Suomalaiset Latolöydöt / Metsäautot / Tallien aarteet...

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Anonymous, 6.3.2003.

  1. heikkisj

    heikkisj Gearhead

    Olisikohan se todellakin ollut juuri tuo Cavallino? Mobilisti-kokoelmani on valitettavasti Suomessa mutta muistelen että siellä olisi kuitenkin ollut maininta että Monza olisi ollut huutokauppaluettelon kannessa. Ihan mahdollista että muisti on tehnyt kepposet...
     
  2. Chevy ´53

    Chevy ´53 Gearhead

    Taas voisin yhden laittaa, nimittäin täällä on yksi rakennus jossa toimi ennen pankki ja siellä piti olla silloin varageneraattorina toimiva moottori. Konetta ei ole koskaan käytetty ja pankkia ei ole enää. Kone on toimintakunnossa ja täydellisenä keskustan kerrostalon kellarissa. Ja arvatkaapa mikä tämä kone on....

    No, joo. Joku 70-luvun japsidiisseli se oli kun kävin katsomassa.... :(
     
  3. kanadanmajava

    kanadanmajava Gearhead

    Turun suunnassa tultaessa jonkin matkaa ennen Kehä III:a on kallioleikkauksen päällä levähdyspaikka (toisella puolella tietä on samalla kohdalla toinen levähdyspaikka). Levähdyspaikalta pitää talssia noin 100 metriä Turun suuntaan, ja siirtyä samalla metsän puolelle. Kun saavut kohdalle, jossa moottoritien ali kulkee tunneli (hirville, ja muille metsäneläimille), pitäisi pöpelikössä näkyä vanhempi autoista ja lähes maantasalle sortunut hökkeli. Skoda on vähän pidemmällä, mutta näkyy vanhemman auton luota.

    Arvoitukseksi jäi mikä vanhempi auto oikeasti oli, koska kaikki tunnistettavat osat puuttuivat. Auton etujousitus oli kumman näköinen, joten ei se ainakaan tavallinen 30-luvun jenkki ollut. Voi hyvin olla joku uudempi eurooppalainen. Älä silti odota kummia, auton kunto oli huono.

    En usko, että ovat vielä karanneet, sillä autot ovat ilmeisesti olleet metsässä Turun väylää pidempään, eikä niitä ihan helposti saa sieltä poiskaan. Moottoritie lienee halkaissut tontin, jonka päärakennus on jäänyt tien toiselle puolelle, ja mökki sekä auton romut toiselle.
     
  4. rebel58

    rebel58 Double Gearhead

    Kerro tosta cb125twinille, se laittaa ton jenkkifarmariin :rotfl:
     
  5. Puli-Song

    Puli-Song Gearhead

    Jos joku kantoapua tarvii, ni minä lähen!! :lol: :lol: :lol:

    ...Ja varsinki jos siellä on 60-luvun lopun skoda!!!! :rotfl: :rotfl: :rotfl:
     
  6. Puli-Song

    Puli-Song Gearhead

    vai ootellaanko JariV syksyyn, ku ainaki viimekesänä oli jokunen tyttö hinkumassa sienimettälle mukaan :rotfl: :rotfl: :rotfl: No okei, kyllähän keväällä kasvaa jo korvasieniä. :wink: Harmi toi Skoda. :cry: Satuitko muuten kattoo, et oliko etu- vai takamoottoriskoda?
     
  7. Chevy ´53

    Chevy ´53 Gearhead

    Poimikaa ihmeessä talteen, näitä ei tuu lisää. Varmasti arvokkaampi kuin romuraudan kilohinta. Ottakaa iso kori sienimetsälle!
     
  8. Puli-Song

    Puli-Song Gearhead

    Elähän hättääle - istuhan mättäälle! :rotfl: Jeps kyllä tollaset haetaan heti, ku routa ja route sulaa... Tuleva kesä näyttää kyl nii romurikkaalta, ku noita sota-ajan vehkeitä pitäs kaivaa ainaki 5 vielä tontille.
     
  9. 6machine

    6machine 1st gear

    Toivottavasti kysyjä ei ole KRISTIINANKAUPUNGIN PATTIIPÄÄ, joka koluaa kaikki ladot ja hakee autot pois, etenkin letukat. Sit se myy ne palasina, yritin ostaa siltä n. 12 vuotta sitten -66 EL CAMINON joka ois ollu tosi hyvä aihio eikä se kusipää suostunu myymään sitä-paitsi palasina.!!!!!!!!!!!
    Kohta se hakee kaikki ilmoitetut autot ja panee ne palasiksi--pakkomielle sekin????
     
  10. 440Magnum

    440Magnum 1st gear

    :mad:
    Tietääkös kukaan mitä tällä aivoälykääpiöllä on tällä hetkellä purkautumassa?
     
  11. 6machine

    6machine 1st gear

    V8 kuvista päätellen Chevu ll ja thunderbird ym. GM tuotteita.
     
  12. timoknihti

    timoknihti 1st gear

    joo kristiinankaupungin "äijä"on mun mielestä ihan hyvä tyyppi 10 vuotta on väännetty kauppaa millon mistäkin ensimmäinen kauppa saatiin aikaiseksi viikko sitten ku lupasin viimeisestä nurkkiin jääneestä letukan puskurista kympin alennusta!!! :rotfl:
     
  13. Jonimac

    Jonimac Gearhead

    eikös se uhannu paalata kaikki sen loput autonjämät ? vai miten lie käynyt, siellähän oli niitä impaloita, caminoita, scottsdaleja ja jotai oldsmobileja kasa....muistan joskus olleen v8:ssa myynnissä paririviä kerrallaan niitä 60-luvun raatoja, jotai 20t mk oli koko kasa, ei vissii kelvannut kellekkään. tänä päivänä ois varmaan saanut jos ois yksitellen myynyt ni sen 20k mummonmarkkaa takaisin helposti ? eikä ois tarvinnut edes osiksi purkaa ja saada kritiikkiä täällä palstalla kyseisestä käytöksestä :) maailmahan ois melkein pelastunut jos näin ois tehnyt ? ;)
     
  14. Bowtie

    Bowtie Double Gearhead

    Se vatipää pitäis *lallaallaa* ja hakea joka ikinen pirssi pois... Onko kukaan ikinä ollut tyytyväinen tekeemänsä kauppaan sen mongoloidin kanssa? Mä olen vaan kuullut että se on kusettanut, onneks ei syntyny kauppoja kun kerran erehdyin sille soittamaan. Se onkin muuten juoni äijä, sillä oli moblarissa kaks ilmotusta eri nimellä, numero oli sama... Olkaa tarkkana ettette vaan osta siltä mitään, hukkukoon romuihinsa...
     
  15. Makinpa

    Makinpa 1st gear

    Edellä mainittiin 500:n GT Shelby joka olis vähän ajettuna tallin kätkössä.
    TM Netissä SixPack nimimerkki oli löytänyt (3.2.2005) pörssistä seuraavan ilmoituksen.
    http://www.tekniikanmaailma.fi/keskuste ... c&tid=1659

    Kysymykset:
    -Onko ilmoitusta todella ollut ?
    -Onko auto aito
    -Onko kyseessä sama auto kuin tässä ketjussa mainittu ?

    Keltainen Pörssi.
    Ford Shelby Mustang GT 500 - 67 428 cid 355 hv Police Interceptor kone, kaikki alkuperäistä, € 98.000
     
  16. Chevy59

    Chevy59 3rd gear

    Ei siltä ukolta kannata ainakaan näkemättä mitään ostaa,on joillekkin tullut paskaa paketissa.Mä tuossa mietinkin moblaa lukiessa että montakohan persoonaa siinä ukossa asuu kun se on milloin missäkin ilmoituksessa Jokinen,Virtanen,Metsälä ym.mutta numero paljastaa.Tuleekohan niillä keskenään koskaan hinnoista riitaa,sehän vois väitellä vaikka tohtoriksi :rotfl: :rotfl:
     
  17. 440Magnum

    440Magnum 1st gear

    Mäkin kerran erehyin soittaa , kyllä kuulosti liian vaivalloiselta(ja humalaiselta) jätkältä että annoimpa olla :odroll: käy vaan sääliks autoparkoja mitä sillä on :mad:
     
  18. velsuk

    velsuk 3rd gear

    Etelä-Pohjanmaalla seisoo sievä Aspen sedan joka oli ainakin vielä ajossa ollessaan näpsäkän oloinen peli. Jos mielenkiintoa on, voisin pyytää omistajalta hinta- ja yhteystietoja...
     
  19. -JHTT-

    -JHTT- 1st gear

    Kristiinan "vatipää" On kyllä tuttu.

    Jo aikoinaan minun isä-ukon kanssa hyviä kavereita.

    Jo silloin tuo "Juntiksi" kutsuttu teki tuota paloittelemista ja autokauppaa.
    Aloitti jenkeillä, jossain välissä siirtyi mersuihin ja taas jenkkeihin.

    Sitten se muutti Kristiinaan ja perusti sen purkamon ja purkamo touhun loputtua on ollut tuttu näky V8 ja Moblan myyntipalstoilla.
    Lisäksi kiertää rompetoreja. Olipa viime vuonna Forssa pic-nic issäkin.

    Ainakin parin tutun Kristiinalaisen mukaan yhä edelleen hakee vaikka mistä autoja ja paloittelee.
     
  20. JPeltsi

    JPeltsi 3rd gear

    Näytti tuo olevan vielä tänäänkin samalla paikalla lasit ehjinä ja pellit suorina (mitä nyt tielle näkyi, ei ollu kameraa mukana joten eipä tullu lähemmin pyörittyä siellä)
    Aika outo tapaus sanoisin...
     

Kerro tästä muillekin!