Th400 ongelmia

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Vaihteisto ja voimansiirto', aloittaja saippi75, 7.6.2020.

  1. saippi75

    saippi75 1st gear

    Tarvis pikasesti apua.Mikähän on ongelmana kun kiihdyttäessä laatikko ei suostu vaihtaan vaihdetta isommalle ennenku löysää vähän kaasua.
     
  2. hantta

    hantta Double Gearhead

    Mahdollinen vika piilee alipainemodulaattorissa tai sen letkussa, joka lähtee imusarjasta tai kaasarin alapäästä päätyen laatikon kyljessä olevaan mötikkään, eli modulaattoriin.
     
    El 60 tykkää tästä.
  3. Turbiini

    Turbiini Gearhead

    Moottori ei kierrä tarpeeksi.
     
  4. saippi75

    saippi75 1st gear

    Eilen ajelin niin kiekat oli melkein 5000 rpm eikä vaihtanu isompaa vaihdetta ennenku löysäs kaasua
     
  5. saippi75

    saippi75 1st gear

    Selvis tämäki ongelma. Käytin keskipakosäätimen osina ja puhdistin tässä vähän venttiili takerteli, sekä vaihdoin modulaattorin ja sille tulevan alipainelinjan molempiin päihin ne kumiletkun pätkät ja siirsin alipaine lähdön kaasarista imusarjaan. Nyt pelaa niinku pitää.
     
    Muokattu: 8.6.2020

Kerro tästä muillekin!