Kokemuksia Chrysler 300C

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja mikkoP, 9.6.2012.

  1. JAMANT

    JAMANT Double Gearhead

    No sittenhän se on sama mikä anturi siellä on, joutuu hankkimaan sen oikean ja testaamaan...
     
  2. elkamiina

    elkamiina Gearhead

    Tuli tässä mieleen ja ajattelin jakaa sen.
    Kun jossakin kohdalla rähjäsin sen 3.5 litraisen egr-vikakoodin kanssa ja sytytteli vikavaloa. Jopa uudella venttiilillä.
    Kannattaa tarkistaa venttiililtä lähtevän putken laipan tiiviys. Mulla se oli jäänyt asentajalta löysälle. Kun vaihdoin sinne tiivisteen ja kiristin sen rystyset verillä(kettumainen paikka) niin loppui herjat. Lisäksi olen suihkuttanut säännöllisesti wd40:stä venttiilin akselille. En tiedä onko siitä hyötyä, mutta pääasia, että valo ei enään killitä.
     
  3. mika.p

    mika.p Gearhead

    Onko kukaan ottanut dtech softaa 3.0crd chrysleriin? saiko ohjelmoitua dpf:ää pois? Tuliko voimaa tuntuvasti lisää?
     
  4. stratusdriver

    stratusdriver Gearhead

    Catcar.info ja sieltä vin-koodilla haku niin löytyy orkkisantureiden numerot. Ei tartte raapia päänahkaa verille.
     
    MudMax tykkää tästä.
  5. MudMax

    MudMax Gearhead

    hartsa69, toyota... ja päivystäjä tykkäävät tästä.
  6. coupe

    coupe Gearhead

    Onko kellään ollut satunnaisia starttiongelmia Hemin kanssa? Ja mahdollisesti ratkonut niitä jollain...?
    Omassa -08 AWD Hemissä täysin satunnisesti, silloin tällöin, ei hörähdä käyntiin ekalla. Tulee vain pitkä sahaaminen mikä pitää sitten lopettaa kesken. Mutta sen jälkeen kun yrittää uudestaan niin samantien lähtee tulille ilman mitään käyntihäiriöitä.
    Olen yrittänyt löytää jotain logiikkaa missä tilanteissa tuo esiintyy mutta ei oikein ole hahmottunut. Ehkä vähän useammin sattuu kuumina kesäpäivinä lämpimän koneen kanssa. Mutta ei ole pelkästään siihen rajoittunut.
    Vikakoodit on katsottu huollon toimesta ja mitään ei ole löytynyt. Koemielessä vaihdettiin kampiakselin asentotunnistin mutta ei sekään vaikuttanut.
    Olisi kiva kuulla jos joku olisi onnistunut taklaamaan tälläisen pienen mutta häiritsevän jutun. Jotenkin koomista kun vierestä kaasari Dart lähtee aina tulille avainta näyttämällä ja tämä uudempi Mopari ei sitten välttämättä ;)
     
  7. toyota...

    toyota... Gearhead

    Onkohan tuo alkuperäinen pakoputki mitä rautaa? Jotain rst sekaista? Magneeti tarttuu vaan ihmeen kireeseen, paitsi siihen jousto holkkiin ei tartu yhtään. Töissä tottunut siihen että haponkestävään ei tartu yhtään, ja rosteriin vähäisen. Mietin vaan että hitsaanko tuon putken "mustalla" vai 309 langalla? Et kestäisi edes hetken.
     
  8. elkamiina

    elkamiina Gearhead

    Mä olettaisin sen olevan jotain sinkittyä/ aluminoitua. Ainakin 3.5 alkuperäinen putki oli keskipöntön jälkeen ja takapöntöstään mennyt ihan oikeaan ruosteeseen päällypuolelta ja saumoista. Altapäin näytti suht hyvältä.
     
    toyota... tykkää tästä.
  9. toyota...

    toyota... Gearhead

    Onko kukaan kokeillut Philips x-treme ultinon led polttimoja pitkiin? Toimiiko can väyläsessä? Hinnat laskenut. Polttimo pari noin 140€... Mut onko valotehoo esim 35w xenonmuutos sarjaan verrattuna? Syttyis ne edes heti...
     
  10. VANKKURI

    VANKKURI Gearhead

    Kai ne voi toimia, mutta vikaa voi ilmetä. Monesti nuo ei toimi, kun tietokone luulee polttimoiden olevan rikki. Vastusta ei ole oikeaa määrää. Lisäksi polttimot saattavat välähdellä jos on rikkinäisten polttimoiden tunnistus.

    Mitä tulee ledeihin, niin itse en ole löytänyt mitään muuta kuin roskaa. Polttimo voi olla kirkas, mutta kun se asentaa umpioon hehkun tilalle, niin ei tuo pistemäinen kirkkaus osu peilin oikeaan kohtaan ja jos osuu, niin vain osittain. Valoteho putoaa tai roiskii minne vain. Tämä on oma kokemukseni. Eri asia on jos umpio on tehty ledejä varten ja siellä on umpion mukainen polttimo.

    Nuo Philipsit ovat 250% kirkkaamat kuin verrokkivalo? Mikä lie kynttilä ollut vastinparina. Ja E-hyväksyntää saa laatikosta etsiä, eikä sitä taida löytää, ellei itse sitä pahviin kirjoita.

    Mielelläni muidenkin kokemuksia kuulisin, erityisesti jos joku on E-hyväksytyn ledin saanut hehkua paremmin toimimaan sekä tien pintaa näyttämään.

    Ja mitä tulee Xenon-sarjoihin, niin tuskin on D-merkintää umpiossa. Muutossarjoissa ei myös ole E- tai muita merkintöjä rasitteena.
     
  11. toyota...

    toyota... Gearhead

    Onneksi pitkissä/lisäpitkissä olevista polttimoista ei juuri kukaan ole kiinnostunut hyväksynnöistä :D moneen autoon sovitellut xenoneita. 55w sarjat olis kyllä tosi kirkkaita, mut yleensä radio rupee mouruaan ku lamput sytyttää. 35w ei aiheuta niin paljoa häiriöö, mut ei valookaan. Ja hidas syttyminen. Siksi tekis mieli kokeilla lediä, mut kallis (150€) ostos jos ei pelaa.
     
  12. sbc-camaro

    sbc-camaro 3rd gear

    Asensin tommosen ledbarin maskin taakse, pitkinä vakio hehkut ja lähivaloina xenonit. 2008vm siis ja olisko jollain antaa vihjeitä mistä saisi järkevimmin herätevirran ledbarille? Ostin tommosen motonetin 15€ lisävaloasennussarjan can väyläisille autoille tarkoitettua mallia.
     
  13. Bukero

    Bukero Gearhead

    no ainakin sieltä autonomien pitkien polttimonkannalta löytyy ihan oikeaa "virtaa" lisävalojen herätetoimintoihin....
     
  14. sbc-camaro

    sbc-camaro 3rd gear

    Tämä tiedossa, mutta sinne taitaa tulla virtaa jatkuvalla syötöllä
     
  15. Bukero

    Bukero Gearhead

    jaa... voivat olla maa puolelta ohjatut, onhan sitä harrastettu ennenkin. lähinnä tuolla japsileireissä, mutta tuskinpa siitä nyt kummoista draamaa saa aikaiseksi.
    ledbaari tuohon talvikulkineeseen on ollut aiheena jo parisyksyä itsellekin laittaa...vaan laittamati on. enkä ole vielä tutkinut kumpaa sieltä org. pitkiltä katkotaan, maita vai virtaa. mutta herätteen sieltä kyllä saa koska kuiteskin aataminaikainen hehkulamppu siellä on.
     
  16. sbc-camaro

    sbc-camaro 3rd gear

    Tota kans mietin, täytyy tutkia kun kerkee tarkemmin
     
  17. toyota...

    toyota... Gearhead

    Täytyy vain laittaa se lampun maa ohjaan releen maadoitusta, niin toimii.
     
  18. toyota...

    toyota... Gearhead

    Mitenkäs pakokaasu päästöt menee Diablosport ohjelmien kanssa? Mulla on nyt ollu mpg tune käytössä. Palautanko vakioksi, vai vienkö tuollaisenaan leimalle?
     
  19. Bukero

    Bukero Gearhead

    minne kandee viiä turvatyynyn vaihtoon crysy tampereella, onko kokemuksia kellään.
     
  20. rotax

    rotax 2nd gear

    Moi, mulla -05 ja oli takaisinkutsu turvatyynyistä, eli autokeskus hoiti homman.
     

Kerro tästä muillekin!