tf 904 ongelma

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Vaihteisto ja voimansiirto', aloittaja Muerte_Garage, 10.6.2019.

  1. Muerte_Garage

    Muerte_Garage 1st gear

    Auttakaapa noviisia hiukan.

    Ilmestyi pienoinen ongelma, Ostin laatikkovikaisen 1980 voimakkaalla 225:lla varustetun aspenin mihin tuli mukaan toimivana purettu 1969 dartin lootan. Kyseinen loota seissyt noin 15v kuivassa ja lämpimässä tilassa kokoajan. Tähän asti kaikki on selvää pässinlihaa, vanha loota pois ja uusi vanha tilalle, kaikki meni hyvin kunnes oli se kuuluis ensi startti. Pata tulille kaikki lämpimäksi ja öljyn tarkistus, snadisti vajaa tikun mukaan (joka vanhasta lootasta). Lisää öljyä ja kokeilemaan pykälät, parkilta pakille ja ihmetys suuri menee kevyellä vedolla eteen päin, pakilta vapaalle, no nyt onkin sitten täydet vedot päällä kuten myös kaikilla ,muillakin pykälillä paitsi p-asennossa jolla on myös hento veto eteenpäin. Allekirjoittanut ei ymmärrä automaattilaatikoista yhtään mitään ,joten apua kaivattaisiin vian etsintään.
     
  2. Pietsi

    Pietsi Gearhead

    Katsoithan fluidimäärän vapaalla koneen käydessä joutavaa.
    Tiukka forwardi kytkin aiheuttaa ryömimistä.
     
  3. xarper

    xarper Gearhead

    Voisko ryömiä myös jos kytkinlevyt päässy kuivamaan ja kuhan ottaa ihteensä aateeäffää ni lakks ryömimästä?
     
  4. Muerte_Garage

    Muerte_Garage 1st gear

    Katsoin vapaalla ollessa öljyt, mikä sinänsä oli hauska operaatio kun yritti snadisti ryömiä eteenpäin. Tuli mieleen että voiko olla eri miitaiset tikut noissa laatikoissa? näyttäisi edelleen snadisti vajaata ja yli 7 litraa mennyt öljyä.
     
  5. grantorino

    grantorino Gearhead

    n. 7,7 litraa menee jos turbiinikin on ollut tyhjä.
     
  6. Hai

    Hai Double Gearhead

    Onkohan vivusto oikein säädetty? Parkilla ei pitäis vetää edes hennosti, kun kardaani on lukittu.
     
  7. Slant Sickness

    Slant Sickness Double Gearhead

    Huolella ylitäytetty 904 laatikko testattuna otoskoolla yksi toimi ihan normaalisti mutta ulosti liiat öljyt jostakin turbiinin takana olevasta huohotuksesta.
     
  8. Muerte_Garage

    Muerte_Garage 1st gear

    laitoin laatikon p-asentoon ja säädin valitsimen/vivuston p-asentoon. tarkistettu myös pariin kertaan. Auton kun sammuttaa ja käy läpi pykälät niin p=p ja N= vapaa (pystyy työntämään autoa)
     
  9. xarper

    xarper Gearhead

    Kyl se liian tiukalla forward pakalla tuntuu hyökkäävän parkillakin eteenpäin.
     
  10. Mudracer

    Mudracer Double Gearhead

    Jos se pakillakin vetää eteenpäin niin kyllä loota on sökö.
     
    Rotten ja musta pässi tykkäävät tästä.

Kerro tästä muillekin!