Nettiautosta bongattua

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Rüsselsheim, 28.4.2006.

  1. timant

    timant 2nd gear

    Muokattu: 11.10.2019
  2. palontie

    palontie Double Gearhead

  3. Gary Grand

    Gary Grand Double Gearhead

  4. Tuplawee

    Tuplawee Gearhead

  5. speedy

    speedy Double Gearhead

  6. timant

    timant 2nd gear

    Mystistä, mulla herjaa ettei ilmoitusta enää löydy ..:confused:
     
  7. VintageSpeed

    VintageSpeed 3rd gear

    Muurahainen, wilburi, ramman ja 2 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
  8. Karpov

    Karpov Double Gearhead

  9. Gary Grand

    Gary Grand Double Gearhead

  10. viikinki75

    viikinki75 Double Gearhead

    Juu, noi oli ihan normijuttua, mutta tää Ritmo oli kyllä ihan eri kastia.

    En edes voinut kuvitella tollasta näkeväni Suomessa. Venäjällä ehkä.

    Kaikkea on tullut netistäkin nähtyä, mutta kyllä toi oli niin naurettava ilmestys livenä, että sitä suu auki joutui ihmettelemään. Ja vielä useampaan otteeseen. Harmi, etten ole mikään kuvailija, niin ei kuvia siitä itsellä ole.
     
  11. viikinki75

    viikinki75 Double Gearhead

    Mistä keksit tuon "B-ryhmän ralliautotyyliset levikkeet"? Mun mielestä muokkaaja ihan omasta päästään veistänyt ne. Uretaani tai pakkeli, (todennäköisesti molemmat) ihan sama. Hirveän näköinen laitos oli. Muhkurainen ainakin oli jokapaikasta.
     
    Muokattu: 13.10.2019
  12. viikinki75

    viikinki75 Double Gearhead

    Niin, alunperin viitasin tuohon teddy99:n liioitteluun. :rolleyes:o_O:eek::D:p:cool::confused::mad::(

    Tuttavapiirissä 2 patologista valehtelijaa, jotka ei vaan voi kertoa mitään asiaa valehtelematta jotain tai lisäämättä jonkun määrää.

    Mutta kaikki tämän tietää, niin osaa vähentää osan. Fiksumpaa olisi tietysti kyseenalaistaa, mutta ei sitä kukaan aina jaksa.
     
    Muokattu: 13.10.2019
  13. sdfsd

    sdfsd Double Gearhead

    toi saab fontilla kirjotettu turbo kyl kruunaa ton härvelin
     
  14. Zejk1

    Zejk1 3rd gear

    Nettiautoa selatessani osui silmiin tuttu vekotin....korinvaihtona tehty ja prosentit oli 49,5. Nyt näkyy kuvissa että vaihdettu paljon isompi ja useampiventtiilinen moottori. Saattaa alkaa olemaan tunnelma katossa, nimittäin kellarin katossa, jos joku asiasta ymmärtävä virkamies hoksaa kupletin juonen. Myyntikuvissa ainakin itse pitäisin konepellin visusti kiinni ....
    Ps, tämä siis vain vinkkinä....nythän siinä passeli kone. Tulee vain mieleen takavuosilta itg magazinessa esitelty korinvaihto auto missä jutussa kerrottiin että rikkoontuneen vaihteiston tilalle vaihdettiin uusi. Posti toi jutun jälkeen veromaksu lapun kun se olisi pitänyt vaan vanha laatikko korjata. Auto meni purkuun.
     
    Muokattu: 14.10.2019
    mikkis83 tykkää tästä.
  15. T5

    T5 Gearhead

    Kiitos.
    Linkki näihin ois kiva. Vai onko nämäkin niitä "TIETÄJÄT TIETÄÄ!!1!"-juttuja?
     
  16. Zejk1

    Zejk1 3rd gear

    En viitsi linkkiä laittaa..lähinnä ajattelin että jos myyjä huomaisi tämän viestin. Minulle henkilökohtaisesti aivan samantekevää mitä autoon vaihdettu mutta ajattelin ettei myyjä/ostaja pahoita mieltään jos tulee harmeja asiasta. Ja kyseinen auto ollut omistuksessani aiemmin 10 vuotta joten tiedän prosentit ja moottorin joka autossa ollut.
     
  17. T5

    T5 Gearhead

    Mulla on sit varmaan erilainen tuo ajattelumaailma. Minun mielestä tuommoiset kusetukset pitäisi tuoda muiden tietoon samantien. Jos (ja ilmeisesti kun) kyseessä on harrasteauto, niin sinne joku aloitteleva harrastaja upottaa säästönsä ja saa kasan sitä ihteään takaisin.

    Kusetuksena tuo on ihan samanlainen, kun mittaria ruuvattaisiin taaksepäin tai jostain kolariautosta tehtäisiin kamala kittipommi liikenteeseen. Toki niidenkin käyttöä voisi jatkaa, kun tuossa sinun mainitsemassasi tapauksessa se käyttö loppuu aika lyhyeen.
     
    mikkis83 ja Karpov tykkäävät tästä.
  18. Zejk1

    Zejk1 3rd gear

    Pertti K ja T5 tykkäävät tästä.
  19. Hai

    Hai Double Gearhead

    Aika pitkään ollut myynnissä, kun ensimmäinen kysymys on 04.06.2018.
     
  20. paja1

    paja1 Double Gearhead

    Lehtijutun perusteella meni verot maksuun ja sitten kun soitti virkamiehelle että "purkasin sen jo" niin veroja ei tarvinnu maksaa?
     
    mikkis83 ja Pertti K tykkäävät tästä.

Kerro tästä muillekin!