Tyhmä kysymys öljynpaineen mittauksesta!

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja meitsi83, 1.3.2020.

  1. meitsi83

    meitsi83 1st gear

    Eli vanista meni öljynpainemittari täysin mykäks. Oli kyllä sekoillut jo pitkään. Halusin kuitenkin varmistaa että painetta on niin otin anturin pois ja ruuvasin kompuran vedenerottajasta mittarin irti ja laitoin anturinpaikalle. Painetta näytti n.2.8bar. Eli hyvin. Mietin vaan että onko ilmapainemittarilla ja öljynpainemittarilla jotai merkittävää eroo että kyseiseen mittaukseen ei vois luottaa?
     
  2. Slant Sickness

    Slant Sickness Double Gearhead

    Ihan pätevä mittaustapa. Samanlainen setuppi on mullakin - vakiona on vain merkkivalo ja kun öljyä tuli ulos sieltä, täältä, epäilin ylipainetta. Kivat 3,4-3,8 bar löytyi. Vuoto oli "muu syy".
     

Kerro tästä muillekin!