Mistä puhallin ilmankuivaimeen?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Työkalut, koneet ja tarvikkeet', aloittaja juko7, 5.1.2020.

  1. juko7

    juko7 Double Gearhead

    Tallin paineilmaverkon ilmankuivaimen puhallin hajosi.Laakerit leikannu ja luultavasti ylikuumentunut. Tyyppi EBM A4 400 AA06.01, 150 W 220/380 V rpm 1380, flektin halkaisija 43 cm. Varmaan samantapaisia on ilmalämpöpumpuissa ja kylmäkoneissa. Ehdotuksia, mistä kannattaisi kysellä?
     
  2. JoRkKiS

    JoRkKiS Gearhead

  3. juko7

    juko7 Double Gearhead

    Kiitos, täytyypä kysyä tuolta!
     
  4. Jussi289

    Jussi289 Double Gearhead

    Aika isotehonen kuivain, kun puhallinkin on noinkin tukeva. Missäpäin vaikutat, mulla olis ehjiä käytettyjä ilpin ulkopuhaltimen koneita ja ehkä siipiäkin. Pienempiä koneikkojen lauharipuhaltimia on kans, mutta en oo kattellu teholuokkia.
     
  5. juko7

    juko7 Double Gearhead

    Mäntsälässä, mutta kaipa joku muu kuin Posti saa niitä tänne kuskattua. Pistä lisätietoja vaikka yv:llä. Tossa nykyisessä käsittääkseni on kytkentämahdollisuudet eri nopeuksille, mutta onko haittaa jos esim. pyörii maksimiteholla koko ajan?
     

Kerro tästä muillekin!