Kokemuksia MSD 6AL-2 syttyboksista

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Sähkölaitteet', aloittaja Catiska, 17.9.2015.

  1. Turbiini

    Turbiini Gearhead

    Ei mullekaan mutta windows7 on kyllä kaikkiin sisältänyt itsessään ajurit.
     
  2. Inlinee

    Inlinee Gearhead

    Toivottavasti lähtee skulaamaan tolla.
     
  3. Turbiini

    Turbiini Gearhead

    Tuohan on ihan samalla profilic piirillä varustettu kuin noin 60% usb sarportti muuntimista. Lähes kaikki loput on sitten ftdi piirillä jota yleisesti pidetään parempana mutta hieman kalliimpi. Eli ei tuossa pitäisi olla mitään mikä tekisi siitä paremmin yhteenspivan kuin muistakaan muuntimista.
     
  4. vekku

    vekku 2nd gear

    Nyt sain poksin hommattua ja msd pro billet jakajan. Kaverilla oli läppäri mihin tuon sai kytkettyä. Elikkäs käynnistysennakot laitetaan vissiin kierrosalueelle esim.100-500 täydet ennakon vähennykset eli -24 astetta. (tuo 100 rpm oli pienin mihin sain täpän laitettua)
    Miten rajataan max kierrokset? Saako nuita tietoja siirrettyä purkkiin ilman virtoja, nyt ei löytäny boksia.
    Miten saan jakajaan lukittua max ennakot esim.35 astetta?
     
  5. Inlinee

    Inlinee Gearhead

    Joo pro-billettiä pitää purkaa, ja lyyä tuurnalla nokka-akselin rattaan paikallaan pitävä holkki irti, että akseli nousee sen verta ylös että mahtuu sitä pyöräyttämään. Ja kaikki painot jouset mäkkylään.
     
  6. vekku

    vekku 2nd gear

    Kiitoksia taas vinkeistä , sain jakajan kiinteäksi. Latasin tuon ohjelman kotona pöytäkoneelle, mutta ei nyt sitten löydy esim.run retard curvea että vois reenata käppyröiden tekoa. Mikähän nyt tökkii?
     
  7. vekku

    vekku 2nd gear

    Ja mikäs tarkoitus on tuolla jakajan kannessa olevalla mustalla tulpalla kun ei nuista kääntäjällä suomennetuista ohjeista ymmärrä.
     
  8. vekku

    vekku 2nd gear

    Kiitos, sieltähän ne löyty, oli valittuna väärä kansio. Saiko nuo käppyrät jotenki tallennettua jos tekee esim.useampia erinlaisia?
     
  9. vekku

    vekku 2nd gear

    Ei kyllä tuo tallennus meikäläiseltä onnistu. Löysin nuo alakansiot ja lisäsin sinne uuden "sytkäkäppyrät" kansion, mutta en tiedä miten tuo "run retard curveen" tehty käppyrä tuonne siirretään?
     
  10. Naumasto

    Naumasto 3rd gear

    Oli aikeissa täälläkin päivittää syttykamoja.Juuri tuota 6al programmable versioo ajattelin.
    Asia mikä ei oo vielä auennut että mitä tapahtuu alipaine-ennakolle?Vai säädetäänkö sitä sieltä jostain kartasta myös?
    Toinen asia mitä pallotellu kun meinasin jakajan samaan konkurssiin päivittää niin senhän ei kannattas top-of-the-line-tingeltangeli olla kun se kuitenkin laitetaan kiinteäksi ja rajoittimet ja muut systeemit säädetään boksista,ainut että haluan pienellä kannella varustetun.Pro billetkö se sitten on?
    Mutta alipaine siinä pitäs olla vai miten se boksi ymmärtää sitä tilannetta??Yrittänyt netistäkin urkkia ja lueskella ohjeita mutta mysteeriksi on toistaiseksi jäänyt.
     
  11. Naumasto

    Naumasto 3rd gear

    Niin joo,map-sensorilla pitäs vissiin kikkailla se tilanne.Kiitos,ole hyvä.
     
  12. Inlinee

    Inlinee Gearhead

    Joo, map-sensori yhistetään boksiin jos haluaa käyttää. Ja sille löytyy oma karttansa sitten msd:n ohjelmasta, eli teet peruskartan ja sitte alipaine/painekartan erikseen.
     
  13. Naumasto

    Naumasto 3rd gear

    Joo,sitä boost retard karttaa sitten käyttää siihen.Alipaine-ennakon haluisin kuitenkin säilyttää kun katuauto kyseessä.

    Tossa on tähän mennessä paras ohje minkä löysin.
     
  14. Naumasto

    Naumasto 3rd gear

    Ostettuahan se tuli.Saako tohon boksiin yhteyden ilman että siinä on virtapiuhat kiinni?Tietokoneeseen siis yhdistettynä pelkästään?
     

Kerro tästä muillekin!