rockautosta tilaaminen

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja Hertta08, 11.3.2009.

  1. Pertti K

    Pertti K Double Gearhead

    Tätä just mietin, että jos ostaa paikallisesta putiikista hyllystä tai 2 kk toimitusajalla, niin mikä selittää silti kymmeniä ellei satoja prosentteja kovemman hinnan?
     
  2. palontie

    palontie Double Gearhead

    Varastomiehet oottaa hanskat kourassa toimitusta..
     
    Karpov tykkää tästä.
  3. Gary Grand

    Gary Grand Double Gearhead

    No, nyt lähti..:odeek:
    Lauantaina pistin Rockkiin tilauksen sisään ja jakaantu kahteen varastoon vaikka ois kuinka kikkaillut.
    Tänä aamuna oli tullu lähetysvahvistus neljästä (4 !!) varastosta.. Ja kahdella eri rahtimuodolla, vaikka tilasin verot/tullit maksettuna Fedexillä. Nyt saa joku päivystää postin ja Fedexin autoja..:argue::wc::wc:
    Jäisköhän ens vkolla kotiin kattomaan onko Fedexillä Tiina jakovuorossa..:rotfl::odoops:
     
    tukkijulli ja Pertti K tykkäävät tästä.
  4. oceanic7

    oceanic7 Double Gearhead

    Oma tilaukseni LMC:ltä jonka tilasin 25.10. saatiin tänään vihdoin UPS:n kuljetettavaksi. Ei mennyt kuin reilu viikko. Pari tupakki-ikkunan tiivistesarjaa:):).
    Sen sijaan Freiburgerilta 18.10. tilattu t-paita meni hukkaan jo ennenkuin se pääsi Losissa UPS:n haltuun ja jenkit nyt selvittelee sitä ties monettako viikkoa...blah
     
  5. Rautamäki

    Rautamäki 3rd gear

    Nyt taitaa tulla vähän viivettä, kun Kalifornian varastosta lähtevä paketti ei ole lähtenyt liikenteeseen ja seurannassa lukee punaisella että "The wildfires are causing hazardous conditions in California."
     
  6. juko7

    juko7 Double Gearhead

    Nopein mitä itselle on tullut, kun tilasin perjantaina ja paketti tuli viikonlopun yli maanantaina. Kuljetuksena DHL tullit ja alvi maksettu
     
  7. CVLX2004

    CVLX2004 1st gear

    Tuli tilattua puoli-ilmasia pyyhkijöitä, jotka oli jo melko kovettuneet hyllyssä. Hyvittääkö RA myös niiden osuuden postikuluista jos pyydän refundia? Postit nyt makso jotain kuitenkin vaikka sulat oli halpoja
     
  8. vengeance

    vengeance 3rd gear

    Tänään tullut tieto:
    FedEx has now returned to standard operations in California.
    Paketit liikkuu taas :odcool:
     
  9. Jussi289

    Jussi289 Double Gearhead

    Mietin tota samaa...
     
  10. Kumituotteet pitäs aina ostaa NEW STOCK kamaa. Kiilahihnat, renkaat, pyyhkijänsulat....yllättävän lyhyt elinkaari nyky materiaaleilla. Ennen luonnonkumin seos oli parempi, mutta toki nykyään halutaan myydä useammin,....joten tarkoituksella seokset ovat kehnompia.

    Viimekesänä lähellä olevan uuden kerrostalon kellaritallissa oli jollain mummalla katkennut 15v vanhasta mersusta tuulettajan moniurahihna. Tuli kysymään että josko vaihtaisin sen, kun auto on siellä tallissa ja aika homma roudata auto hinurilla korjaamolle....Lupauduin tehdä työn. Olisin ostanut uuden moniurahihnan vaikka toimittajaltamme saksasta (optibelt) suoraan tai hakea vaikka motonetistä, mutta mumma sanoi että ei käy kuin alkuperäinen, ja pyysi hakemaan uuden käyttöautolta mersuvaraosana. Semmosen käppyrän möivät käyttöautolta että olisi pitänyt palsamoida museoon koko hihna ja paketti, mutta kun oli käsky että orkkis, niin semmosen serpentiinin kävin mersun konehuoneeseen kääntelemässä. 10v hyllyssä ja tuote on täyttä kaatopaikkakamaa.
     
    sleepercooler, palontie, Gary Grand ja 1 muu tykkäävät tästä.
  11. mopo-ukko

    mopo-ukko Gearhead

    Nyt vähän tökkii toimitus,tilasin vetarin nopeella rahdilla Sevilleen ja piti olla eilen täällä,seurannan mukaan onkin nyt Ranskassa,saa nähdä mihin menee seuraavaksi.
     
  12. palontie

    palontie Double Gearhead

    Postiin...
     
    Pertti K ja tukkijulli tykkäävät tästä.
  13. mopo-ukko

    mopo-ukko Gearhead

    No sit se tulee tammikuussa....
     
  14. tukkijulli

    tukkijulli Gearhead

    Viime perjantai iltana rokkiautosta tilasin ja tänään aamulla paffiloota postilaatikossa.USPS ja lakkolaitos pääs yllättämää ku talvi tiemestarit..
     
  15. Buick-T

    Buick-T 2nd gear

    Viimeviikon maanantaina laittelin RockAutolle viestiä. Olin aiemmin tilannut mm. etuiskarit. Oli vain käynyt pakkaajalle niin, että oli pistänyt pakettiin eripari iskarit. Sopivia siis molemmat, vain hieman eri tyyppiä (venttiili- ja jäykkyysero). Pari tuntia meni, pahoittelivat tapahtunutta ja lupasivat hyvittää.

    Pyysin kuitenkin lähettämään uuden iskarin, sopivaa paria tuolle "oikealle" minkä tilasinkin. Lupasivat hoitaa homman, tarkistaa vielä varastolta lähtevän tuotteen yhtäläisyyden ja pistää paketin matkaan.

    Saman viikon torstai-aamuna toi kuriiri paketin perille ja "väärän" sain pitää veloituksetta, koska palautuskustannukset olisivat nousseet kohtuuttoman suuriksi.

    Ei voi valittaa. Hyvin on homma toiminut.
     
    J.J. Laakso, Gary Grand, isalmela ja 2 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
  16. Luoppis

    Luoppis 3rd gear

    Kai nyt varaosiinkin voi laittaa Suomiauto lisää?
     
    Gary Grand tykkää tästä.
  17. Gary Grand

    Gary Grand Double Gearhead

    ..kele.
    Rockkiauto kusi lähetykset tällä kertaa aika huolella.
    Kahdesta Fedexin paketista löytyy seurannassa tieto että ovat "International shipment release Vantaa" ja postilla tulevat kaksi eri(!?!) pakettia oli saapunut lauantaina tullattavaksi Vantaalle. No, sain niiden tullauksen tehtyä tänään, mutta saapa nähdä koska uivat lakkoilijoiden kuljettamina Petäjävedelle..

    Jäin miettimään, että kulkeekos nuo ennakkoon maksetuilla veroilla olevat paketitkin shipment releasen kautta?
     
  18. musta pässi

    musta pässi Gearhead

    Kirjeisiin se lakko lähinnä vaikuttaa joten jos ehdit jo joulupukille kirjoittaa niin ollos huoleton. Paketeissa pitäs olla korkeintaan muutaman päivän viivästys jos tiedotusvälineisiin on uskominen.
     
  19. Impala76

    Impala76 Gearhead

    Kyllä kulkevat.. Eivät vaan jää odottaman tullausta
     
    palontie ja Gary Grand tykkäävät tästä.
  20. oceanic7

    oceanic7 Double Gearhead

    Parisen viikkoa vierähti LMcTruckin kanssa säätäessä mutta paketti putkahti tänään perille JUURI silloin kun olin 45minuuttia poissa kotoa, onneksi lappu ovessa auttoi ja paketti löytyi kotiin tullessani jemmasta.
    UPS hukkas t-paitatilauksen jo Losiin ja se lienee menetetty mutta korvaavaa saattaa tulla ja Rockauton viimeisin setti jakaantui kahtia (jarruhilppeet taka-akselille toiseen pakettiin ja ne rummun jousitarvikkeet sekä tuulilasinpesurin korjaussetti+flektin visko toiseen):):):)
    Rockauto jälleen nopea.
     

Kerro tästä muillekin!