Sähköauto-uskovaisuus

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja viikinki75, 10.4.2019.

Ketjun tila:
Ketju suljettu.
  1. malvasto

    malvasto 3rd gear

  2. RaiRai

    RaiRai Gearhead

    malvasto tykkää tästä.
  3. malvasto

    malvasto 3rd gear

    90km/h voi olla huimaa. Joskus sellaista kyytiä menty Suzuki PV llä ,enään ei uskaltaisi
     
  4. Catiska

    Catiska Gearhead

    No en menisi ihan noin suurella pensselillä maalailemaan. Teslan kupla ei ole mihinkään tyhjentymässä ja tuotteetkin käyvät kaupaksi oikein hyvin kun vielä huomioi ettei heillä ole montakaan korimallia tarjolla vaan asiakkaat joutuvat pikemminkin ottamaan sen mallin mitä saavat.
     
    Kruunusaari, Harri S ja Inlinee tykkäävät tästä.
  5. BRAKE DRUM

    BRAKE DRUM Double Gearhead

  6. Harri S

    Harri S Double Gearhead

    Hybridi ei muuten ole sähköauto vaan ihan tavan auto, jossa on pikku akku ja siten lähinnä vain jarrutusenergian talteenotto.

    Tuossa uutisessa kiteytyy hyvin suomalainen kateus; ollaan vaikka valmiita maksamaan siitä että toiselle saadaan hieman maksettavaa.
    Uutisesta selviää että taloyhtiö yritti tienata tälläkin asialla ja kun se ei lopulta onnistunut, veti kostoksi jutun maaliin asti ja joutui lopulta sitten osalle summaa itsekin maksumieheksi. Koska kulujahan tuosta tulee niiden oikeudenkäyntikulujen lisäksi.

    Tuo ”yhteistyö” on myös syy sille miksi en ikinä tule asemaan taloyhtiössä.
    On lähinnä naapureiden sun omiin asioihin sekaantumisen maksimointia se.
     
    Catiska ja RaiRai tykkäävät tästä.
  7. sdfsd

    sdfsd Double Gearhead

    Ei ne tollon kyl käyny ja oli kupla tyhjentymässä kuten kaikilla muillakin kerroilla kun muskin piti tehdä jotain epätoivosta hypen ylläpitämiseksi mikä sitten tollon oli ton itse ajavista autoista valehtelu, ilmeisesti nyt menee paremmin se vähä mitä olen seurannu. Osake on ainakin noussu eikä ole ollu mitään sekoilua hetkeensä tai ei ole osunu silmiin.
     
  8. malvasto

    malvasto 3rd gear

  9. Yamato

    Yamato 1st gear

  10. malvasto

    malvasto 3rd gear

  11. grantorino

    grantorino Gearhead

  12. 1purehell tykkää tästä.
  13. Harri S

    Harri S Double Gearhead

    Ei onnaa Suomessa koska tavan sähköautoon ei saa kytkeä perävaunua, kun autolla ei ole vetomassaa.
     
  14. malvasto

    malvasto 3rd gear

    Eikös kaikissa eu maissa pitäisi olla samat säännöt. Kärry pitäis saada kytkeä sekä Ranskassa että Suomessa tai ei kummassakaan:rolleyes: . Älytön idea silti
     
  15. peto

    peto Gearhead

    Olikohan 4-5v. sitten, kun tuli puheeksi automiesten kesken sähköautojen pienen varaustila ongelmat, ehdotin että pitäisi tehdä akkukärry, millä saisi ajomatkaa lisää kun lähtee esim. lomareissulle.

    Visioin myös, että sinne kärryyn kun laittaisi vielä diesel aggregaatin päkkättämään lisävirtaa niin taas voisi ajaa auringonlaskuun ilman pysähdyksiä:D
     
  16. Jouni_K

    Jouni_K Gearhead

    Hyvä idea, vois ajaa moottoripolttoöljyllä ja makselematta dieselin käyttövoimaveroja, kun autohan on sähköauto, ei sillä ole väliä miten se sähkö on tuotettu.
     
    peto ja Inlinee tykkäävät tästä.
  17. teippi-mikko

    teippi-mikko Gearhead

    Mua onvähän ruvennu kiinnostaa tollanen sähköauto työmatka kulkineeksi ja muutenki kauppakassiksi, mutta käytettynä. Uuteen ei kynnet riitä enkä nää mitään järkeä uudenauton ostossa muutenkaan
    Nykyinen käyttis on ysärin lopusta ja kilsat lähentelee puolta miljoonaa. Pakko tunnustaa että rupee oleen volski vähä väsyny. budjetti vois olla n. 15ke ja paikkoja viidelle. Pitkät matkat saan tehtyä muulla kalustolla. Joten käyttömatka riittää 150km, lyhyempikin.
    mitähän noilla akkuautoilla on huoltoväli ja minkä hintasia huollot on kun ei niitä joka korjaamo voi virallisesti huoltaa. ja se käyttökulu kiinnostaa kovasti. Nykyinen vie 6,5l dieseliä ja vero on päälle 600€ vuosi. Mittariin tulee noin 20000km vuoteen mutta vähä vähempi tietty sähköllä kun pitemmät reissut jää pois.

    Mua ei tässä sähköautossa muu kiinnosta kuin käyttökulut, että onko se halvempi kuin tavan auto. Vituttaa jokainen omallla rahalla maksettu tankkaus.
     
  18. Fuselage

    Fuselage Gearhead

    Seat Mii ois saanu viimevuonna 15k hintaan. Nyt on pari euroa vajaa 18k. Tosin vaatimus 5 paikkanen.... Voi olla ainakin aikuisilla ahdasta takana.
     
  19. viikinki75

    viikinki75 Double Gearhead

    5200 näyttäis olevan halvin Seat Mii nettiautossa tällä hetkellä. ;)
     
  20. rane58

    rane58 Double Gearhead

Ketjun tila:
Ketju suljettu.

Kerro tästä muillekin!