Tukikumin täyttö

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja jariha, 20.7.2019.

  1. jariha

    jariha Double Gearhead

    mitähän sikaa laittas moottorin tukikumiin vahvikkeeksi kun ei uutena enää noinkaan vanhaan saa kun -11 vojakerin crd malliin? koslanperkelettä on valmistettu kuitenkin samalla kumilla vuoteen -15 astio_O oisko joku ikkunamassa hyvä? se ainakin ois jämäkkää... ainakin kun volvoon asensin semmosella takalipan ilman ruuveja vaikutti pätevältä tavaralta?
     
  2. PauliR

    PauliR 3rd gear

  3. Slant Sickness

    Slant Sickness Double Gearhead

    Kuis paksulti sitä massaa joutuu usassa tuntemattoman euro-vojakkeri-dieselin korvakkeeseen valamaan? 1-komponenttisten patruunamassojen kuivumiset on millimetrejä viikossa, joten...

    Joku kuminvulkanointifirma ja siellä uudelleen vulkanointi itse putsattuihin metalliosiin?
     
    Pertti K tykkää tästä.
  4. Gary Grand

    Gary Grand Double Gearhead

    Massaa joutuu sinne tuuppaamaan senttitolkulla.
    Tein joskus jämäkämmät koneenkumit K10:n 6.2:lla ja ne ehti jämähtää kuukauden verran, niin hyvät tuli!
     
  5. Pertti K

    Pertti K Double Gearhead

    Kumiapu oy.
     
  6. Inlinee

    Inlinee Gearhead

    Netistä saa ostettua settejä poly-puslien valamiseen, kuhan otat vaa ulko- ja sisäkehät kumipuslasta. Ei niin mukava ( joustava) ehk mut toimii. Tuol on monet "un-obtanium" puslat pelastettu.
     
    Gary Grand ja Pitu tykkäävät tästä.
  7. Pitu

    Pitu Gearhead

    Inlinee tykkää tästä.
  8. Sierra

    Sierra Double Gearhead

    Aikanaan kun lähdettiin Venäjälle metsäteille rymyämään 4wd voyagerilla jossa koneen kumit kaput, tungin kumien koloihin teräskudoksista hydrauliletkua ja liimaks taisin itseasiassa tunkea tuulilasiliiman jämät tuubeista.
     
  9. jorkkeri72

    jorkkeri72 Gearhead

  10. Carpenter

    Carpenter Double Gearhead

    Saisiko sinne väliin tuollaista:

    [​IMG]
    Joskus laitoin tuollaiset pakoputken kannatinkumit yhden auton takapuslien ja
    korin väliin kun kolahteli.
     
  11. dart -66

    dart -66 Gearhead

  12. Karpov

    Karpov Double Gearhead

    Jääkiekosta tein kerran camryyn kumit. Täristi hiukan kun tyhjäkäynti oli tietyssä kierrosluvussa mutta virhe taisi olla holkitus. Olis varmaan ollut "pehmeämpi" kun ei olis holkittanut jääkiekkoon tehtyä reikää.
     
  13. jariha

    jariha Double Gearhead

    eiole, noi on etukumeja, etukumin jo vaihdoinkin. tilasin romuttamolta käytetyn muttakun sekin on jo halki... maahantuojalta sain osanumerot yms. ois niitä muutamia ympäriinsä myynnissä mutta ovat käytettyjä niin meinasin jos rupeis leikkimään massalla? Nykyinen omistaja fiat konserni ei ota asiaan kantaa kun sieltä maahantuoja kyseli... tuotteen valmistus on loppunut -11 ja tämänvuoden tammikuussa ovat varastosta viimeisen myyneet euroopassa...
     
  14. dart -66

    dart -66 Gearhead

    Siis manuaali ja vaihteiston tukikumi? Laitas numero näkyviin...
     
  15. B-66

    B-66 Gearhead

  16. jariha

    jariha Double Gearhead

    Joopa ei se oo noistakaan mikään kun se on virallisesti vaihteiston kumi näköjään... numerot mulla on tstolla ja ebaystä uudenkin vissiin löysin mutta kun mulla on yks rikkinäinen ja yks romusta tilattu melkein ehjä niin aattelin jos ton rikkinäisen täyttäs jahka eka vaihtelen sen romusta tulleen paikalleen ja joskus tulevaisuudessa sitten sen korjatun... mut maahantuojan kautta ei tosiaan uutta saa. Se on melkein samanlainen kuin tossa aiemmin rokauton katalookissa 3.8l, sellanen tukirauta häsmäkkä siinä hevosenkenkänä ympärillä...
     

Kerro tästä muillekin!