Hinnat.. Mallit.. Ostetaan.. 65-72 dart/vallu

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Finnish Dart & Valiant Association ry', aloittaja kossuvissy, 8.4.2019.

  1. kossuvissy

    kossuvissy 3rd gear

    Näin ex gm miehenä jolle tarttunut mopar kuume.. Missähän hintaluokassa pyörii -65 2D vallut, kasikoneella. Saa olla laittoa mut ajokuntonen vois olla, tai jopa leimattu. Ja ei ihan tolkuttoman mätä mut pikku hitsihommat ei este. Hintahan on jotain 5-10k välistä? Harvoin näkyy myynnissä ja eniten kiinnostaa 65 2d vallu.. Toisena sitten gt dartit tai swingerit mutta pomppaa hinta.

    Mallistahan voi tinkiä jos hinnasta tinkii. Joten saa tarjota 65-72 darttia/vallua ovimäärästä riippuen, v8 ja ajokunto/jopa leima.. Hintaa 4000-6000e.
     
  2. Mopar A-koppa

    Mopar A-koppa 1st gear

    -65 2D Vallu löytyy Rullaava leimassa vielä...kato Tero Soinin Projekti saitti. 2500€....niin ja -71 GT Dartti mut se maksaa Puoli miljoonaa...





















     
  3. kossuvissy

    kossuvissy 3rd gear

    Pitääpä miettiä, toisaalta kun visiot ois ihan vaan cruisailulaite mihin vireyttä vaikka heppa/per cid. Niin ns orkkishenkinen menis, vaikken mitään museo tai numeromätsäystä harrasta.

    Ja 318cid riittää, tai eihän se mihinkään riitä mut köyhä on köyhä. Köyhä moparisti on vielä köyhempi? :poff:
     
  4. Mopar A-koppa

    Mopar A-koppa 1st gear

    Tämä on rullaava sinne voi laittaa mitä vaan! Ja Äikkiä ne kaaret sipasee pois!
     

Kerro tästä muillekin!