä merkkirenkaat ku pinnatuissa luki ”kantolan rengas kyösti larvanto oy”. Ukko hermostu ja vaati isoveli hitsaria tilille moisesta. Samalla reissulla taisin tippua tallin rasvamonttuun mutta se on toinen juttu.
     
    miguelo tykkää tästä.
  16. Carpenter

    Carpenter Double Gearhead

    Niin ja sitten on ne elokuvarenkaat jotka vinkuu hiekallakin. :poff: ...sori tästä :odoops:
     
    xarper tykkää tästä.
  17. Pertti K

    Pertti K Double Gearhead

    Mainoskatko, olisi kierros 225/50/R17 Triangle snowlink kitkoja jouten. Ajamattomat, paistettu 26/18. Mersun jaolla olevat vanteet myös mahdollista puljata kauppaan. Pelkät renkaat 250 € / altalipantarjous. https://www.tori.fi/vi/53879769.htm
     
  18. Pertti K

    Pertti K Double Gearhead

    Ivaloa tuossa kateltiin, niin siinä vinkui jopa lumella.
     
  19. Degenerated

    Degenerated Gearhead

    Goodride 318 ollut pari kesää ja 15-20000km, ihan OK tuntuinen kummi, ilman tasapainotusta ovat eikä ees ravista, kulutuskesto voisi olla parempikin.
     
  20. Karpov

    Karpov Double Gearhead

    Onko paljon kulunut noillla kilsoilla?

    Toi ois ainakin jees hintanen kun vähän alle 70€ kpl
     

Kerro tästä muillekin!