Nettiautosta bongattua

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Rüsselsheim, 28.4.2006.

  1. JC5IEDM

    JC5IEDM 3rd gear

    leivonharri tykkää tästä.
  2. SteveS

    SteveS 1st gear

    passerby ja cdv70 tykkäävät tästä.
  3. Fuselage

    Fuselage Gearhead

    Etukilpi murjottu kyllä aika rujosti paikoilleen, eikö tohon olisi toisenlaista kilpeä saanut? :D
     
    faffeli, Charger´69 ja SteveS tykkäävät tästä.
  4. Charger´69

    Charger´69 Double Gearhead

    Just tuommoset kyllä karkottaa ostohalut :poff: Jos ei tuon vertaa oo viitsitty tehä ja noin ala-arvoiseen ratkasuun päädytty minkä vois hyväksyä 300 euron autossa niin sais mun puolesta olla kyllä.
     
    PilsnerBil, talonmiehen vapaapäivä ja leivonharri tykkäävät tästä.
  5. Ace66

    Ace66 3rd gear

    Jos tuo kilven kiinnitys antaa osviittaa auton muiden korjausten ja rakentelun tasosta niin aikamoinen kyhäelmä voipi paljastua.:D
     
    Charger´69 tykkää tästä.
  6. kippis

    kippis Gearhead

    Olis saanu häipyä noi mustat maalauksetkin. Noi vois johonkin kokispullo muotoiltuun b tai e bobyyn sopia mut ei viivasuoraan c koppaan ei istu sit millään, sorry !
     
    Patu67 ja SteveS tykkäävät tästä.
  7. hla

    hla Gearhead

    Charger´69 tykkää tästä.
  8. Charger´69

    Charger´69 Double Gearhead

    Inlinee tykkää tästä.
  9. cdv70

    cdv70 Double Gearhead

    Tämä ja yli tusina muuta autoja on tänä kesänä vaihtanut omistajaa. Autot tulleet nopeimmillaan uudelleen myyntiin alle 24h. Hinnat on pompanneet 3t€-13t€. Yhdellä Jobbarilla oli niin kiire Cadillacin myynnin kanssa, ettei ollut vielä ees auto kotona, kun oli jo uusi myynti-ilmoitus julkaistu edellisen omistajan kuvilla ja + 4000€ hinnan nousulla.
    Kyllä pistää vihaksi toi jobbareiden toiminta. Tietysti joku niitäkin puolustelee, mutta mulla ei heille sympatiaa heru.
     
    viikinki75, sepsa, SteveS ja 2 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
  10. leivonharri

    leivonharri Gearhead

    Oikeastaan kysymys kuuluu, meneekö noi sillä uudemmalla hinnalla kaupaksi? Jotenkin mulla on sellainen näppituntuma, ettei nuo mene. Sitten joutuu kaupittelemaan sen puoli vuotta ja se tontti auton alla maksaa ja tällaisissa klassikoissa on aika iso riski, että siinä puolen vuoden aikana jotain hajoaa, menee jumiin jne.

    Perseestähän tuo on, mutta en mä usko, että tuollakaan loppujen lopuksi pääsee ainakaan helposti rikastumaan.
     
  11. oceanic7

    oceanic7 Double Gearhead

    Katsellut vähän jeeppien hintatasoa, Wrankuissa se on aika kova. Ehkö keinotekoisesti? Samat koneet myynnissä vuosikausia?
    Tämä
    https://www.nettiauto.com/jeep/wrangler/11446643
    oli Tori.fissä 6500euron pyynnillä jossain Tornion yläpuolella ja Kuopijon mies sen sieltä haki ja laittoi uudella etelän hinnalla sitten heti myyntiin. Vitskan nousu on tietty hyvä korvaus ajokilsoista mutta mahtaako olla se myyntihinta....
     
    cdv70 tykkää tästä.
  12. AnHie65

    AnHie65 2nd gear

    Paluu tulevaisuuteen:
    "Katsastettu 11.9. 2020"
     
  13. hla

    hla Gearhead

    FuryIII '71, Herje ja Larry tykkäävät tästä.
  14. T5

    T5 Gearhead

    Tässä taitaa olla taikasana se "rahoitus". Jonku pikkujobbarin on hyvä nostaa hintaa, koska edes pienestä liikkeestä on helpompi ostaa auto kuin yksityiseltä.

    Tietenkin nykyään lainaa saa aika helposti, mutta aina se on helpompaa liikkeestä samalla se rahoitus ottaa ku autoa hakee.
     
    litres tykkää tästä.
  15. Larry

    Larry Double Gearhead

    Samaan ilmiöön törmää muittenkin romujen kanssa. Useita kohteita mennyt nenän edestä ja melkein heti kamppeet näkeet jobbarilla myynnissä. Harvoin sorrun ja ostan näitä kyseisiä tavaroita niiltä.
    Tänään sentään sain yhden setin haettua kotiin ennen noita "lokkeja".
     
    Muokattu: 10.7.2020
    cdv70 tykkää tästä.
  16. Inlinee

    Inlinee Gearhead

    Nyt on pelkkää asiaa.
     
    SteveS ja cdv70 tykkäävät tästä.
  17. litres

    litres Gearhead

    Mikä sua niissä jobbareissa vituttaa ja tarkoitatko kotikauppureita vai autoliikkeitä?
     
    12345678910 tykkää tästä.
  18. Stang_81

    Stang_81 Double Gearhead

    Eiköhän osa ota vaihdossa mitä vaan perseestä perämoottoriin, niin saavat jopa noita myydyksikin. Mut aika moni halvalla ostettu ja kalliimmalla yritetty myydä on pitkäänkin myynnissä, joitakin sellaisia nytkin nettiautossa luuraa. Kai se kaluston seisottaminenkin on rahamiesten hommaa?
     
    SteveS ja cdv70 tykkäävät tästä.
  19. BRAKE DRUM

    BRAKE DRUM Double Gearhead

    Tähän 40 vuoteen ehkä noin 15 autoa myynyt poies niin väittäisin että tommonen jobbarin homma on lähinnä masokistin hommia. Tosin ihmisethän ovat erilaisia ja joku voi saada siitäkin hommasta adrenaliinia tai jotain.
     
    cdv70 tykkää tästä.
  20. SteveS

    SteveS 1st gear

    Eikai niissä mikään vituta jos haluaa 10ke myynnissä olevasta autosta seuraavalla viikolla maksaa 15ke... Sama se kait on onko liike vai kotikauppuri, ei omat periaatteet tai edes mielenkiinto anna periksi että maksaisi siitä samasta autosta sen vitosen enemmän ihan vaan että joku saa vetää välistä omaan taskuun... Harrastajat ehkä tämmöistä ideologiaa ymmärtävät, ne kenen tarkoitus on tehdä harrastuksella voittoa taasen eivät.
     
    viikinki75, sepsa, Inlinee ja 2 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.

Kerro tästä muillekin!