Nettiautosta bongattua

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Rüsselsheim, 28.4.2006.

  1. aamake

    aamake 1st gear

    Toissakesänä löytyi rovaniemen korkeudelta nelimerkkisiäkin, sai oikeen valita muutamasta. Sitä en tiennyt että ei voi tilata suoraan mustia vaan pitää ensin ottaa valkopohjaiset ja palauttaa konttorille ja tilata sitten ne mustat...
     
  2. hla

    hla Gearhead

    isalmela ja Pande_K tykkäävät tästä.
  3. Stang_81

    Stang_81 Double Gearhead

    mikkis83 tykkää tästä.
  4. mjm2

    mjm2 3rd gear

  5. hla

    hla Gearhead

  6. Larry

    Larry Double Gearhead

  7. Imusihti

    Imusihti 3rd gear

    295hv !

    Tolla kaasuttimella ja imusarjalla, lopusta kokoonpanosta puhumattakaan :D.
    Saattaa olla sata kaakkia tiukassa ilman ahtamista.

    IS
     
    tsipi tykkää tästä.
  8. Pande_K

    Pande_K Double Gearhead

    ^ 155 hevosvoimaa tuollaiselle on lähdeteosten mukaan ilmoitettu.
     
  9. hartsa69

    hartsa69 Double Gearhead

    isalmela tykkää tästä.
  10. Imusihti

    Imusihti 3rd gear

    70 vuotta myöhemmin, kuluneella moottorilla saattaa kuitenkin olla kolmasosa ilmoitetusta lähempänä totuutta, ainakin apulaitteiden kanssa. Mun mielestä lähinnä melko harhaanjohtavaa ilmoittaa tehoksi 295 (keppi)hevosvoimaa myynti-ilmoituksessa :odroll:

    IS
     
  11. hla

    hla Gearhead

  12. teddy99

    teddy99 Gearhead

    isalmela tykkää tästä.
  13. TimoN

    TimoN 3rd gear

    ^ Onhan ne tietysti hienossa kunnossa nuo autot ikäisikseen, mutta tiiä hinnasta sitten. Kaipa se vaikuttaa omistajan näkemykseen auton arvosta, jos (ilmeisesti) katsastusmies kehuu Fiestaa Suomen paraskuntoisimmaksi ja Toyotan kohdalla ainakin museotarkastaja on tuntunut kovasti tykkäävän...

    Parempi, että en hintaan ota kantaa, mutta en malta olla ihmettelemättä Corollan museoajoneuvotarkastuslomaketta. Se nyt on kuitenkin jonkun tason virallinen dokumentti, niin eikö esimerkiksi olisi riittänyt aika kohtuullisen moneen kertaan toistettu "KUIN UUSI / KUIN UUTTA / KUIN UUDET / KUIN UUTTA KAIKKI" -havainto, kun vielä moottoripyöriin liittyvään lisäkenttään on pitänyt kirjoittaa "TODELLA HIENO, KUIN UUSI COROLLA"? Aivan kuin se olisi tuossa kohdassa kovinkin epäselvää, että kyseessä on Corolla ja se on tarkastajan mielestä varsin hieno. Konepellistä on erikseen todettu, että "EI EDES KIVENISKEMIÄ", tiiä sitten, miten se poikkeaa muista pelleistä, jotka ovat kuin uusia, yhtä lokasuojan naarmua lukuun ottamatta. Samoin on erikseen mainittu joku pakosarjan lämpösuojapellistä puuttuva vika, josta nyt vaan ei tekstistä saa selvää, että minkä ongelman puuttuminen on erikseen pitänyt mainita.

    Ei sillä, kyllä tuossa kunnossa oleva auto kiistattomasti museostatuksen ansaitsee ja jotenkin mielestäni olisi kiva, jos yksi tuommoinenkin säilyisi ehjänä ja alkuperäisenä jälkipolvien ihmeteltäväksi. Taitavat tuonkuntoisena olla tosi harvinaisia Suomessa, vaikka niitä aikanaan on ollut aivan älytön määrä täällä liikenteessä.
     
  14. leivonharri

    leivonharri Gearhead

    Kun Sulan jobbari tekee museotarkastuksia iltahommina :) capsi päällä pakko huutaa, että on HIENO KOROLLA!
     
  15. JC5IEDM

    JC5IEDM 3rd gear

    isalmela tykkää tästä.
  16. teddy99

    teddy99 Gearhead


    "Nyt todella harvinainen lingoln!!!! "


    Juuri näin. Olisihan tuo selvästi yleisempi jos kyseessä olisi Lincoln. Tuosta tulee mieleen kun Kiinassa käydessä näin kadun varressa Hondan, mutta lähempi tarkastelu osoitti, että kyseessä olikin hyvin paljon Hondan näköinen moottoripyörä, mutta tankin merkissä lukikin Hongda.
     
  17. juko7

    juko7 Double Gearhead

    On ollut myynnissä myös ultraharvinainen Gaddilac
     
  18. teddy99

    teddy99 Gearhead

    No nyt onkin omistajan parasta laittaa auto myyntiin ja löytää sille äkkiä uusi omistaja:

    "Autossa lisävero vireillä selvityspyyntö tehty tarfille jo joko se tulee tai ei tule " :odroll:

    https://www.nettiauto.com/mercedes-benz/250/11373430

    Mistähän lisäverosta on kyse? Ilmeisesti käytettynä maahantuotu ja autoveroilmoitukseen on annettu väärät tiedot ja nyt verottaja alkanut tutkimaan asiaa? Onnea sille joka tuon ostaa.
     
  19. juko7

    juko7 Double Gearhead

    ^Trafin sivuilta:

    "Ajoneuvoveron jälki- ja lisävero


    Liikennekäytöstä poistettua tai rekisteröimätöntä autoa ei saa käyttää liikenteessä kuin erikseen mainituissa poikkeustapauksissa. Väärinkäytöksen seurauksena voidaan laittaa maksuun ajoneuvoveron jälki- ja lisävero. Liikennevakuutuskeskus perii myös vakuuttamattomalta ajalta vakuuttamattomuusmaksua.

    Lisäveron määrä on vuotuinen ajoneuvovero viisinkertaisena, kuitenkin aina vähintään 1000 €. Lisäksi peritään ajoneuvoveroa jälkiverotuksena 10 €.

    Ajoneuvoveron jälki- ja lisävero laitetaan maksuun lähtökohtaisesti ajoneuvon verovelvolliselle . "
     
  20. hartsa69

    hartsa69 Double Gearhead

    Peeaa tykkää tästä.

Kerro tästä muillekin!