Penkit ilman airbag:ia?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja KiRu, 5.11.2019.

  1. KiRu

    KiRu Gearhead

    Mites tää nyt menee nykyisin, jos haluaisin vaihtaa etupenkit jossa ei ole airbag:kkeija, niin mitä sanoo katsastus? rekisteriotteessa ei puhuta kun tyyliin airbag kuljettaja ja matkustaja sen enempää eriteltynä..
     
  2. jarikoi

    jarikoi 2nd gear

    Jos samaa mallia löytyy ilman penkkibägejä niin muutoskatsastamalla jos ihan pykälien mukaan mennään .
     
  3. leemu

    leemu Gearhead

    Suikkapää saattaa olla myös vaille valmistajan/maahantuojan todistusta, että mallia on ollut ilman ko. turvalaitteita saatavilla.
     
  4. f34

    f34 Double Gearhead

    Miten suhtautuu airbägin vikavalo?
     
  5. Karpov

    Karpov Double Gearhead

    Senhän saaa kyllä pois slaavityyliin ebay osilla....
     
  6. jarikoi

    jarikoi 2nd gear

    Tai ottaa sen penkkibäkittömän ab poksin ynm. siitä samasta osienluovuttajasta mistä ne mallisarjaan kuuluvat penkitkin, tosin epävirallisesti tai ;)myyntipaskaan;) voi sitten sovitella tuota slaavityyliä...

    Kato ifartin tiedosta mitä se näyttää turvalaitteiksi, rek.ote ei liene kovin informatiivinen asian suhteen. Itte en menis epävirallisesti ohittaan yhtään noista bägeistä mitä kuuluu olla, voip tulla tuskainen elämä jos sattuu joku kolarijuttu tuleen.
     
  7. teippi-mikko

    teippi-mikko Gearhead

    Töissä kun ollaan vaihettu kahden istuttava apparin penkki sooloon niin keskimmäinen esikiristin on korvattu vastuksella.
     

Kerro tästä muillekin!