Nastola Cruising 2019

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja kede -57, 13.7.2019.

  1. Volvo_5.7

    Volvo_5.7 Double Gearhead

    Volvomies on erimies! :rotfl:
     
  2. lucky74

    lucky74 3rd gear

    Juu, joko semmonen volvolippiksellä varustettu mobilisti joka haukkuu sun volvos väärän väristä hattuhyllyn teryleeniä kuinka on taas poika pilannut hyvän auton ja naapurin sportissa oli ainakin kakssataa heppaa. Tupla su:uut ja kaikki herkut. Ei ollu tuollanen räpellys kun millä ajat tai sitten tuollanen lastulevylippiksellä varustettu kotitykeissä kulkeva jonne joka ajaa "lintassa" talvella ja hyppii kesällä keskikaljapäissään oman 700 sarjasensa katolla ja kiroo ku rapalamaalatuissa levipelleissä ei pysy ilmat sisällä. Sitten on näitä kahden ääripään välis kulkevia joihin itsekkin lukeudun. :D
     
  3. Volvo_5.7

    Volvo_5.7 Double Gearhead



    Mutta kyllähän tää aika hiljaseks vetää. :rotfl:
     
  4. Bowtie

    Bowtie Double Gearhead

    Jos tää on sitä porukkaa joilla ei älykkyys riitä muuhun? Jotenkin tosta mölyämisestä ja härväämisestä tulee mieleen somalit :rotfl:
     
    Vermilion, Vilih, Desoto57 ja 1 muu tykkäävät tästä.
  5. Ville L

    Ville L 3rd gear

    Jopas_jotakin,,,,, älkää olko niin suppeita. Pääasia että harrastavat jotain autoiluun liittyvää,,, riittävästi ku aikuistuneet yli viiskypäset harrastajat noille vittuilee ni unohtavat koko lajin ja rupeevat harrastamaan jotain muuta,, esim praidailua kulkueissa?

    Taas unohtuu se että eipä noilla keski-iän ylittäneillä valittavilla ukoilla sillon 18veenä niin nerokasta touhua 90-luvulla esim helsingin jäähallilla ollu. Ne vaan unohtuu ne omat hölmöilyt kun kasvetaan nuoruudesta ulos ja perustetaan omat pienet kuppikunnat ja murahdellaan muille harrastaja kuppikunnille

    Luultavasti omiaan nämäkin raggarit kumminkin rikkovat ja jokasen kenkäsyn jälkeen meidän muiden raiskaamattomat siistikuntoiset ajoneuvot nostavat arvoaan.

    Ruotsissa viikon ajan seurasin 24/7 harrastamiskulttuuria street weekillä ja tien päällä ja mun mielestä suurin ongelma suomessa on se että tää on yks murjottava ja masentunut kansa. Kukaan ei puhalla yhteen hiileen vaan jokainen sulkeutuu omaan pieneen piiriin

    Sen näkee hyvin nopeasti jo täällä oodeella kuinka sulkeutunutta väki on. Jos joku ei harrasta samanlailla ku joku toinen kuppikunta ni suljetaan se pois kuvioista ja vittuillaan vielä kaupanpäälle

    Hyvinä esimerkkeinä tätä oodeeta seuranneena: Pohjonen vastaan Helsinki, sikapolkijat/raggarit vastaan pussihousumobilistit, blacklist vastaan real street ja lopuksi haukutaan vielä FHRA kun se tekee kaikki päinhelvettiä vapaaehtoisvoimin eikä osaa organisoida kisoja. Tän kaiken edellä mainitun pystyy kuka vaan aika nopeesti bongaamaan näiden kuppikuntien väliltä
     
    mikkis83, Jooli, Fileeraus ja 2 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
  6. Bowtie

    Bowtie Double Gearhead

    Mä en kyllä kutsuis tota toimintaa harrastamiseksi... Ei se ollu sitä siellä Jäähallillakaan, ja tommosen urpoilun takia sekin touhu vihellettiin poikki, tarpeeks kun kännissä poltetaan datsuneita ja Volvoja niin kyllä se on kusta meidän jokaisen murokulhoon. On niitä paljon asiallisia nuoria harrastajia, ei se siitä oo kiinni, mutta se että hypitään tuontilonkeron rohkaisemana jonkun 740 konepellillä on vaan tyhmää eikä mitään muuta.
     
    Desoto57, Rautamäki, Joh.3:16 ja 1 muu tykkäävät tästä.
  7. Ville L

    Ville L 3rd gear

    Raggare/rikkomis/hulikaani asiasta ei enempää, mutta tuo "PALJON" nuoria harrastajia. Siitä väännän vielä hetken. En tiä missä suunnilla itse vaikutat mutta nuoria amerikanautoharrastajia liian vähän ainakin pääkaupunkiseudulla. Ei siis ainakaan niitä suljeta ja haukuta piireistä pois. Viime perjantaina Malmilla 90% amerikanautoilijoista oli iäkkäämpää kansaa. Ne muutamat nuoret jotka tiedän ja tunnen ja näin Malmillakin ja muualla joka vkl on sitten niitä "tosi/yötäpäivää/pure harrastajia joihin tauti iskenyt jostain esim vanhempien kautta mutta semmosia uusia ahaa elämyksen saaneita ei ole kuin hyvin pieni % jos edes ollenkaan. Noita pienempiä kyliä kyllä onneksi vielä on missä hyvälläkin mallilla rokkenroll hotrot kulttuuri

    Tarkoitan nyt tässä sitä että koitetaan olla välittämättä siitä miten kukakin harrastaa eikä heti ruveta inisemään ja itkemään kuppikuntien välillä, pääasia että harrastaa tai ylipäätänsä autoilee ja omistaa ajokortin. Me ite aiheutetaan itsellemme tämä sukupuutto tällä sulkeutuneella asenteella
     
    Fileeraus, kimmok2014, Harri S ja 1 muu tykkäävät tästä.
  8. Jamboolio

    Jamboolio Gearhead

    kede -57, kaierkki, Mija ja 1 muu tykkäävät tästä.
  9. hzemax

    hzemax Double Gearhead

    Pääkaupunkiseudulla lienee tollanen yleinen ilmapiiri olevan autoiluvastainen. Kaikkien pitäs teloo itteensä sähköpotkulaudoilla.

    Pääkaupunkiseudulla (Helsinki) nuoret ei enää aja ajokorttia.

    Päijäthämeessä, 100 km stadista pohjoseen, tuntuu nuoria ameikanautot vielä kiinnostavan cruisingeista päätellen. Lahti vissiin yrittää olla joku ekokaupunki, mut täällä vielä V8 autot toria kiertää. Nuoria harrastajia riittää. Miteköhä siel tsadis?
     
  10. BRAKE DRUM

    BRAKE DRUM Double Gearhead

    Jospa pääkaupunkiseudulla asiaa katsotaan vaan laajemmassa perspektiivissä, mene ja tiedä

    Cruising for sex, the process of searching in public places for sexual partners, especially by gay men

    https://en.wikipedia.org/wiki/Cruising_for_sex

    tuohonhan ei välttämättä autoja edes tarvita ollenkaan sotkemaan itse pääasiaa.
     
  11. hzemax

    hzemax Double Gearhead

    No voeiha vittu BRAKEDRUM tottakai pääkupunkiseudulla katsotaan vihervasemmistolaisesta perspektiivistä, homoilusta en niin menis arvailuja heittelemään.
    Joku roti sentään.

    Ai niin .Ostin sitte viimeinkin sen 61 2 d newportin.
     
  12. 1320

    1320 Gearhead

    Nastolassa oli mukava käydä taas. Parkkiksella ei hirveästi ehtinyt pyöriä kun Malmin katuautokisoissa tuli oltua mahdollisimman pitkään, mut burnissuoralla riitti tapahtumaa runsaasti.:odcool: Hienoa kalustoa oli runsaasti ja näyttäviä burniksiakin.

    Tuossa muutamat kuvat: https://tapahtumakuvia.kuvat.fi/kuvat/Tapahtumat+2019/Cruisings/Nastola+Cruising+3.8.2019/

    Ja Burnisvideo:


    Ainoa että ne Volvoja tuhoamaan tulleet puupäät olisi saaneet jäädä johonkin muualle... Niissä ei ollut kyllä mitään nähtävää, ja joku niistä idiooteista vielä sladitteli siinä tiellä pelkillä peltivanteilla sen jälkeen kun oli saanut kumit räjäytettyä varmaan puolen tunnin huudattamisen jälkeen (kun ne renkaan kierrokset pystyi laskemaan koko "burniksen" ajan :rotfl:).:odrealmad: Onneks ei sattunut mitään.

    Tapahtumahan oli taas kerran loistava, joten ensivuonna uudestaan! :odcool:
     
    kede -57, miguelo, deeäxä ja 1 muu tykkäävät tästä.
  13. deeäxä

    deeäxä Gearhead

    juu, kyllä siinä oli sellaista moottorin tappo meininkiä että itteäkin alkoi jo säälittää volvon kohtelu...
     
  14. Luoppis

    Luoppis 3rd gear

    Aivan oikein! Kuinka muuten maassa, jossa on yli kaksi miljoonaa autoa, voisi demokraattisesti valittu valtiovalta anaalisesti väkisinmaata autoilijan lompakkoa siinä mittakaavassa, kuin meillä on Suomessa tapana. Kun ei ole sitä yhteishenkeä siinä mittakaavassa, että autoileva kansa saisi oman äänensä kuuluviin? Sama pätee moneen muuhunkin asiaan, missä pääkaupunkiseudun äänestäjät saavat väkilukunsa puolesta enemmän äänivaltaa, kun muu Suomi on niin hajanaista siihen verrattuna. Vai äänestääkö tavan autoilijat vihreitä ihan vaan sen takia, että ns. hienommilla autoilla ajavat kärsisivät?
     

Kerro tästä muillekin!