2020 drag race kausi

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Drag Racing', aloittaja supo, 1.1.2020.

  1. OL 533

    OL 533 1st gear

    Mistähän Savolaistietäjä nyt tämmösen keksi?
     
  2. supo

    supo Double Gearhead

    Ihan PJ:n facepäivityksestä!Eli AKK ei anna pitää heinäkuussa SM-mittelöitä!Eli ollut varmasti niin kova kiire saada jotain julki niin jäänyt pikku seikka kilpailukutsusta muuttamatta.
     
    Muokattu: 1.7.2020
  3. OL 533

    OL 533 1st gear

    No niimpä näkyy olevan...on tää mahtavaa meininkiä, eilen julkaistiin kilpailukutsu ja tänään taas muutettiin sitä ja TIEDOTUS tapahtuu tietty pj:n facesivujen kautta...
     
    Araldite73 tykkää tästä.
  4. Araldite73

    Araldite73 3rd gear

    Heinäkuussakaan ei pääse yleisöä?
     
  5. pile

    pile Gearhead

    Olisko ihan päätön ajatus siirtää viikolla kisoja niin pääsis yleisö ja sais sm arvon.
     
    jknR ja Araldite73 tykkäävät tästä.
  6. supo

    supo Double Gearhead

    Pääsee mutta varikko yleisöltä suljettu ja katsojat omiin lohkoihin.Tästä varmasti tulee tiedote kilpailunjärjestäjältä lähiaikoina virallisesti.
     
  7. Rami_Vaan

    Rami_Vaan 2nd gear

    Eli miten käy koko sarjan SM arvon kanssa?

    - Riittääkö vain 2 kisaa siihen?
     
  8. Fordvessa

    Fordvessa Gearhead

    Akk päättää sen, katotaan nyt onko tarpeeksi osallistujia kisoihin että edes järjestetään.
     
  9. Rami_Vaan

    Rami_Vaan 2nd gear

    Toivottavasti saadaan tarpeeksi ilmoittautuneita... Olisi kiva näin katsojana päästä edes yhteen kisaan katsomaan...

    "Drag Race on parasta paikan päällä"... Ehdottomasti!
     
    Araldite73 tykkää tästä.
  10. Luulisi että ketään ei huoleta se jaetaanko SM pisteitä vai ei. Eiköhän ensimmäinen huoli ole se että tuleeko tarpeeksi kalustoa vai ei ja sen jälkeen vielä monta muuta asiaa ennen pistetaulukkoa. Haluaako moni maksaa tynkävuodesta lisenssiä tms.
    Kuten on jo ennemmin tullut todettua, nuo SM tittelit ja muut EDRS tittelit voi heittää romukoppaan, jos ei ole ajettu vähintää 16 kaavioilla kisoja läpi. Neljän viiden auton kaaviot ei kyllä saisi oikeuttaa kuin korkeintaan miinuspisteisiin.....

    Katselin äsken dragracing.eu kautta kilpailukutsua. Kakarat 150e, aikuiset 400e. Kuitenkin niiden päivänsäteiden, herranlahjojen ja muiden alaikäisten homman maksaa ne omat aikuiset. Näinkö se menee muissakin lajeissa että hinta on 40% aikuisten hinnasta? Jos on OK kaikkien mielestä niin silloin se on näin. Onko tuo ilm.maksu ollut 400e viime vuonna ja sitä ennen? kuulostaa aika paljolta perussudittelukisasta.

    Taidan olla tipahtanut hintakehityksestä jälkeen... Olihan 300e 1pvä testiajostakin paljon, mutta jos ymmärsin oikein siinä olisi ollut ehkä halukkuutta muuttaa hintaa, mutta ei tietenkään enää voinut kun oli jo osa maksanut jne jne. Se vain on niin että normi tossunkuluttajalle 400e ilm.maksu on aika paljon, varsinkin nyt kun on asennoiduttu siihen että "tämä nyt on vain tämmönen kausi koronan takia".
     
    atobee tykkää tästä.
  11. supo

    supo Double Gearhead

    Ja eka kisan sm-arvo vain pyörillä,autoille vain kutsukilpailu.Kisa pidetään jos 100 kilpailijaa ilmoittautuu normiajan puitteissa muuten perutaan,tälläinen ehto kisalle on laitettu.Tuo hinta on autoille cup 300+30e sähkö ja sm-luokat 400e+30e sähkö.
     
  12. Pitäähän ne kisan ihan varmasti vaikka olisi 50 auto/mp kuntaa. 400e välimallin kisasta on paljon, se tulee näkymään siinä että ei ole ryntäystä (toivottavasti ei näy ja porukkaa ilmoittautuu paljon).

    Sanoinkin tuossa joillekin johtokunnan jäsenille treenipäivistä että 300e pvä on paljon normi tallaajalle. Moni ei tarvi eikä halue treeniajoa 3pvä , joka maksoi 500e. Tarkoitushan tuommoiseen olisi houkutella mahd. paljon ihan kadunmiehiäkin testaamaan, jotta saadaan tarpeeksi käyttöastetta koko päivälle.

    Yhtälön kulujen peittämikseksi voi rakentaa moneen malliin, mutta jos tuommonen rkisan tulo (ei tuotto) tavoite on vaikka 25 000e niin sen voi rakentaa vaikka niin että

    juniorit 150e x 20
    seniorit 220 x 100

    tai isompi maksu ja vähemmän maksajia ja kaikki siltä väliltä.
     
    xarper tykkää tästä.
  13. exchevelle

    exchevelle Gearhead

    Luin tuolta jostain somesta että pj tavoite olisi

    70x 400e
    30x 150e

    eli 32500€ yhteensä.

    Eikä kilpailua ajeta mikäli 100 osallistujan määrä ei täyty. Ehdoton ehto. Mielenkiintoista nähdä kuinka käy.
     
  14. Duster440

    Duster440 Gearhead

    Kuinkas tollanen kutsukisa. Mun ymmärtääkseni ykskään auto ei tarvis maksaa sitä 400€ kun se ei oo sm arvonen kisa?
     
  15. Elämme mielenkiintoisia aikoja. Saapa nähdä saavatko kisat järjestettyä ja tarpeeksi autoja paikalle. Toivotaan niin.

    Nyt vielä näyttää aika laihalta ilmoittautuneiden lista. Oisko niin että kaikki kyttää ja odottelee että tuleeko porukkaa.....
     
  16. josu

    josu Gearhead

    Hinnoittelu vaikuttaa ihan hatusta tempastulta, west coust cupin 100 paikkaa myytiin muutamaan päivään(50e), luulis etelän vetelät ottavan oppia, mut ei kun ei jauhetaan samaa paskaa vuodesta toiseen eikä opita mitään,konkka on jossain vaiheessa paras ratkaisu fhralle ja alottas alusta uusin opein
     
    rotax, GS, xarper ja 2 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
  17. Araldite73

    Araldite73 3rd gear

    Tietty korona-ajat on haastavat mutta kyllä sama perseily jatkuu.
    Hinnoittelu perseestä ja tiedoitus...no sisäpiiri ilmeisesti tietää.
     
    xarper tykkää tästä.
  18. Herje

    Herje Double Gearhead

    Tuolla hinnalla tulee jo tappiota järjestäjille.
    Mutta pistää kyllä mietityttämään onko nuo fyyran kisat hintansa väärtejä noin 100€ korotuksella.
    Oma kukkaro se kuitenkin on mistä minä kulut maksan..:odconfused:
     
  19. pile

    pile Gearhead

    Ei voi verrata suoraan keskenään näitä. Fhra tekee radan jossa voi ajaa kovatkin autot ja kyläkisat tulee näille jämille. Radan tekeminen ei ole halpaa Osallistumismaksut on tälle lajille pisara valtameres kuluista. Just tilasin muutaman letkunpätkän niin meni rahaa 600€. Oikiasti nyt vaan kaikki ilmoittautumaan niin että saadaan kisat pystyyn. Turha siinä on muutaman satasen takia vinkua viikko tolkulla.
     
    Mikkis, FB236 ja KKOSKINEN tykkäävät tästä.
  20. aktion76

    aktion76 Gearhead

    Joillekin se muutama satanen voi olla isokin juttu, mutta tuskin sellaiselle jolla on varaa laittaa letkunpätkään 600€.
    Kisaajia on niin moneen lähtöön ja kaikkien tekee mieli ajaa ja järjestäjän pitäis pystyä miellyttämään kaikkia.
    Tänä vuonna oltiin jossain vaiheessa varmasti siinä uskossa, ettei kukaan aja yhtään mitään ja nyt yhtäkkiä päästäänkin ajamaan.
    Monella varmasti on ajamiseen tarkoitettu lompakon lokero ohjattu muuhun kohteeseen.
    Todella hienoa, että nyt vihdoin päästään ajamaan, mutta ei fyyra voi missään nimessä olettaa, että kuskit tulevat riemusta kiljuen ajamaan noin korkealla hinnalla kilpailuun jolla ei ole esimerkiksi pisteiden kannalta mitään merkitystä.
     
    supo, Swinger71, Herje ja 2 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.

Kerro tästä muillekin!