ebay äimistely

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja HiMO, 17.12.2017.

  1. -chgr

    -chgr 2nd gear

    Minä maksoin 400taalan tuotteesta 111dollaria tullia ja 33 muistaakseni shippinkiä. Ei siihen mitään amerikan sisäistä tule..
    Tavara tuli siis glopal shipping programilla.. Ja ups soitti kun olivat tuomassa että olenko kotona..
     
  2. toyota...

    toyota... Gearhead

    Mun paketin vei fedex Houstoniin, mikä makso reilun satkun. Ja siitä paketti jatkaa kontissa Suomeen.
     
  3. Impala76

    Impala76 Gearhead

    Onkos kellään kokemusta kuuluuko Slovenia mitenkään Ebayn käyttämän Global Shipping Program järjestemän reitteihin..? Käsittääkseni operoiva yhtiö on Pitney Bowes.
    Tilailin kolme eri tuotetta ebaysta tuossa pariviikkoa sitten joista kaksi on jo lähetysseurannan mukaan päätyneet Sloveniaan ja statuksena on Delivered.. Kolmas menossa samaa reittiä ,mutta ei vielä lue delivered.. Osoite on ainakin lähetysseurannan mukaan kaikissa oikea Suomeen minulle ohjaava osoite..
    Lukemattomia lähetyksiä tullut tällä toimitustavalla ongelmitta minulle perille, mutta nyt ei taida oikein sujua..
    Tämä Global Shipping Program käsittääkseni käyttää useita eri kuriireita ja joskus ennenkin on lähtysseurannassa lukenut delivered vaikka lähetys onkin ollut vielä tulossa. Silloin kuitenkin lähetys on ollut esim Ranskassa, Saksassa tms. Tuo Slovenia nyt hiukan epäilyttää..
    Kokemuksia..?
     
  4. leemu

    leemu Gearhead

    Ei kokemusta asiasta, mutta äkkivilkaisulla ainakin systeemiin vissiin kuuluu:odroll:
     
  5. Impala76

    Impala76 Gearhead

    Mistä vilkaisit..?
     
  6. leemu

    leemu Gearhead

  7. T5

    T5 Gearhead

    Tilasitko jenkeistä?
    Ihan mutu-tuntumalla voisiko kyse olla siitä, että eka tracking koodi olisi vain se, kun paketti saapuu Eurooppaan sikäläiselle kuriirille? Euroopan pään kuriiri sit tekee oman uuden seurantakoodin ja lähtee kuljettamaan pakettia kohti pohjoista?
     
    Jussi289 tykkää tästä.
  8. Mija

    Mija 1st gear

    Juurikin ylläkuvatulla tavalla homma menee.
     
  9. nuffield

    nuffield Gearhead

    Onkohan tuo GSP järjestelmä postilla muuttunu kun ennen nuo paketit tuli kotiin asti ja nyt on pitäny viime syksystä lähtien hakea asiamies postista nuo. Ei siinä muuten mitään mutta tätä nykyä tuo postin toimipiste on melko etäällä.
     
  10. BRAKE DRUM

    BRAKE DRUM Double Gearhead

    GSP on ollut sikäli kätevä kun on toiminut door-to-door menetelmällä. Vajaan vuoden niitä paketteja ei ole enää toimitettu kotiin vaan niitä on saanut hakea asiamieheltä ja pakettiautomaateista. Ei tosin varmaankaan näy hinnassa se viimeisen osuuden self service toiminto.
     
  11. BRAKE DRUM

    BRAKE DRUM Double Gearhead

    Pöh, tänään koitin ostaa kaverille yhtä sydeemiä, GSP ja shipping worldwide niin ilmoitti buy it now klikkauksen jälkeen että ei toimita osoitteeseeni. Ehdotti vain että change address tai buy another item. Onkohan korona sotkenut tätäkin vai mikä meni pieleen ???
     
  12. T5

    T5 Gearhead

    Jotkut myyjät ovat jostain kumman syystä (osa ihan vaan huonon myyntikokemuksen takia) laittaneet rajauksia, mihin shippaavat. Oisko siellä ollut semmoinen? "see exclusions" lukee sen shipping-kohdan jälkeen ja sieltä löytyy.
     
  13. musta pässi

    musta pässi Gearhead

    Minä kirjoitin myyjälle joka lupas sitten laittaa osat tulemaan x hinnalla vaikka ei toimitusta ei pitäny olla alunperin ulukomaille. No sitten siitä ebaysta ostamaan ja shipping olikin y hinnalla. No sitten taas kijoittelua että eiks se o yks puhe ku sökössä? No sitte se mulkkas sitä shippinkiä jotenkin ja sano että nyt on tulossa sovituilla kuluilla. Tiijä tuleeko mutta rahat lähti ainakin. Tosin paypalin kautta joten saattaa olla että saa poijes jos ei osia kuulu. Ameriikos 4,47€ ja täällä noin 50€ kappale ja pari tartten joten aattelin kokkeilla tuuria.
     

Kerro tästä muillekin!