Lincolnin rykiminen

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja Pentsu60, 22.6.2020.

  1. Pentsu60

    Pentsu60 1st gear

    Osaako joku arvioida syytä ja antaa hoitokeinoa Lincoln -60 alkaa pätkimääm/rykimään kun lähtee kiihdyttämään. Maantiellä norminopeuksissa kulkee tasasesti. Kaasri alkuperänen Holley, 2kurkkunen.
     
  2. JoRkKiS

    JoRkKiS Gearhead

    Alipainevuoto.
    ?
     
  3. Rytari

    Rytari Gearhead

    Moparin 383 tekee ainakin vähä vastaavaa kun jakajan alipainekalvo puhki
     
  4. Pentsu60

    Pentsu60 1st gear

    Täytyypä ruveta tutkimaan, kiitos vinkeistä. Kun nämä lelut itselle tuiki tuntemattomia niin mistä löytyy tuo jakajan alipainekalvo?
     
  5. artsiracing

    artsiracing Gearhead

    Se on siinä virranjakajan kyljessä oleva kello, testaa imemällä onko kalvo ehjä.

    Tuollasta oiretta voi aiheuttaa myös muut sytytyspuolen heikot kohdat, tulpanjohdot, jakajan kansi, mutta voihan se olla kaasaristakin johtuva ongelma.

    Onko vika tullut nyt yht´äkkiä?
     
  6. Pentsu60

    Pentsu60 1st gear

    Ongelma on viimekesän jälkeen imestynyt. Kesä meni taistellessa paskan tankin kanssa, kunnes sain hankittua uustutantotankin tosin 58 chevyn tankki, joka modisoitiin käypäseksi. Meni myöhä syksyyn ja ajoin auton vain sisään lumisateesta. Vaihdoin viime kesänä uudet tulpanjohdot, tulpat. Putsasin kaasarin vedestä ja muhjusta. En koskenut säätöihin. Nyt kun ajaa niin kun polkasee kaasua alkaa pätkiminen/rykiminen, mutta kun saa vauhtiin menee ihan hyvin tasasta ajoa.. Voiko kiihdytyspumppu aiheuttaa vai pätkiikö sytytys vai kaasariko kiukuttelee, siinäpä mysteeri.
     
  7. artsiracing

    artsiracing Gearhead

    Kiihdytyspumpunkin toiminta on helppo tarkistaa kurkkaamalla ilmanputsarin alle, hyvin sopii senkin toimimattomuus oireeseen.
     
  8. Pentsu60

    Pentsu60 1st gear

    Hutkittavaa riittää :), siinä semmoinen kumimäntä josta näkyi toinen reuna olevan hieman kulunut, liekkö vika siinä, mistäs sais uuden?
     
  9. Z(etor)71

    Z(etor)71 3rd gear

    Joskus kuullut sellaistakin, että tankissa oleva imusihti/pussi menee kovassa bensan imussa lyttyyn kiihdytyksissä. Oireet olisi sopivat tähänkin(?).
     

Kerro tästä muillekin!