67 Dart paperit hukassa

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Finnish Dart & Valiant Association ry', aloittaja duel, 26.7.2019.

  1. jariha

    jariha Double Gearhead

    only in finland vii kol tät shit. en jaksa uskoo yllä olevaan paskaan kun runkonron:n perusteella on ennenkin kansanarkistosta haettu tietoja... voihan se olla että tästä on tehty joku sallenkeri ku ne oli joskus harvinaisia?
     
    dualr4m tykkää tästä.
  2. dualr4m

    dualr4m 3rd gear

    Haku laitettu joka tap. Runko nro. Perusteella menemään kansallisarkistoon, tuo edellinen kirjoitukseni lähinnä tarkasteli asiaa mitä edessä jos sieltä ei löydy mitään.
     
    jariha tykkää tästä.
  3. jariha

    jariha Double Gearhead

    ymmärsin mutta ärsyttää silti...
     
    dualr4m tykkää tästä.
  4. Dart67

    Dart67 1st gear

    Minulla oli aikoinaan 80-luvulla tuollainen -67 vanha taksi Dart, jonka rekkari oli BKT-33. Väri oli tosin met. vihreä ja beige sisus. Tosin tämäkin taitaa olla kadonnut
     
  5. dualr4m

    dualr4m 3rd gear

    No siinä ei kerenny kissaa sanoa kun posti toi kopion arkistosta. Katsastettu tammikuussa - 91,ja saman vuoden lokakuussa poistettu kivistä. Turvatankki telinettä veikattiin konttiin mutta ollut bensapetrooli joten sekin häkkyrä arv. Selvisi nyt, samoin ylimääräinen tankkausputken aukko. Edelliset kilvet ollu BKI-57 ja NU-378, jos nyt joku ihmeen syystä kilvistä tunnistaa, saa tarinoida mulle vähäisetkin tiedot, ainahan ne on mukavia.
     
    signet, Gary Grand, Slant Sickness ja 3 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
  6. jariha

    jariha Double Gearhead

    eli laiska trafin edustaja konttorilla ei vaan jaksanu ehtiä tietoja... Mutta hienoa että homma selvisi;)
     
  7. Scuderia Gungko

    Scuderia Gungko 3rd gear

    Omistaja vuonna 1967: Oy Westerling-Kone
     
    Muokattu: 27.2.2020

Kerro tästä muillekin!