Amatööri kokeilee

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja Hevicevi, 13.9.2019.

  1. Hevicevi

    Hevicevi 1st gear

    Amatöörinä lähin kikkailee ja vaihdoin 350dx koneest oldsin 403 ja katsurit huutelee todisteit jarrujen ja yms vertailu arvoist...myönnän et en osaa varmaan etsiä googlest oikeilla sanoil niin josko joku viittis auttaa tyhmää.... auto on chervolet fleetside vm-80....
     
  2. f34

    f34 Double Gearhead

    Ois varmaan kantsinu kysellä jo ennen katsastusta. Mutta muista seuraavalla kerralla.
     
    Karpov ja Jussi289 tykkäävät tästä.
  3. Slant Sickness

    Slant Sickness Double Gearhead

    Hätäiseen rockauton sivuilla käyden -80 C10 pickupin jarrut on samat 350DX ja 454 koneilla. Joten taidat olla voittajatiimissä. Mut joku servicemanual olisi kätevä esittää konttorilla. Ne kun joutuu lähettämään muutoskatsastuksesta lippulappuset traficomiin.
     
    juko7 tykkää tästä.
  4. hzemax

    hzemax Double Gearhead

    Manuaali maksaa 15e +rahti ja muut.
     
  5. jariha

    jariha Double Gearhead

    mulle sanovat aikanaan että kooklesta otetut tiedot eikäy... onneksi oli korjaamokirja josta siitäkin piti hommat esittää ite...
     
  6. hzemax

    hzemax Double Gearhead

    Niijoo. Itte oon aina hommannu tehtaan shopmanualin (rockautosta) ettei tartte arpoo painoja tai mittoja oman auton suhteen.

    Taitaa olla hallussa
    1960
    1961
    1962
    Chrysler shop manual.

    Jos joku tarttee, ni yv

    Voiha vittu. Väärä topic. Anteeks.
     
    Gary Grand tykkää tästä.

Kerro tästä muillekin!