Th400 kickdown ongelma??

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Vaihteisto ja voimansiirto', aloittaja Eemeli.Stenstrom, 15.6.2019.

  1. Eemeli.Stenstrom

    Eemeli.Stenstrom 1st gear

    66 Cadillac tarvis apua laatikon kanssa. Eli 429 koneen perässä th400 toimii niinkuin kaasu olis aina pohjassa. Löytyy siis kyllä kaikki vaihteet ja vaihtaa 3 vaihteen noin 30 mailin paikkeilla jos päästää kaasun, mutta heti kun koskee kaasuun taas niin vaihtaa pienemmälle vaikka ei ees kiihdyttäisi. Ja moottoritielle kun kiihdyttää kevyesti niin vaihtaa 3 vaihteen siellä 100kmh vauhdissa vasta, ja pienikin ylämäki tulee niin vaihtaa tasakaasulla kakkosen laatikkoon. Pikkusen ärsyttävä ajaa kun vaihtaa vaihteita kokoajan vaikkei vauhti muutu mihinkään. Mistä vois lähtee vikaa ettiin? Kuulostaisi ihan säätö hommalta mutta onko jollain ollu samaa vikaa, ja jos on nii miten tommosesta pääsis eroon?
     
  2. Mudracer

    Mudracer Double Gearhead

    Pelkääjän puolella on lootassa "mötikkä" . Siihen tulee imusarjasta alipaine putkea pitkin. Tsekkaa että molemmissa päissä on ehjä kumiletku.
     
    Camino'79 ja Jussi289 tykkäävät tästä.
  3. Eemeli.Stenstrom

    Eemeli.Stenstrom 1st gear

    Ehjä on mutten oo aivan varma toimiiko se alipainekello, ei vuoda ainakaan kun imee letkusta mutta en tiiä voiko se olla jotenki jumissa.
     
  4. Jussi289

    Jussi289 Double Gearhead

    Yhden alipainemodulaattorin olen ainakin tavannu, jota sai seisokin jälkeen painaa tapilla ihan kunnolla pöytää vasten, et lähti liikkeelle. Alipaineella ei jaksanu liikahtaakaan ennen sitä, eli oli täyskaasuasennossa koko ajan. Kyllä se toimi sen tempun jälkeen, mut vaihtu melko nopsaan uuteen.
     
  5. Eemeli.Stenstrom

    Eemeli.Stenstrom 1st gear

    Juu pitää koittaa samaa
     
  6. Jussi289

    Jussi289 Double Gearhead

    Kokeile sit imulla kanssa, ettei ala vuotamaan. Jos on kivettyny kalvo siinä.
     

Kerro tästä muillekin!