North Blacklist ?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Street & Race', aloittaja Bee-One-Power-Gear, 10.12.2017.

?

Olisiko North Blacklistalle tarvetta?

  1. Kyllä ja osallistuisin itsekin

    27 ääntä
    27,3%
  2. Kyllä, tulisin katsomaan BL-kisoja

    65 ääntä
    65,7%
  3. Ei ole tarvetta, katukisa sutinaa riittää pohjoisessa jo muutenkin

    7 ääntä
    7,1%
  1. 4G63

    4G63 1st gear

    Iliman muuta otan haasteen vastaan jos kauhavalle tuun, volvomiehiä kavereina, ei passaa vaan hävitä, saa saatana kuulla monta vuotta:). Eli volvosta ei tartte ahtoja nostaa;)
     
  2. Sale

    Sale 1st gear

    Kyllä suunnitelmat on selvät mitä talven aikana tapahtuu. Toivottavasti ens kesänä nopeampi tai ainakin pysys nipussa koko kauden.
     
  3. Lista elää. Haataja jää pois koneongelmien takia.

    1. Ahola, Mustang
    2. Ylimartimo, Vega
    3. Hirvonsalo, Eagle
    4. Vähäsalo, Volvo
    5. Kauppinen, BMW
    6. Tuoretmaa, BMW 4 WD
    7. Iso-Oja, Ram
    8. Juopperi, Chevelle
    9. Niskasaari, Corvette
    10. ?

    Tähän mennessä tulleita haasteita.
    Paikasta 1 Ahola vs Ylimartimo
    Paikasta 3 Hirvonsalo vs Vähäsalo
    Kauppinen haastanut Hirvonsalo/Vähäsalo lähdön häviäjän

    Haialtaaseen osallistujat laittakaa ilmoitusta tulemaan.
     
  4. Kauhavalle ajamaan tulevat huomio! Olkaa hyvissä ajoin paikalla, viimeistään yhdeksältä. Ohjelmassa on ilmoittautuminen Sunricecruisersin teltalla, auton katsastus ym. Pidämme NBL neuvottelun North Blacklist, IS Betoni, Mopar katoksella 10.30 kaikkien ajajien paikallaolo "pakollinen" välivuotta pitävät kuljettajat myös tervetulleita. Ajot alkaa 11.00 jolloin kaikkien oltava valmiita ajamaan. Aikataulu on tiukka kun paljon muitakin ajamassa ja sateenuhka olemassa. Hyvinkin mahdollista ettei testikierrokseen ole mahdollisuutta.
    [​IMG]
     
  5. 4G63

    4G63 1st gear

    En ole tulossa ajamaan kauhavalle, käyn kokeilemassa miten kulkee maililla.
     
  6. 2019 North Blacklist mestari Marko Ylimartimo + team.
    [​IMG]
     
    chevy 2, Larry, MJF ja 2 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
  7. NBL tilanne kauden 2019 päätteeksi.

    1. Ylimartimo, Vega
    2. Ahola, Mustang
    3. Hirvonsalo, Eagle
    4. Kauppinen, BMW
    5. Vähäsalo, Volvo
    6. Hämeenkorpi, Nova
    7. Iso-Oja, Ram
    8. Juopperi, Chevelle
    9. Niskasaari, Corvette
    10. -
     
  8. HUOMIO NBL KULJETTAJAT!

    Löytyykö ajajia FHRA:n finaaleihin ajamaan shootout:iin etelää vastaan? Ilmoittautuminen dragracing.eu kautta.
    [​IMG]
     
  9. NBL Finaalit Kauhavalla 17.8.2019

    West Coast Street Cup:in finaalit olivat Kauhavan radalla, siellä kävimme ratkaisemassa top-10 listan lopullisen järjestyksen.

    Osanottaja pulaa oli kauden viimeisessäkin ajossa, top kympistä oli paikalla 5 autoa, haialtaaseen tuli Aulis Hämeenkorpi Novalla.

    Tästä tilanteesta aloitettiin ajot.
    1. Ahola, Mustang
    2. Ylimartimo, Vega
    3. Hirvonsalo, Eagle
    4. Vähäsalo, Volvo
    5. Kauppinen, BMW
    6. Tuoretmaa, BMW 4 WD
    7. Iso-Oja, Ram
    8. Juopperi, Chevelle
    9. Niskasaari, Corvette
    10. ?

    Poissaoloista johtuen jäi suurin osa vanhoista haasteista ajamatta. Ajot alkoivat suoraan haasteista, ilman harjoituskierrosta.

    Ensimmäisessä parissa ajettiin paikasta 4, Vähäsalo vs Kauppinen. Volvo ei oikein irronnut viivalta ja Kauppinen nousi sijalle 4
    [​IMG]
    [​IMG]

    Hämeenkorpi nousi suoraan sijalle 10 ja haastoi edellään olevan Iso-Ojan. Nova lähti keulien liikkeelle eikä Ram:lla ollut mitään jakoa.
    [​IMG]
    [​IMG]

    Odotetuimmassa NBL lähdössä ajettiin ykköspaikasta, Ahola vs Ylimartimo. Oliko Vega:n kuljettaja aamu-uninen kun tapahtui pieni nukkuminen valoissa. Ahola Mustangilla sai hyvän etumatkan, näytti siltä ettei enää voi saada kiinni. Vega kulki ihan ennätyksen tuntumaan ja vajaalla puolella auton mitalla ajoi listaykköseksi.
    [​IMG]
    [​IMG]

    Sitten koittikin eliminaattori kaavion laskenta tauko. Ajot olivat juuri alkamassa kun paikalle vyöryi kunnon sadekuuro ja ajot olivat siinä.

    Kiitokset Sunrice Cruisersin porukalle hyvin järjestetyistä kisoista ja siitä että olemme saaneet olla mukana kaksi kautta ajamassa omia ajojamme.

    Lauantaina 31.8 on Fhra:n finaalikisassa Kauhavalla North & South Shootout, toivotaan sinne runsasta osanottoa.
     
    C-Body Polara tykkää tästä.
  10. XVD

    XVD Gearhead

    Onkohan tuone menossa ketään?
     
  11. On. Hirvonsalo Eaglella ilmoittautunut. Aulis tulossa. Pekka myös lupautunut ja muutama muu.
     
  12. 4G63

    4G63 1st gear

    Pakko kai se on tulla vajavetosia kiusaa:)
     
    ValluRaivo tykkää tästä.
  13. XVD

    XVD Gearhead

    No miten se on? Onko sitä muita halukkaita (minä ja Ylimartimo) jotka haluaa tätä listaa ajaa.. Tää saatana loppuu koko homma jos ei ala löytyyn semmosia kuskeja jotka ovat mukana usiammassaki kisassa ku kotona.. Nyt ne uhoojat saa tulla näyttään että onko niistä mihinkään muuhun ku suuta soittaan..
     
    jariha, päivystäjä, three hundred ja 1 muu tykkäävät tästä.
  14. Kyllä minä voin ajaa, mutta ne päivämäärät pitää olla tiedossa hyvissä ajoin ja kisapäivämäärät pitää pitää ettei tule niitä peruutuksia joidenkin riippuliitäjien takia, kuten kävi tänä vuonna. Niin ja ehdottomasti radat pitää molemmat puolet olla samanlaisia pidoltaan, ei kukaan halua lähteä pelleilemään jos toinen puoli liimattu, toinen "virgin"...

    Olisi hyvä jos Blacklist kisaaminen olisi enemmän yhdessä etelän kanssa. Tahtoo vain ihmisten aktiivisuus lisääntyä kun autoja on paljon. Hekin varmaan haluavat ajaa enemmän hyvillä radoilla.... Hyvinkää, 2-3 x Kauhava....

    Nämä on vain minun mielipiteitä muiden ihmisten mielipiteiden joukossa. Tosin ne kovimmat mielipiteet on yleensä osallistumattomilla....

    A

    ps. pitää toivoa että meilläkin olisi pian Ruotsin street week tyyppinen juttu samoilla säännöillä kuin heillä. Pirun hienoa katsoa ja varmaa vielä hienompaa olla mukana. Uskon että se on se millä tämä homma lähtee nousuun Tosi vanhat setit ja cupit on nähty ja ne pyörii semmoisena kuin ovat. http://www.streetweeksweden.se/ siellä on luokkasäännöt ja tuloksia, käykää katsomassa.
     
  15. Swinger71

    Swinger71 Gearhead

    No varmasti ajetaan jos sarja järjestetään. Olisin ajanu tänäkin kesänä loppuun jos ei ois menny motti rikki. Päivämäärät on kyllä hyvä olla tiedossa etukäteen. Kannattaa miettiä myös Motoparkia yhtenä ratana. Esim radalle.com tapahtuma taitaa olla samaan aikaan kun siinä Big Wheels siinä naapuripitäjässä. Saattaa tulla joku kattomaan. Lisäksi radan sijainti on hyvä.
     
    XVD, supo ja jariha tykkäävät tästä.
  16. supo

    supo Double Gearhead

    Ei ole samaan aikaan mutta porukkaa kyllä löytyy ja saa ajaa kumit vaikka loppuun,olin itse kokeilemassa omaa pirssiä uudella asfaltilla ja suosittelen!Radalle.comilla on ensi kesänä tarkoitus aloittaa streetweek tyylistä hommaa ja alustavasti kiikala-pori-motopark akselia suunnitelmissa.
     
    Muokattu: 7.9.2019
  17. Joo, motopark unohtui. Ehdottomasti siellä ja olisi aika hienoa jos olisi big wheels aikaan esim. SU kisahommaa..... Se tuossa North-Blacklist hommassa ei nyt toiminut että kun yksi kaveri yrittää tehdä homman eteen töitä hulluna, ei kuskeja saa paikalle, vaikka tiedämme että näillä alueilla katuautoja on paljon: Kemi-Tornio alue, Oulun alue, Raahe ja pyhäjokilaakso alue, Kalajokilaakso (kalajoki, yliv. nivala, haapajärvi), kokkolan ja jeppiksen alue, Vaasan alue, Etelä-pohjanmaa (kauhajoki alajärvi väli)... on vaikka kuinka paljon alle 13 sek katuautoja niin ei millään porukka lähde ajamaan. Esim. oulun näyttelyssä ainakin 10kaveria puhui kuinka heillä ois kalusto, mutta......

    Tässä blacklist hommassa on se hyvä puoli että aina se sun viereinen kaveri on suunnilleen saman tasoinen ja jos on autoja niin voi ajaa 20auton listaa eli ei laajentaa voi. Ne kovat nousee yleensä listalla ylemmäs ja pikkuhiljaa muodostuu saman nopeuksisista autoista pari, kun kisaa on vain tarpeeksi että pääsee ajamaan. Tietenkin jokainen yrttää löytää lisää vauhtia ja voi aina yllättää nousemalla jos on esim. saanut puolisekuntia ajasta pois säätämällä... 500 Pro kuusi olisi ehdoton kaikissa katukisahommissa. Se antaisi hitaalle enemmän mahdollisuutta kepittää nopeamman jos voittaa vaikka parilla kympillä valon... Hitaan rolloutin autot (painavia) 500 pro kuusi niin tulee lisää jännitystä peliin ja se on reakoimista se kun valot tulee yhtäkkiä.

    Tuskin meille koskaan tulee mitään street week juttua. Täällä ajatellaan ensimmäisenä että mitä mun kaverit ajattelee jos ei kulje, tai mitä ne kirjoittaa netissä jos auto hajoaa ja onhan se näköjään niin että jos yhden testilähdön häviää niin täällä aletaan heti kirjoittamaan paskaa eli ymmärrän hyvin tuon huolen ja pelon siitä että "mitä jos". On muuten perkeleen hyvät säännöt Ruotsissa ja radoillekin + ajanottoporukalle jäisi palkkaa jos ajattelee että Ruottisa n. 800e per kuski osallistuminen x 200. Muutama kiinteä yhteistyökumppani päälle, toisi jonkinmoisen taloudellisen kiinteän tuoton radoille. Ai niin, täällä nousisi poru tuosta 800eurosta (esim. 5kisaa). Bomber Janne voisi ottaa tämän harteilleen, hän saisi tämän jäjrestettyä tai sitten tuon blacklist homman laajentamista niin että olisi yksi blacklist. Pohjoisen Blacklist hommasta ei tule mitään, kun porukka ajaa kilpaa autonäyttelyissä , essonbaareissa ja makkarajonossa. Tikkanen tietää, hän yritti kaikkensa saada homman pyörimään, mutta ei kelpaa ei. Ja kaikilla on niin kiire, aina kiire ettei voi saada tuommosia aamusta iltaan vapaita. 45vkl kerkiää kököttää kotona, niin se vain on.

    a
     
    C-Body Polara ja NorthBlacklistRacemaster tykkäävät tästä.
  18. supo

    supo Double Gearhead

    Radalle.com iso mainos oli ajanottotornin kupeessa jossa 22.-26.7.2020 mainostettiin TrackWeek tapahtumaa jossa yhtenä kisamuotona katukiihdyttely ja kysyttiin mitkä kisapaikkoina niin Kiikala-Pori-Motopark näin aluksi.
     
  19. ilei

    ilei 3rd gear

    Falconilla tarkoitus ajella lista ens kesänä jos vielä olemassa
     

Kerro tästä muillekin!