Chevyn maali

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Kori', aloittaja meitsi83, 21.5.2019.

  1. meitsi83

    meitsi83 1st gear

    Kyseessä 89 vuoden vani ja hitsaus ja kittaushommat menossa. Mitähän maalia on toi alkuperänen kun hioessa tukkii paperin helposti ja silikoninpoistolla pyyhkiessä hiottuapintaa jää väriä rättiin vaikka päivän hinkkais. Oli tarkotus vetää epoksi vaan paikkojen päälle ja ylimaalata 2k akryylilla vanhan maalinpäälle. Automaalit.net:istä noi ostin ja menetelmä sai sieltä siunauksen kun asiaa kysyin. Onko muilla kokemuksia vetää 2k akryyli pintaväri suoraan alkuperäisen purkkamaalin päälle?
     
  2. Kahvipoika95

    Kahvipoika95 2nd gear

  3. meitsi83

    meitsi83 1st gear

    Täytyy siis kokeilla eka kattoon miten käy. On muuten melko vittumaisesti laitettu etulokariin vanin mallimerkit kiinni! Pitääkö siitä ottaa koko lokari irti että ne merkit saa ruuvattua pois?
     
  4. meitsi83

    meitsi83 1st gear

    En viittiny ruveta kokeileen miten käy. Vedin koko auton epoksilla ennen pintaväriä.
     
  5. Carpenter

    Carpenter Double Gearhead

    Vanha, mutta jos apua jollekin...

    Räikkälenkki nippusiteillä kiinni ruuvariin tai muuhun jatkoon nii saa merkin mutterit auki.
     
  6. Carpenter

    Carpenter Double Gearhead

    No mimmonen tuli?
     
  7. meitsi83

    meitsi83 1st gear

    Kyllä se 20 metrin päästä on hyvän näkönen :rolleyes: en mä mitään oikeen tasasta ja sileetä ja virheetöntä ees kuvitellu saavanikaan kun ensimmäistäkertaa elämässä on ruisku kädessä ja pressujen alla maalas. Pari reippaampaa valumaa, vähän roskia ja selluliittipintaa. Eli mun tekemäks tosi hyvä :D mutta ei siis kuplinu mistään. Eiköhän se väri siinä kiinni pysy. Ne merkitkin kyllä sain irti mut takas laitan sialla tai vastaavalla mössöllä.
     

Kerro tästä muillekin!