huutokaupat.com

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja moottori-hannu, 18.7.2016.

  1. T5

    T5 Gearhead

    Tässä keississä on ilmeisesti herättänyt kuluttaja-asiamiehen kiinnostuksen se, että tuolla myy FIRMAT omaa uutta tavaraansa tuon palvelun kautta.
    Jos kaikissa kohteissa olisi vain myyjänä joku yksityinen jannu, ei tätäkään ongelmaa olisi olemassa.

    Minusta se on ainakin hyvä, että kuluttaja-asiamies on tuohon tarttunut. Yrityksille tuo on kuitenkin ollut tapa kiertää niitä sääntöjä, jotka koskevat kaikkia muita toimijoita.

    E: Alkuperäinen linkki oli mennyt maksumuurin taakse, tässä toinen linkki samasta aiheesta
    KLIKS
     
    isalmela ja RAL9005 tykkäävät tästä.
  2. pantera

    pantera Double Gearhead

    Huutokauppacom'in ansaintalogiikka on kiertää kuluttajasuojalakia. ts "huutokaupan" myötä velvoitteista ei tarvi välittää. Velvoitteita asetetaan vain huutajille, ei myyjille.
     
    viikinki75 ja jariha tykkäävät tästä.
  3. Mac

    Mac Gearhead

    Taas tarvitsee antaa Huutokaupat.comille vähän positiivistakin palautetta.
    Tuli bongattua tuo myynnistä ja piruuttain päätin katsoa vähän enemmän taustatietoja tuosta kun jenkkituonti
    https://huutokaupat.com/1847997

    No runkonumeroa googleen ja sillähän löytyi seuraavaa
    https://poctra.com/2007-MERCEDES-BENZ-E/id-Ai5yw1NKhREu3BkX/VAN-NUYS-CA

    Ei kun ylläpitoon yhteyttä, että autolla löytyy myös tuommoista historiaa niin samana päivänä vielä yöaikaan tuli tuo korjaus ilmoitukseen.
    Selkeästi ovat nyt ottaneet tiukemman linjan mitä tuolla myydään ja että myös nuo ikävät asiat tulisi kertoa.
     
  4. tapsah

    tapsah 2nd gear

    ^kuudentoistadona taalan mälli, itelle ei ihan lievä juttu, no kaikki on suhteellista, köyhä joutuu oleen kyykyssä.
     
  5. -JJH-

    -JJH- Gearhead

    "Kuluttajasuojalain mukaan peruuttamisoikeutta ei ole silloin, kun etämyyntisopimus on tehty huutokaupassa, johon kuluttaja voi osallistua muutenkin kuin etäviestimellä."

    Eli vähän niinkuin ideana se, ettei kaikenmaailman koijarit voisi alkaa kutsumaan kaikkia verkkokauppoja simppelisti "huutokaupoiksi" ja kiertää näin kuluttajansuojaa.

    -JJ-
     
  6. impala-63

    impala-63 Double Gearhead

    Miten muuten kun huusin itselleni tuolta volvon ja ilmoituksessa lukee 2 x aluvanteet mutta myyjä sanoi että yhdet alut ja yhdet peltivanteet? Hän tosin kertoi sen ennen kuin huusin auton itselleni. Veikkaan että koska tiputti lähtöhinta 4700 - > 4200 ja korkein huuto voittaa niin sanoi ettei ole 2 aluja että saa edes jotain pihisteltyä. Ei ollut tullut yhtään huutoja niin siksi pudotti hintaa ja minäkin olin ainoa huutaja sitten tuon pudotuksen jälkeen.
     
  7. vekku

    vekku 2nd gear

  8. vekku

    vekku 2nd gear

  9. grantorino

    grantorino Gearhead

  10. T5

    T5 Gearhead

  11. vekku

    vekku 2nd gear

    Joo näin varmaan käyny, mutta lukee, että MYYTY
     
  12. TimoN

    TimoN 3rd gear

    Nousi se näköjään 23 000 asti.

    Ihmetyttää hiukan toi ilmoituksen "auto on kolaroitu muutama vuosi sitten Yhdysvalloissa hyvin lievästi eli korjattu etupuskuri ja etulokari mutta ei paljoakaan muuta", sillä kuten yllä on kommentoitukin, niin korjauskustannusarvio ollut luokkaa 16 000 Dollaria ja yllä linkitetystä kuvasta näkee, että solmussa on myös konepelti ja etuovessa on ihan kunnollisen kokoinen reikä ja umpio on hajalla, sisälokasuoja läjässä ja rengaskin näyttäisi olevan muita tyhjempi (mikä helposti viittaa siihen, että se on saanut tällin, jossa pyöräntuentakin saattaa ottaa osumaa, vaikka ei tietenkään välttämättä niin ole). Eihän noi vauriot sitä autoa lopullisesti pilaa, mutta jos auto vetäistään kirjaimellisesti luanstuskuntoon, niin kuulostaa erikoiselta, että puhutaan hyvin lievästä kolaroinnista.

    No, eipä oo mun ongelma...
     
  13. viikinki75

    viikinki75 Double Gearhead

    Omat "ostajat" korottamassa hintaa?
     
  14. -JJH-

    -JJH- Gearhead

    Ilmossa puhuttiin "lievästä kolaroinnista" mutta tosiasiassahan toi Mese on salvage titlen läjä eli lunastuskunnossa.

    Lunarin väittäminen "pikku kolhuksi" saattaisi haiskahtaa jopa petokselta...

    -JJ-
     
    isalmela tykkää tästä.
  15. Bowtie

    Bowtie Double Gearhead

    Tuota... Tommonen 16tonnia tulee hyvin nopeesti täyteen pelkistä korinosista ja maalauksista kun aletaan tommosta AMG:tä orkkisosilla korjaamaan, varmaan jokainen kuvissa näkyvä vaurioitunut koripaneeli maksaa vähintäänkin nelinumeroisen summan. Eikä se kovin kovaa tälliä ole saanut kun ei yksikään bagi ole lauennut.
     
  16. grantorino

    grantorino Gearhead


    Varmaankin jäljistä päätellen on ajettu kaiteeseen, ja helpostihan se lähtee lapasesta noilla tehoilla jos huomio hetkeksi on herpaantunut muualle.
     
  17. karpo29

    karpo29 3rd gear

    Yhdysvalloissa $16k vauriot on viela lieva pusu kun kyseessa euro-auto. Meidan kippoa pussattiin takaa(kahdesti jo), vauriot ei ollut ekalla kerralla kummoiset, puskuri, crash bar, takakontin pohja, lasku oli about $10k. Pelkat maalaukset olivat $3-4k. Nuo kunnostusarviot on se mita vakuutusyhtio on arvioinut, ja kun ne aina kolareissa maksajana on, pajat laskuttavat tietenkin viimeisen paalle koska piikki on auki. Varsinkin noissa euro-kipoissa, koska pajalla tarvitsee olla sertifikaatit jne. etta saa ylipaataan kajota niiden korirakenteisiin.

    Edit: Tuo vain referenssiksi, eika kannanotoksi tuon Mesen kolariin.
     
  18. teddy99

    teddy99 Gearhead

    Eiköhän tuon joku Itä-Helsingin lähiössä asuva eläintenystävä huuda itselleen. Onhan tuo naapurien kannalta hiljaisempi kuin koirat.
    https://huutokaupat.com/1843841
     
  19. juko7

    juko7 Double Gearhead

    ^oikea äijäpeli
     
  20. poitsu3

    poitsu3 Gearhead

Kerro tästä muillekin!