Vuotava Quadrajet

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja Turnn, 25.5.2019.

  1. fennia

    fennia Gearhead

    Siellähän on noita tulppia useitakin. Oletko varma, että epoxoit kaikki. Epoxiakin on niin erillaisia, ei välttämättä kaikki pysy kiinni ja lämmönkestävyyskin voi olla vähän niin ja näin.
     
  2. fennia

    fennia Gearhead

    Laitoin joskus jotain motonetin perus epoxia, vajaan viikon se siellä vuotoa hillitsi.
     
  3. Petri R.

    Petri R. Double Gearhead

    Laitoin myös niihin pienempiin tulppiin. Mutta täytyy käytellä tuo jossain vaiheessa vielä irti ja ihmetellä lisää...
     
  4. Turnn

    Turnn Gearhead

    Mites homma edennyt?
     
  5. Petri R.

    Petri R. Double Gearhead

    Tämä homma ei ole edennyt mihinkään. Olen kaasaria ja sytkää säädellyt ja ne kun sain tinksiin niin innostuin kenkimään siinä määrin, että laturin hihna meni sylttyyn vesipumpun ympärille. En tiedä oliko syy vai seuraus, mutta vesipumppu on nyt kierossa siltä osaltaan mihin hihnapyörä pultataan kiinni ja ilmeisesti laturi sai myös kipeää kun akku oli muutamassa päivässä syväpurkautunut episodin jäljiltä. Eli seuraavaksi ostetaan Rockautosta osia ja jatketaan muissa askareissa sillä välin. Mutta siis lyhyt vastaus on, että taidan käyttää kaasarin vasta talvella irti ja tehdä tulppauksen kierreplugeilla + mömmöllä.
     
  6. Turnn

    Turnn Gearhead

    Kaasari halkaistuna pöydällä. Saippuaa tulppien ympärille ja paineilmaa pääsuuuttimista -Ei kupli tms. oli vielä pari päivää kohokammio täytettynä paperin päällä -Ei vuotoja. Jos laittais pienen sähköpumpun painonapilla mekaanisen oheen jolla täyttäis kammion tarvittaessa? Vähän kun hehkutus :D
     

Kerro tästä muillekin!