Dodge Ram 4x4 Cummins. FAQ sivulla 1.

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Mussemaan, 18.10.2004.

  1. Karppaj

    Karppaj 3rd gear

  2. Luoppis

    Luoppis 3rd gear

    Mitään en lasten turvaistuimista ja niiden kiinnityksestä ymmärrä, mutta ei liene liioiteltua jos sinne saisi laitettua lisätueksi vaikka pikku kuormaliinan? Koukut johonkin sopivaan kohtaan auton penkin runkoon ja tietty vielä niin ettei se kuitenkaan ole auton turvavyön päällä. Isoin uhka Ramin kanssa on jos joku tulee jollain ennalta määrittelemättömällä henkilöautolla jossain sopivassa tulokulmassa ja todella kovaa niin se henkilöauto kiilaantuu etunurkan alle ja työntää tuon teräsvuoren kyljelleen tai jopa katolleen. Massan puolesta törmäyksessä, missä ei oteta mitään kimmoisuutta sun muuta huomioon, niin nokkakolarissa 1500kg henkilöauton pitää liikkua kaksinkertaisella nopeudella, että lopputuloksena on 3000kg ajoneuvon täysi pysähtyminen.
     
  3. teme01

    teme01 3rd gear

    Mitenkäs te syöttöpumppua ropanneet hemmot ootte mieltä,
    Aiheuttaako tollane 0# plate hörsköttävää vetoa alhaalla tuhannen pinnassa?
    Vai mitäköhän pitäis ruuvata et rauhottuis, hötkyttää koko autoa jollei lisää tai vähennä kierroksia.
     
  4. Rannis

    Rannis 3rd gear

    Hommasin nyt turvaistuin jonka voi kiinnittää lantiovyöllä, poika istuu nyt tyytyväisen keskellä takana. Istuimessa on jalka ja pari remmiä ja selkä menosuuntaan. Tohoon vois vielä lisätä räikkäliinan jos haluu mutta tukevasti toi nytkin on.
     
  5. Cumminski

    Cumminski Gearhead

    Täh? Onko niitä semmosiakian? Ihan meikäläisittäin hyväksyttyjäkö?
     
  6. Cumminski

    Cumminski Gearhead

    Luin äsken viimesintä karavaanarilehteä. Osui silmään juttu, jossa sanotaan tuosta kesäkuun alussa voimaan astuvasta uudesta tieliikennelaista. Että yli 3,5t asuntoautot saa ajaa 100km/h jos
    - täyttävät samat vaatimukset kun 100km/h ajavat linja-autot
    - lukkiutumattomat jarrut (eli abs)
    - istuimissa pääntuet (noh, 2gen päätuet, joo..
    - kuljettajan istuimessa turvavyöt :confused:
    - auton takana 100 lätkä
    Lisäksi
    - kuljettajan paikka on takaapäin suojattu
    - ajopiirturi yltää 125km/h
    Pitäskö alkaa kattella koppia Dötsin päälle :D:D Kuinkas se nyt olikaan, saiko täällä laittaa asuntokopin päälle? On siitä joskus puheita ollut mutta kadonnu tuonne jonnekkin..
     
    Pikuppeilija tykkää tästä.
  7. Rannis

    Rannis 3rd gear

  8. Cumminski

    Cumminski Gearhead

  9. tsipi

    tsipi Gearhead

    Eihän se plate vaikuta mitään siellä ennen ku on ahtopainetta tarpeeks. Joku muu sulla nyt siellä vastustaa, mutta siihen ei riitä tietämys, että osaisin sanoa mikä. Mutta vain veto päällä ja ~tonnissa? Muuten toimii kuten pitääkin? Erikoiselta kuulostaa
     
  10. teme01

    teme01 3rd gear

    No paikallaan käyttäes kyl ihan tasaseen käy. Oisko se sit vaan liian iso vaihde liian alas saakka päällä, tuli vaan mieleen.
    Ei kyl edellinen tollai nylpänny vaik hiljaksii vedätteli
     
  11. tsipi

    tsipi Gearhead

    Raju turbiini sulla jos vetää jo tonnissa. Vai lukko päällä? ei kyllä ainakaan meikäläisellä pysy lukkoturbiini kytkettynä noin pienillä jengoilla..
     
  12. teme01

    teme01 3rd gear

    Kulkeehan nuo jo tyhjäkäynnillä eteenpäin:)
     
  13. Fuselage

    Fuselage Gearhead

    Kukaan testannut, lähteekö Ram 94-> kromatuista sähköpeileistä peili osa miten helposti irti, jos sinne laittas lmäpöelementin?
     
  14. musta pässi

    musta pässi Gearhead

    Fuselage tykkää tästä.
  15. Cumminski

    Cumminski Gearhead

    En löytänyt omia kuvia tuosta peiliprojektista, mutta laitoin omaan peilinlämmityksen. Vastuslangan liimasin kuumankestävällä liimalla kiinni peilin taustapuolelle, tais olla pakkasen kestävääkin.

    Ja joo, helpommalla sen taustan saa irti peilin hajottamalla, tuli todettua :oops: sen jälkeen lähtee helposti talttameisselillä taustassa olevista rei'istä vääntämällä. Rockautosta tilasin uudet peilinlasit, molemmat kaarevia, toisessa teksti väärinpäin.
     
    Muokattu: 23.4.2020
    Fuselage tykkää tästä.
  16. NoSmokeNoPower

    NoSmokeNoPower 2nd gear

    https://www.prisma.fi/fi/prisma/turvaistuin-graco-cosmic-xtp
    Tämä kans toimii samalla tavalla että tukijalka lattiaa vasten ja remmeillä veto jalkaa vasten vaikka etupenkkien kiinnikeraudoista ja sit takapenkin turvavyö tulee pitämään penkin penkissä. Olikoha tarpeeks (epä)selkeesti selitetty :poff:
     
  17. teme01

    teme01 3rd gear

    onkos kokolattia karvamaton pesusta vinkkejä laittaa?
    lähteekö ruoste jäljet ym. shitti jollakin pesuaineella ja kuumapesurilla,
    vai pitäiskö tilata vaan uus?
    ei kyl kovin helposti löytyny ketään myyjää moiselle reg.cappiin..o_O
     
  18. NoSmokeNoPower

    NoSmokeNoPower 2nd gear

  19. Rannis

    Rannis 3rd gear

    Mitä nyt huomasin ku näitä kattelin niin on ne lähes kaikki tolla jalalla ja remmeillä. Oli vaan vaikea löytää semmonen minkä uskaltaa laittaa ku nämä vyöt ovat tämmöset ku ovat, sentakia ostin semmosen mikä toimii lantiovyöllä.
     
  20. Rannis

    Rannis 3rd gear

    Minä pesin muutama vuosi sitten oman, kunnon litkua vaan päälle ja painepesurilla. Puhdasta tuli. Harmittaa vaan että en maalannu sitä samalla mustaksi.

    edit. Rockautosta saa noita mattoja aika halvalla, alle 200€ rahtineen ja pikkasen tullia päälle.
     

Kerro tästä muillekin!