mopar pornoa ?!

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Ebody and irony, 26.12.2007.

  1. PeteKoo

    PeteKoo 2nd gear

  2. Z11

    Z11 Gearhead

  3. arskazone

    arskazone Double Gearhead

    Kengurumaan tyyliin...

    [​IMG]

    Varmaan 'pala kakkua' homma löytää dash padeja...

    AZ
     
    TN ja kimmok2014 tykkäävät tästä.
  4. ilu100

    ilu100 Gearhead

    Kyllä tuo console näyttää hassulta "vääränpuolen "ohjaukselle.
     
    Peeaa tykkää tästä.
  5. Hai

    Hai Double Gearhead

    Simpukan kiinnitys, tehostimen letkutus, pakosarjat, koneen suhde keskilinjaan ja lämppärikotelo olis mielenkiintoista nähdä miten toteutettu.
     
  6. Backyard Racing

    Backyard Racing Gearhead

    Ei mun e-bodyssä ollut rattiakseli noin kierossa, lienee mällätty versio.
     
  7. BRAKE DRUM

    BRAKE DRUM Double Gearhead

    Ei noita vanhoja E-Body autoja kukaan halua ostaa, katteellaan vaan siipikarjan kuvia...

    [​IMG]
     
    TopoTA, Z11, faffeli ja 3 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
  8. Lowry

    Lowry 2nd gear

    Jos unohdetaan noi harakat hetkeksi, niin onko ylemmässä kuvassa optinen harha, vai eri variaatioita kiinalaisesta laadusta? Kun katsoo alemmasta esimerkki kuvasta kyljen ja hiekkapellin liitosta, niin tuota ylempään kuvaan nuolella merkattua kaistaletta ei ole ja eikös sen niin kuulu ollakin.
    [​IMG] [​IMG]
     
  9. Remmiveto

    Remmiveto Gearhead

    Sen voi kääntää 90' sisäänpäin. Tai siis kuuluisi olla.
     
  10. Lowry

    Lowry 2nd gear

    Niin eli siinä kuulu olla vaan se 90 asteen taitos sisään päin ja sitten toinen 90 taitos mihin tulee hiekkapellin ruuvit? Tuossa ylemmän kuvan alemmassa versiossa on siis kolme taitosta, ensin n. 45 astetta ja sitten kaksi kertaa vajaat 90.

    Ongelma on siinä, että mulla on skinit, missä on tuossa liitoksessa kolme kulmaa ja sopivuus hiekkapeltiin lievästi sanottuna erittäin huono. Nyt pyörittelin käsissä tollasta kulman korjauspalaa, jonka piti kuvan perusteella olla tuollainen ylemmän kuvan versio, mutta siinä oli sama ongelma, niin aloin ihmetellä voiko molemmat olla samalla tavalla pielessä vai onko se vika sittenkin mun hiekkapellissä.
     
  11. Lowry

    Lowry 2nd gear

    [​IMG]

    Nyt löysin kuvan millainen sen ilmeisesti kuuluisi olla. Ei uskoisi, että noinkin yksinkertaisen kohdan voi tehdä noin paljon päin vittua noihin korjauspaloihin, mutta eipä se auta kun alkaa naputtelemaan, kun tälle tielle on lähtenyt.
     
  12. Remmiveto

    Remmiveto Gearhead

    Juuri noin. Kuten sanoin..
     
    Lowry tykkää tästä.
  13. TN

    TN 3rd gear

    Ne on ne Kiinan pellit sellaisia, kun sarjatuotantona valmistetaan, toisin sanoen 10 peltiä päällekkäin muottiin, sitten prässätään, no senhän nyt tietää mikä lopputulos on.
     
  14. Lowry

    Lowry 2nd gear

    Kaikissa noissa peltiosissa on ollut tähän asti enemmän tai vähemmän sovittamista, mutta tossa on kyllä jo muotissakin vikaa, kun kahden kantin sijasta on tullut kolme. Samassa palassa pyöränkaaren alue on kuitenkin ihan ok.

    Pakko silti käyttää kiinalaisia osia jatkossakin, kun ei niitä muuallakaan tehdä.
     
    kimmok2014 tykkää tästä.
  15. arskazone

    arskazone Double Gearhead

    Mulla on käsitys,että jos ostat sen halvimman korjauspellin,ya get what U pay for.
    Varmaan koputtelua tarvii aina.AMD on pitänyt hyvin pintansa,mallin ja vahvuutensa
    vuoksi.NOS olis aina parhain,kuitenkin huomioiden ettei 50 vuotta sitten edes
    tehtaalla ollu istuvuudet,välykset samoja.Istuttaako sen plootun sit 1970- tavalla vai
    2019? Tsemiä Lauri projektiisi kuitenkin,hyvää tulee.Hienoa kun tänkin asian otit
    esille.Me kaikki opitaan samalla.
     
    Lowry ja tapnie tykkäävät tästä.
  16. arskazone

    arskazone Double Gearhead

    Näistä välyksistä pelleissä.->

    [​IMG]

    [​IMG]

    Eli sun valinta,teetkö kuten tehdas teki (yllä) vai niinku tehtaan olis pitänyt tehdä ??
    Näissäkin varmaan eroja onko auto tehty maanantaina vai perjantaina...

    Tuossa satuin kuulee yhestä Corvettesta joka oli jossain jenkki showssa arvioitavana
    lokarin kranssi jäi tehtaalla rosoiseksi,kaveri oli siluttanut,miinus pisteitä ropisi..

    Jokainen tyylillään!

    AZ
     
  17. Lowry

    Lowry 2nd gear

    Tästä nyt on ollu aiemminkin puhetta, mutta mulla on tässä projektissa kokemusta AMD, Shermann ja Goodmark pelleistä + osassa tavaroista on vielä ollut noitten lisäks jonkun toisenkin valmistajan tarroja. Jokaista osaa tietysti vaan yksi kappale (poislukien nyt tämä kyljen takanurkka), niin en tiedä olisko valmistajien välillä ollut isojakin eroja keskenään, mutta yhteistä on se, että kaikissa on ollut jotain hieromista, myös AMD:n osissa, vaikka en nyt sinänsä yhtään epäile sitä etteikö kallein olisi useimmiten paras.

    Tää takakyljen alaosan ja hiekkapellin liitos vaan eroaa noista aiemmista sovitteluista sen verran, että siinä on oikeasti ihan täysin väärä muoto. Kahden taitoksen sijasta on kolme, kaikki väärässä kohti ja väärässä kulmassa. Se ei mene mihinkään tehtaan toleransseihin, jos osassa on yksi kohta prässätty täysin väärin. Kunnon kuvista asian näkisi heti, mutta ei nyt oo sellasia, niin en tiedä ymmärtääkö tästä sepustuksesta asiaa. Tossa kohtihan tulee kolme peltiä päällekkäin, kontin sivu, kylki ja hiekkapelti. Kontin sivu on myös Goodmarkin, eikä siinä ollut mitään ihmeempää pielessä, vaan istuu hienosti reiät kohdalleen hiekkapeltiin ja muutenkin muoto pyöränkaareen ja kylkeen on ihan ok. Noissa kyljen paloissa ei itseasiassa ole edes riittävästi peliä siinä kohti mihin pitäisi tulla se alempi kiinnitysruuvi. Voi olla, että AMD osais tehdä just ton kohdan ainoana valmistajana oikein, koska Goodmarkilta ja Shermannilta se ei ainakaan näissä mun käsiin päätyneissä osissa ole selkeästi onnistunut. Jos jollain olisi ollut Suomessa tarjolla noita kyseisiä AMD:n korjauspaloja, niin olisin voinut käydä katsomassa minkälaiset ne on ja harkita ostoa, jos ne on hyvät, mutta sokkona en ala tilaamaan, kun hintaa on se n.600€ + tullit ja alvit. Noi nykyiset huonot osat ei kuitenkaan periaatteessa ole maksanut mulle mitään, joten ennemmin ainakin yritän ensin askarrella niistä ja suorasta pellistä. Sen verran paljon muitakin harrastuksia, että kaikki tähän laitettu raha on sitten aina niistä pois ja jonkun verran joutuu lisäksi käyttämään rahaa muuhunkin kuin harrastuksiin.:)

    Ongelmallistahan tässä nyt oli pääasiassa se, että toisesta puolesta ei jäänyt kauheasti purettaessa jäljelle ja toiselle puolelle oli vaihdettu peltiä jo aiemmin, niin nyt kun kahden eri valmistajan korjauspalat oli samanlaisia, niin tuli pieni epäilys onko niissä sittenkään vikaa. No kyllä se nyt kuitenkin selvisi, että on, kun tarpeeksi etsi kuvia netistä ja varmisti asian täältäkin. Varmaan jokaisesta osasta oon yrittänyt selvitellä etukäteen kokemuksia, mutta jenkkien foorumeilla on aika ristiriitaista tietoa, kun yhdellä on kaikkien kamat sopinut hienosti ja jollain toisella AMD:n laatu on ollut luokatonta. Kuvia noissa keskusteluissa on ollut aika vähän tarjolla ja harmittavasti monessa paikassa ne vähätkään ei ole enää näkyvillä, kun kuvapalvelut ovat muuttuneet maksullisiksi. Tästä kyseisestä asiasta en löytänyt mitään juttua, että kenelläkään olisi ollut vastaavia ongelmia. Repro hiekkapellin sovituksesta kyllä löytyi, mutta niissäkin tapauksissa se ongelma oli nimenomaan siinä uudessa hiekkapellissä eikä kyljessä.


    Yritän tehdä niin hyvän kuin osaan ja joitain juttuja ainakin kuvittelen parantavani alkuperäisestä, mutta lopputulos sitten joskus paljastaa miten kävi. Kyllä mä ainakin luukut aion laittaa mahdollisimman keskelle reikiä, vaikka ne tehtaalla oliskin sovitettu huonosti.
     
  18. Z11

    Z11 Gearhead

  19. PPRCuda

    PPRCuda Double Gearhead

    Tänne pitäis postata rosswell47:n Vanishing Pointin kaikki tehdassaumat. Paska tehtaan laatu on niiden jälkeen vain myytti.
     
    rosswell47 ja kimmok2014 tykkäävät tästä.
  20. blacklabel

    blacklabel 3rd gear

    Noista kiinalaisista pintapellin takaneljänneksen korjauspaloista saa tehtyä ihan hyvät trunk extension -korjauspalat, muuhun ne ei oikein kelpaa
     

Kerro tästä muillekin!