Nettiautosta bongattua

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Rüsselsheim, 28.4.2006.

  1. Lowry

    Lowry 2nd gear

  2. impala-63

    impala-63 Double Gearhead

    Auto on uitettu floridasta vuosi pari sitten. En muista tarkkaan milloin.
     
    viikinki75 tykkää tästä.
  3. T5

    T5 Gearhead

    Mä uskaltaisin väittää, että tuo on Suomessa maatunut aika kauan. Muistelisin nähneeni tuon myynnissä ainakin 5v sitten ja ODlla eka maininta näyttäisi sijoittuvan alkuvuoteen 2010
     
    viikinki75 tykkää tästä.
  4. impala-63

    impala-63 Double Gearhead

    Ok. Kimmo tuosta autosta vaan selitti mulla ja jäin siihen käsitykseen että se olisi floridasta uitettu. Voihan se tosiaan olla että uitettu kauan aikaa sitten ja seissyt suomessa pitkään.
     
    viikinki75 tykkää tästä.
  5. lucky74

    lucky74 3rd gear

    Piti ihan samaa kirjoittaa.
    Ehkä se taas vaan on niin että nopeet syö hitaat, köyhälle kaikki on kallista ja diipadaapa mutta en kyllä oikeasti ymmärrä tätä hinnoittelua tai sitä kuka noita ostaa noilta jobekseilta?
    Tuo toinen yksilö alle viikko sitten 6500 nyt 10900. Vittu reilu meininki!
    Löysät pois ja katteet kohilleen.
     
    cdv70 ja viikinki75 tykkäävät tästä.
  6. koivuhalko3

    koivuhalko3 3rd gear

    Juu. Kovasti on hinta noussut ja samaan aikaan ajetut kilometrit vähentyneet. Toi c 3500 oli ajettu 213000 kilometriä kun myin sen :eek:.
     
    Dataviilaaja, Peeaa, Lowry ja 3 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
  7. impala-63

    impala-63 Double Gearhead

    Ei niitä kukaan ostakaan vaan ne vaihtuu sitten jobbarilta toiselle vuosien aikana.

    https://m.nettiauto.com/chevrolet/sportside/11489308?vifAdCount=10&vifNav=Y

    Tämä oli 1.5v sitten yksityisellä myynnissä 6900€ ja olin menossa ostamaan autoa muistaakseni 6500 myyjä halusi siitä ja myyjä lupasi tulla vastaan tuolta saarijärveltä osan matkaa. Ihan itse sitä ehdotti. No lauantaina piti mennä hakemaan ja perjantai nostin rahat kun halusi käteistä. Perjantai iltana tuli viesti että autosta maksettiin pyynti ja tultiin pihasta hakemaan. No olisin minäkin hakenut mutta kun sanoi että tulee vastaan. No nopeat syö hitaat eli oma moka kun en heti mennyt.
    Parin päivän päästä auto oli tuolla liikkeellä myynnissä 11900€ ja onkin sen jälkeen ollut vissiin kolmessa liikkeessä myynnissä tuolla hinnalla.

    Ketä tuollainen nyt sitten palvelee? Vihreitä kun autot ei ole liikenteessä vaan roikkuu liikkeissä.
     
    viikinki75, SteveS ja cdv70 tykkäävät tästä.
  8. Inlinee

    Inlinee Gearhead

    Myyjä ilmeisesti lukee tätä ku kilsat hävinny ilmosta..
     
    viikinki75, cdv70 ja SteveS tykkäävät tästä.
  9. SteveS

    SteveS 1st gear

    Surullinen ilmiö mutta valitettavasti tätä joutunut itsekkin todistamaan useamman auton kohdalla. No kai se on parempi että auto kiertää liikkeeltä liikkeelle, kun että harrastajat pääsisi harrastamaan järkihintaisella kalustolla.
     
    cdv70 tykkää tästä.
  10. Catiska

    Catiska Gearhead

    No, ainakin joku ostaa auton ja harrastaja saa pyytämänsä hinnan. Eiköhän se harrastaja löydä auton aina jostain, ainakin minä olen aina löytänyt uuden myydyn tilalle. Ei ne kaikki kalusto ole jobbareiden myynnissä, hyvin vielä löytyy muiltakin myytäväksi asti.
     
  11. lucky74

    lucky74 3rd gear

    Toki varmaan löytääkin autonsa jostakin mutta tämä sotkee myös tavallaan yleistä hintatasoa. Häviää se realismi. "Kun liikkeessä myyvät samanlaista 10000 niin eu kai tääkään halvempi ole". Henkohtasesti eniten vituttaa tuo harrastushenkisyyden puuttuminen. Toki sitä itekkin mieluusti saa vähän voittoa kaupoistaan mutta nuo överi voitot. Myyminen toiselle harrastajalle on sellasta asian eteenpäin viemistä, sosiaalista kanssakäymistä. Välillä yks paskanhailee vaikka menis omakustannehintaan kun näkee et auto pääsee hyvään kotiin ja toinen on mielissään. Ehkä joskushan hän sitten luopuu jostain osasta tai autosta kohtuu korvausta vastaan mitä ite kipeesti tarvii. Harrastamista, reilu peli periaatteella.
     
    cdv70, Inlinee, SteveS ja 1 muu tykkäävät tästä.
  12. impala-63

    impala-63 Double Gearhead

    Yleensä vaan se harrastaja olisi myynyt sen toiselle harrastajalle jolle sillä olisi muutakin arvoa kun se rahallinen ja saanut ihan saman rahankin myydessään. Yleensä tuollaiset vähän parempi kuntoiset menee kyllä aika nopeasti jos hinta on kohdallaan ja niihin ne jobbaritkin tarttuu kun yrittävät sitten myydä niitä tuhansien voitolla taas eteenpäin. Varmaan menisi helpommin kaupaksikin jobbareilla jos eivät tuplaisi 5 tonnin auton pyyntiä ja roikota vuosia myynnissä.

    Saako noista jotain vähennyksiä vai mikä siinä on kun nostavat hinnat niin korkeaksi ettei kukaan osta? Pienemmällä katteella kalusto vaihtuisi nopeammin ja volyymi kasvaisi.

    Tässä hyvä esimerkki. Ollut vissiin 3-4 vuotta eri liikkeissä myynnissä poskettomaan 46900€ hintaan. Taisi aikanaan olla harrastajalla myynnissä 20-25000€ kunnes meni liikkeeseen. Nyt on sentään se museoauto status pois teksteistä mihin kyseistä autoa ei mitenkään saisi oikeasti menemään. https://m.nettiauto.com/chevrolet/pickup/11448054?vifAdCount=1&vifNav=Y
     
    cdv70 tykkää tästä.
  13. mjm2

    mjm2 3rd gear

    Charger´69 ja malvasto tykkäävät tästä.
  14. leivonharri

    leivonharri Gearhead

  15. KKOSKINEN

    KKOSKINEN Gearhead

    Teknisissä tiedoissa taitaa olla vähän epätarkkuuksia.
     
  16. Bowtie

    Bowtie Double Gearhead

    10900 305-sportsidesta jolla ajettu 350tkm? Juuei... Onhan tuo ihan siisti vaan ei mikään helmi, lavan ja hytin linjauksessa sanomista, ajovalot räpelletty... Kymppi voisi olla ihan järkevä hinta jos kyseessä olisi ronkkimaton vähän ajettu helmi, ei 350tkm ajettu jota on joku jo hitsaillutkin
     
  17. T5

    T5 Gearhead

    Onko tuo lava-auto -kuume vasta saavuttamassa tätä maata ja sen verukkeella yritetään pyytää järkyttäviä hintoja? Tuossakin tuo 3500 Silveradon pyyntihinta 11200€ tuntuu jotenkin aivan järjettömälle!
    Ja toinen ihmetystä aiheuttava asia on se, että jos noista 90-luvun katiskoista pyydetään tommosia hintoja, niin 60-70 -lukuisten lava-autojen hintojen pitäisi olla suunnilleen tähtitieteellisiä.
     
    tsipi tykkää tästä.
  18. Lowry

    Lowry 2nd gear

    Saahan sitä jokainen tosiaan pyytää omastaan mitä haluaa, mutta ei vaan omaankaan makuun oikein hinta/laatu kohtaa noissa nettiauton tarjokkaissa. Tai sinänsä ne hinnat ei olisi ongelma, vaan se laatu. Yli kympin voisi oikeasti helmestä maksaakin, mutta kuuden tonnin autosta ei tule kympin autoa pelkästään hintalappua vaihtamalla.
     
    PilsnerBil ja cdv70 tykkäävät tästä.
  19. Peeaa

    Peeaa Gearhead

    No joo, viislitranen T/A, jossa on 5,7 kone. Ja tuossa 5,0 efi-koneessa ( mikä siinä näkyy oikeasti olevan ) ei ole yli 200 hepoa, vaan jotain 180...
     
  20. SPORT TRUCK

    SPORT TRUCK Double Gearhead

    Tuossa ilmoituksessa on vuosimallikin outo, 3/1991...käyttöönotto ehkä, mutta se ei muuta sitä että tuo on silti oikeasti 88 - 89 mallia.

    Tuo valko/sininen on sentään aito Choo Choo Custom ja päältä siisti, mutta tiedän että auto on ollut ympärivuotisessa käytössä, missä kunnossa lienee alusta ?
    CCC orkkis penkit on, mutta ne on rikki ja hirveä ratti...orkkis ratteja löytynee helposti tai sitten joku tyylikäs tilalle.
    CCC etuspoileri "Monte valoilla" puuttuu myös...se on joko ajettu rikki kuten usein näissä (lasikuitua) tai sitä ei ole ollutkaan...

    https://www.nettiauto.com/chevrolet/sportside/11489308
     
    Muokattu: 12.8.2020

Kerro tästä muillekin!