Chevy Vanin jäljillä

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Mobilismi', aloittaja JuhoL, 23.10.2019.

  1. JuhoL

    JuhoL 1st gear

    Vaimo haluaisi löytää isänsä Chevy Vanin vaiheista isänsä pois menon jälkeen, autosta ei 80-luvun jälkeen sukulaisilla ole autosta tietoa.

    Traficom ei autoa tunnista, mutta uskoisin että jotkut palstan lukijoista ovat saattaneet auton nähdä Mäntsälän suunnilla.

    Vani ollut "kakkoskoppa", väri sininen kyljessä raidat ja chevyn logon mallinen ikkuna kyljessä. Rekisterinumero NEK-62.
    Onko jollain tietoa auton myöhemmästä historiasta?
     
  2. mietmi-3

    mietmi-3 Double Gearhead

    L aita VTCF foorumille kyselyä.
     
  3. JuhoL

    JuhoL 1st gear

    Kiitos vinkistä
     
  4. paja1

    paja1 Double Gearhead

    Laittaisin yyveetä,mutta joku musta palkki tossa oodeen ylälaidassa vaikeuttaa asiaa jonkunverran.
     
  5. 1320

    1320 Gearhead

    Voi olla että tää tapaus on jo ratkennut, mutta Mäntsälässä kyseinen laite taitaa vaikuttaa vieläkin ja hyvin pitkälti samassa kunnossa kun noissa vanhoissa kuvissa, ainakin ulkoisesti.

    Vuosi sitten kävin paikanpäällä ja silloin oli muistaakseni vielä pientä puuhasteltavaa jotta Chevyllä pääsisi taas kurvailemaan, en sitten tiedä onko saatu "valmiiksi" ja liikenteeseen kun ei ole näkynyt ainakaan tapahtumissa.

    Mut tuota kautta tavoittaa auton omistajan:
    http://moottorihuolto.suntuubi.com/?cat=5
     

Kerro tästä muillekin!