Ei polttoaineiden hinnankorotuksille!

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Leeeevi, 16.1.2020.

  1. moottorinlohko

    moottorinlohko Gearhead

    meillä on puolue diktatuuri,ensin puolueen rahoitukset ,sitten omat ja rahoittajien edut.jos joku edustaja oikeasti aikoi puolustaa jotain tärkeää asiaa suljetaan ulkopuolelle.parin viime hallituksen ja edustajien toimien jälkeen en usko enää äänestyksen vaikuttamiseen,joka puolue toteuttaa samaa kun valituksi pääsee.itsekkin löysään moraali ym asioita edustajien mukaan,jos joku on muka väärin mutta ei ole keretty kieltää laissa niin antaa mennä.alkaa oma ruoka olla itseäkin lähinnä
     
  2. Slant Sickness

    Slant Sickness Double Gearhead

    Njaa. Jos puolueille ei olisi näkyvää julkista rahoitusta, niillä olisi näkymätön rahoitus. Puolueilla ei paria poikkeusta lukuunottamatta ole suurta jäsenkantaa, joiden jäsenmaksuilla kustantaa puolueen toimintaosaston kulut. Rahattomat helposti sortuisivat ottamaan "avustuksia". Niiden antajat eivät aina toimi pyytettä. Ehkäpä puoluetuki on paras tapa huolehtia poliittisten ryhmien toimintakyvystä ilman että tulee pahoja "sitoumuksia".

    Puoluediktatuuria en ymmärrä. Vilkkaimmat perustavat puolueen per vuosi. Eiköhän sieltä Keminmaalta taas jotakin uutta ole tulossa. Naapurissa on vain yksi puolue joka oikeasti toimii. Ja sekin on käytännössä "yksi mies, yksi puolue" -järjestelmä. Ei se ihan taivaallisen täydelliseltä näytä.

    "Joka puolue toteuttaa samaa kuin valituksi pääsee". Keskimäärin ne on siellä edustamassa äänestäjiään. Ne äänestäjät keskimäärin tarvitsevat yhteiskunnan jossa syntyä, kuolla ja siinä välissä ostella verollista polttoainetta kukin tarpeensa mukaan. Ei siellä ole kovin suuria mahdollisuuksia tehdä asioita toisin. Painotukset voivat olla erilaisia. Ja ovatkin.

    Nyt meillä on hallitus, jota ainakin on kivempi katsella kuin montaa aiempaa. Siellä on nuoruuden intoa, mutta myös vähäistä kokemusta. Jos ne tarvitsevat omasta mielestään luottohenkilöitä avustajikseen, niin sitten niillä pitää olla ne.
     
    JYR, Dataviilaaja ja Rautamäki tykkäävät tästä.
  3. RaiRai

    RaiRai Gearhead

    Onnex ihan tuosta läheltä rajan takaa saa vielä halpaa bensaa. Sieltä voi tosiaan hakee, tai jäädä vaikka pysyvästi sinne elelemään ja tukemaan paikallista kommuunia sekä mahtavaa Putinatoria.
    Suunnileen sama homma jos muuttaa Americcaan, mut sehän on hintavampaa lähtee sinne. Tai se mainittu Chile.
    On varmasti pallolla muitakin maita joissa demokratia toimii ihanammin kuin täällä "Kekkoslovakiassa" ja josta saa bensaa halvemmalla... Vapauttahan meiltä ei ole vielä viety, kai?
     
  4. talonmiehen vapaapäivä

    talonmiehen vapaapäivä Double Gearhead

    Kyllähän tää kommunistihallitus väläytteli jo maastapoistumisveroa yrityksille, ei siinä kaukana ole enää yksityishenkilöidenkään liikkumisen rajoittaminen
     
  5. Zejk1

    Zejk1 3rd gear

    Ajatusissani mietiskellyt tätä suomen tämänhetkistä tilaa ja kansan yhtenäisyys puuttuu melko pitkälti . Lehdistö ja siinäkin kuten joka mediassa väenväkisin puputettu maailmanpelastaja hybridipatteriauto näkökanta jolla kansa saadaan tavallaan vastakkain toisiaan kohtaan ajaa erinomaisesti rahanahneudessa rypevien, omat taskuttäyteen ilmastosta viisveisaavan, kansanosan päämääriä.
    Peukalot ruvella kännyköitään räpläävä nuorempi sukupolvi on hyvin saatu aivopestyä (alistumaan) siihen.
     
    duel ja Leeeevi tykkäävät tästä.
  6. RaiRai

    RaiRai Gearhead

    Sosiaalimedialla on ollut suuri vaikutus tähän polarisaatioon.
     
  7. Ratrod34

    Ratrod34 Gearhead

    juu veroa
     
  8. esmi

    esmi Gearhead

    Sais rajoittaakkin yksityishenkilöiden liikkumista , siis tännepäin! Jos ymmärrätte mitä tarkoitan! ;)
     
    Muokattu: 19.1.2020
    Leeeevi ja duel tykkäävät tästä.

Kerro tästä muillekin!