Holley Sniper vs Edelbrock Pro Flo 4

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja Impala76, 26.9.2019.

  1. Impala76

    Impala76 Gearhead

    Onkos kellään kokemuksia tuosta uudemmasta edelin 8 piste ruisku systeemistä? Proflo 4..
    Olen ruiskun hankintaa suunnitellut jo jonkin aikaa ja sniperiin olin kallistumssa, kunnes näin mainoksen tuosta edelin 8 piste versiosta.. Onko kokemuksia?
     
  2. Keme

    Keme Gearhead

    Joko noissa Edeleissä on päästy yli niistä sysipaskoista säätökapuloista ja siirrytty läppäriaikaan?
     
  3. Impala76

    Impala76 Gearhead

    Joo säätö tapahtuu bluetooth yhteydellä oma valintaisella laitteella. Joko puhelimella, tabletilla tai läppärillä. Mukana tulee tabletti
     
  4. simeoni

    simeoni Double Gearhead

    Onhan tuossa edelissä ainakin enemmin toimintoja ja onhan se aito MPI. Ostin keväällä tuollaisen mutta auto ei ole ollut vielä käynnissä, vähän ois vielä puuhaa...
     
    Gary Grand tykkää tästä.
  5. skide

    skide Gearhead

  6. Impala76

    Impala76 Gearhead

    Okei, onko sulla tuo proflo4?
    Jos on niin miten on kaasuun vastaavuus? Onko dB kaasuttimen tasoa?? Eli ei yskäise yhtään kun potkaisee kaasun pohjaan ja kumi syttyy heti??
     
  7. skide

    skide Gearhead

  8. ganada

    ganada Gearhead

    Alkaa täälläkin kääntyä sniperista edelin sarjaan, mitä enemmän lukee noita jenkkilän arvosteluja. Kovasti vakuutellaan että sisältäisi kaiken tarvittavan mutta varmaan ainakin bensapumpun vaatii lisäksi, jos nollasta lähdetään liikkeelle? Ja kiinnostaisi myös kuulla jos jollain jo on kokemusta.
     
  9. simeoni

    simeoni Double Gearhead

    Pumpun ja paineensäätimen vaatii lisäksi.
     
  10. Imusihti

    Imusihti 3rd gear

    Hankintalistalla itselläkin. Ainakin Holleyllä on saatavana ihan mallikohtaisia, tankin sisäisiä polttoainepumppuja joissa on regu jo itsessään.

    Esim. tuollainen https://www.summitracing.com/int/parts/hly-12-304

    Tuoteselosteen mukaan pitää paineen automaattisesti 58psi ja riittäisi aina 550hp saakka. Hintaa tulee kyllä päälle 400€, mutta polttoainelinjojen jälleenrakennus sähköineen jäisi vaille paluulinjan rakentamista ja tankkiliitäntää. Tankin sisäinen pumppu olisi hiljaisempi ja alkuperäinen polttoainemittari jäisi myös käyttöön.

    IS
     
    Gary Grand tykkää tästä.
  11. JJHa

    JJHa Gearhead

    Pro-Flo 4 ja saman valmistajan 36031 pumppusarja keräyssäiliöllä; onko jollakulla kokemusta? Tässähän käytetään edelleen esim. alkuperäistä mekaanista pumppua ja paluulinjaa ei tarvita. Hintahan pyörii lähes samoissa kuin "Imusihdin" tuossa edellä mainitsemassa Holleyn sisäisessä vaihtoehdossa.
     
  12. skide

    skide Gearhead

  13. JJHa

    JJHa Gearhead

    "The unique design of these systems allow them to deliver a constant fuel pressure with no fuel return line".
    Tämä vähän hämäsi mutta pitäisi lukea tarkemmin. Ehkä samalla vaivalla kun irroittaa tankin paluulinjan asennusta varten niin asentaisi tankkiin Holleyn version jossa paluulinjana voisi käyttää ilmeisesti alkuperäistä linjaa (?) ja tehdä uusi rinnalle. Itselläni on ´69 Firebird johon saisi myös valmiin ratkaisun: https://www.holley.com/products/fuel_systems/fuel_tanks/parts/19-104
    Mutta kokemuksia etenkin asennuksista olisi mukava kuulla.
     
  14. Isamu

    Isamu 3rd gear

    Jäädä seuraamaan ketjua mielenkiinnolla.

    Tulevaisuuden visiona olisi laittaa holley sniper, dual sync jakaja sekä tankki sisäisellä pumpulla monte carloon jossa 350 kone, mutta tuo edelin laite kiinnostaisi myös nyt kun tästä ketjusta sellaisen bongasin.

    Edit: Nopeasti selattuna hinnaltaan olisivat hyvin samaa luokkaa mun sovellukseen.
    Edelin perussatsi kalliimpi ja tarvii erikseen vielä ostaa pumppu, samaan rahaan saa sniperin master kitin, jakajan sekä tankin sisäisellä pumpulla
     
    Muokattu: 10.12.2019
  15. simeoni

    simeoni Double Gearhead

    Mut edel on 8-piste MPI ja sniper on TBI, vissi ero.
     
  16. xarper

    xarper Gearhead

    Kaverilla tuli just pikkarriin toi edelin pro flo, enskesänä se on remmin kaa siinä sit.
    Ei ainaskaa vielä keksiny valittamista.
     
  17. lakuaatu

    lakuaatu Gearhead

    Onko käytännön kokemuksia paljonko on kulutus laskenut näillä ruiskuilla kaasariin verrattuna
     
  18. billy the kid

    billy the kid Gearhead

    Ei yhtään.
     
    Diktaattori, Seejii ja saresks tykkäävät tästä.
  19. Isamu

    Isamu 3rd gear

    Katsellut nyt näitä ja holley tarjoaa sytkään dual sync jakajaa sekä hyperspark systeemiä molemmat ilmeisesti MSDn valmistamia.

    Kukaan asentanu moisia sniperin yhteydessä ja onkohan noilla mitään käytännön eroa loppukäyttäjälle?

    Katsellu tubesta holleyn kanavaa ja siellä puhuvat noista, mutta eivät oikein kerro mitä eroa niillä on, kummassakin sniper ohjaa ajoitusta, dual sync toimii perinteisellä puolalla kun hypersparkissa on ohjainboxi.
     
  20. stinnes

    stinnes 3rd gear

    Minulla on tuo hyperspark systeemi sniperin kanssa. Laakista käyntiin ja säädön säätöä en ole tehnyt asennuksen jälkeen. Hienosti pelaa.
     

Kerro tästä muillekin!