Postin ja Matkahuollon " parhaita" - topic

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja BRAKE DRUM, 16.9.2012.

  1. SPORT TRUCK

    SPORT TRUCK Double Gearhead

    No mitä nyt yksi pieni harharetki Mansesterissa välillä...Vantaa-Kuopio-Manse-Kuopio...kohtuu hyvinhän tuo on vielä mennyt, saattaa olla perilläkin tällä viikolla ellei huku :rotfl:

    Englannin eBay:sta ostettu osa matkasi Global Shipping systeemin kautta Turkuun 3 päivässä (Bring) ja sieltä toiset 3 päivää Vantaalle (Posti) , josta kesti käytännössä vielä yksi päivä Postin noutopisteeseen :odroll:
     
  2. Nikuzai

    Nikuzai Gearhead

    Paketti on tullut tsadiin

    Kuljetuksessa 21.01.2019 10:37 Helsinki, Finland
    Paketti siirretään määränpääkaupungin UPS:n toimipaikkaan.


    Ajoko palontie ups;in pakettia?
     
  3. 1purehell

    1purehell Double Gearhead

    Jeesuksen perkele tuon postin kanssa. Isä myi vanhoja mittalaitteita (mikrometrejä yms) ja lähetti ne postilla. Postin virkailija ei osannut kirjoittaa nimeä "Weckström" oikein vaan meni tavaamiseksi. Sitten kun nimi oli tavattu, niin se oli siltikin väärin kirjoitettu. Virkailija voivotteli ja sanoi, "Että nythän se pitää tehdä uusiksi koko lappu". Sai jotenkin resetoitua koko paskan ja tulosti lapun vailla mitään osoitetietoja ja seurantanumeroksi tuli tyhjää. :confused: Isä huomasi sen vasta kotona ja pakettihan katosi sen sileän tien. Posti sanoi, että ei tätä korvata, mutta tarjosi 200€:n arvoisesta lähetyksestä mielipahan korvaukseksi muutamaa liuskaa postimerkkejä.:mad:
    "Pakettia etsitään kissojen ja koirien kanssa, mutta tuskin sitä löytyy."
     
    passerby tykkää tästä.
  4. Nikuzai

    Nikuzai Gearhead


    Vieläkö posti muuten kieltää gepsi nappuloiden laittamisen paketteihin?
     
  5. Kartsu

    Kartsu Double Gearhead

    Ei se paketti varmaan ihan hävöksissä ole. Se seisoo Vantaan lajittelukeskuksessa (jos se on lähetetty etelä-suomesta) jossain osoitteettomien häkissä. Se että miten se tunnistetaan isäsi paketiksi onkin kiharampi tarina...
     
  6. Dataviilaaja

    Dataviilaaja Gearhead

    No sehän olisi normaalin firman tapauksessa ihan helppoa, kun lähettäjällä on tiedossa paketin sisältö.
     
    Nikuzai tykkää tästä.
  7. Nikuzai

    Nikuzai Gearhead


    Tai voi kuvailla paketin

    Mitenhän lie jos laittais sisällöksi possua ja jonkun näitä sika logoja [​IMG]
    Luulisi et ainakin osan paketin tutkijoista karkoittaisi
     
  8. Nikuzai

    Nikuzai Gearhead

    Sit sellanen kyssäri kuka hemmetti lähettää mittalaitteita postissa?

    Tai sit on kovia vehkeitä kun kestää potkia pitkin pajan lattioitakin



    En muista mikä mittalaitteita myyvä yritys nettisivullaan käskee tarkistamaan/kalibroimaan kaikki laitteet ennen käyttöönottoa kuljetusvaurioiden vuoksi
     
  9. Jouni_K

    Jouni_K Gearhead

    Pitkää työpäivää tekevät DHL:läkin. Nyt on tiistai 19.2.2019 ja kello 23:18. Seurannan mukaan pakettini arvioitu toimitusaika on "tiistai, helmikuu 19, 2019 työpäivän aikana".
     
    Muokattu: 19.2.2019
  10. -tl-

    -tl- Gearhead

  11. Nikuzai

    Nikuzai Gearhead

    Ei ehtiny ikea paketti tälle viikolle, kun eivät paskiaiset kirjannut sitä postiin saapuneeksi

    Tiistaina ilmoitus 18 aikaan ei ole saapunut postille ja vasta torstain aamusta viittineet lajitella

    Mistä tietää että on postissa vika eikä ikeassa? koskaan ei paketti saapunut postille
     
  12. stana

    stana 3rd gear

    Jos se on lajiteltu se on postilla. Meillä on suurin hidaste paikallisen ärrän uus työntekijä, ei saa aikaseksi laittaa saapumisilmoituksia, monta kertaa nähnyt seurannasta et siellä on, mutta ei ole tullut ilmoitusta, ennätys yhdeksän päivää.. Mutta seurantanumerolla onkin saanut mukaan.
     
  13. Nikuzai

    Nikuzai Gearhead

    Katohan perkelettä (ei nimim.) sinnehhän on seurantaan ilmestynyt merkintä et on lajiteltu silloin 28pvä.
    Ei nimittäin ollut aikasemmin kuin ei saapunut 26pvä ja rek.28pvä ja kulj.28pvä

    Ja rekisteröinnin ja kuljetuksen väli on muuttunut alle parista tunnista 14 tuntiin

    Melkosen pitkään ollut rekisteröitynä kun liikkeelle lähtenyt vasta 14 tunnin jälkeen, yleensä rek->kuljetukseen on kait ollut tunnin luokkaa kun kuski taitaa piipata kollit/rullakot autonsa kyytiin
     
  14. MJF

    MJF Double Gearhead

    Hohhoijjaa taas. Pikkupaketti tulossa Saksasta UPSilla. Viime viikon maanantaina on lähtenyt liikenteeseen. Perjantaina on ollut Helsingissä ja myöhemmin samana päivänä Tampereella. Eilen tuli taas kuittaus ensin Tampereelta ja sitten illalla takaisin Helsingistä. Ja arvioitu perille saapumisaika siirtyi ens viikon tiistaille. Miten hlvetissä tässä Helsingin ja Oulaisten välillä voi mennä vielä viikko lisää... Tuli soitettua asiakaspalvelijallekin, ensimmäinen ei puhunut suomea ollenkaan ja sai luurin korvaansa. Toiselle tulikin sitten ehkä vähän tarpeettomankin kovasti möykättyä, sekin totesi vaan että viikon päästä pitäis olla perillä.
     
  15. Mudracer

    Mudracer Double Gearhead

    On yks jenkkilän paketti hukassa, tullut maahan jo 3viikkoa sitten mutta ei voitu toimittaa koska paketti rikki ja sisältö hukassa. Nyt sitten upsi ja posti tappelee kumman vika, mun se kuitenkin taitaa olla. Ja se saatana ihmetyttää että eivät perkele ilmoittaneet että näin on käynyt:argue: , luulevatko ettei "kukaan huomaa" jos ovat ihan hiljaa.
     
    Nikuzai ja eilhik tykkäävät tästä.
  16. Mudracer

    Mudracer Double Gearhead

    No niin. UPS kertoi että myyjälle pitää lähettää lähetyksen etsintäpyyntö. No lähetin sellaisen ja vastaukseksi tuli että ovat saaneet ilmoituksen että tavara on koitettu toimittaa mulle. Nyt UPS syyttää että posti on sen hukannut ja yrittää luistaa vastuustaan tässäkin keississä.
    Ebay sanoo että keis is klous heidän osalta.
    "
    eBay Customer Support has made a final decision.
    The seller provided tracking information that shows the shipping carrier tried to deliver the item to your address. You can pick it up from the shipping carrier.
    Final decision:
    A refund won't be issued for this case."
     
  17. Vuppe

    Vuppe Double Gearhead

    Vittumainen tilanne. Itelläkin käynyt monesti niin että seurantanumeron perusteella pakua on koitettu toimittaa mutta vitut ole.
    Kerran olin kuulemma sopinut uuden paikan ja ajan toimitukselle. Piti oikein soittaa ja kysyä mihin se toimitus on sovittu.
     
  18. Jouni_K

    Jouni_K Gearhead

    Joo, se näyttää nykyään olevan monesti tyylinä että ensimmäinen toimitusyritys on feikki, sillä varmaan saadaan johonkin tilastoon parempi luku, tai jollekkulle parempi bonus, tai jotain. Eräs toimija (DHL) jopa valehteli lähettäjälle ettei minuun saada puhelimella muka yhteyttä, vaikkeivat edes yrittäneet.
     
  19. Mudracer

    Mudracer Double Gearhead

    Tästä tulikin pikkasen kinkkisempi taappaus saada oikea korvausmäärä takaisin. Maksoin ebayn ostoskorin kertapieraisulla ja 3 eri "firmasta". Nyt en tiedä paljonko tämän kadonneen paketin osuus rahti ja tullimaksuista oli, postille ne tarveis uitenkin kaivaa esiin. Muutenkin toi postin vahingonkorvauslomake taitaa olla rautakanki persiissään vuosikymmenen istuneen byrokraatin laatima.
     
  20. Jouni_K

    Jouni_K Gearhead

    Kerran postin korvauslomakkeen täyttäneenä: Eivät korvaa vastaanottajalle mitään, näin päättivät, vaikka heidän vika, sitä eivät kiistä. Päätöksensä mukaan korvailevat vain lähettäjälle. En ymmärrä miksi sitä ei voi sanoa vastaanottajalle etukäteen jos näin kerran on, vaan täytätetään turhaan korvausanomuslaput.
     

Kerro tästä muillekin!