Euroopan tapahtumat

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja xarper, 23.7.2019.

  1. xarper

    xarper Gearhead

    Oiskohan tuota jotai mielenkiintosta jossain päin eurooppaa välillä 8.-18.8.?

    Meinattiin kurvailla johonkin päin eurooppaa Satellitella ni vois käydä jossain tapahtumassaki samalla jos kohille sattuis.
     
  2. NonSenCe

    NonSenCe Gearhead

    vähän myöhässä teidän aikatauluun mutta 17.8 taisi olla Hollannissa, Ruinerwold kaupungissa (Zwollesta pohjoseen) iso autotapahtuma.. oldtimerdag ruinerwold.

    Ekkersrijt (tai millai se kirjotetiinkaan) Eindhovenin lähellä oli käsittääkseni kans joku cruisinki 10.8. kuinka iso tapahtuma se on sitä en tiijä.

    King Cruise on ollu Amsterdamissa.. mutta päivämäärää en muista ny.. tää muistaakseni oli iso. 11.elokuuta tais olla alunperin päivämäärä mutta en tiä pitääkö se paikkansa vielä.
     
  3. NonSenCe

    NonSenCe Gearhead

Kerro tästä muillekin!