Nettiautosta bongattua

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Rüsselsheim, 28.4.2006.

  1. leivonharri

    leivonharri Gearhead

    ...tai tyhmät kysymykset
     
    Peeaa tykkää tästä.
  2. Hukka86

    Hukka86 2nd gear

    No minä oon ostellu vaikka oon ensin laittanut viestiä jos halunnut lisätietoa tai vaihtoa ehdottanut
     
  3. SPORT TRUCK

    SPORT TRUCK Double Gearhead

    Kolme rengas-/vannesarjaa myin menneen kesän aikana ja kaikki kaupat tehtiin pelkästään WhatsUp ja tekstiviesteillä kommunikoiden.
    Vasta näitä hakiessa tai niitä vietäessä soiteltiin viime metreillä tarkempia ajo-ohjeita puolin ja toisin.
    Vanhemmat ostajat käyttivät WhatsUp:a ja näistä ostajista nuorin noin parikymppinen heppu käytti pelkkiä tekstiviestejä !!!
    Yhden rengas/vannesarjan ostin itse keväällä ja sen kanssa kaikki hoidettiin kyllä puhelimella.
     
  4. budweiser

    budweiser Gearhead

    Joo, voihan sitä kokonaan pelkillä viesteillä hoitaa asiansa mutta ei se perkele aikamiehen hommaa oo. Aikuiset sanoo päivää ja esittelee itsensä, ostaa tai myy, kumminpäin vaan.

    Pelkästään viesti kyselyistä jää kummallisesti maku että tiedustelija on joko lapsi tai sitten niin perse auki ettei kärsi ees puhelimen laskua lisätä..
     
    Muokattu: 12.10.2020
    Peeaa tykkää tästä.
  5. el borrachitos

    el borrachitos Gearhead

    Kyllä mä oon myynyt kalustoa ja osia pelkillä viesteillä hyvinkin onnistuneesti, enkä missään tapauksessa sulje niitä pois. Olen myös ostanut pelkillä viesteillä. Tosin viestien yhteydessä oon aina puh.numeron antanut jos on tarvetta soitella.
    Toi viesti homma sopii mulle hyvin. En mä jaksa jaaritella tuntia tai puolta kaikkea joutavaa täysin asian vierestä, mitä usein tapahtuu. Eikä mua kiinnosta jonkun isoisä vainaan liikavarvas vaivat, mitkä johtui pakkaskeleillä jonkun helvetin pobedan huonosta ergonomiasta.
     
    Catiska ja leivonharri tykkäävät tästä.
  6. leivonharri

    leivonharri Gearhead

    Viestitellessä myös antaa toiselle mahdollisuuden huolellisempaan vastaukseen. Varsinkin varaosakauppojen suhteen puhelinpalvelu on hanurista; odotat puhelimessa, kun toinen selaa katalogeja yhdellä kädellä, kun vois lähettää tarvittavan kauppalistan ja antaa myyjän kaivaa hinnat valmiiksi rauhassa. Välillä vaan on niitä "vanhan liiton" mestoja, jossa sähköpostiin tai viestiin nettisivun kautta vastataan ytimekkäästi "Soita!!"

    Pelkällä puhelinpalvelulla voidaan ylläpitää tunnelmaa kiireestä, hektisyydestä ja dynaamisuudesta, kauppa tuntuu käyvän kuin siimaa, kun on jatkuvasti puhelimessa.
     
  7. Charger´69

    Charger´69 Double Gearhead

    Aikamieshän saa ostettua sen minkä haluaa ja myytyä sen minkä haluaa. Ja kyllä se nykypäivänä on tarkottanu sitä että viestien kauttakin sitä paljon hoidetaan puolin ja toisin. Joten siihen kannattaa tottua vaikka fakta onkin, että enempi on turhan kyselijöitä viestikategoriassa ku puhelimen päässä. Vähempi se tuntuu kuitenki aikaa vievän nuo viestit ku puhelut, vaikka se niin mukava onki välillä 2 tuntia jaaritella harrastuksesta puhelimessa jonku kanssaharrastajan kanssa niin tosipeleissä siihen että se aika löytyy niin on aika harvon nykyään mahdollisuuksia.

    Ite näen että jos vain jompi kumpi tapa jonku kohdalla on ainoa vaihtoehto niin jää monet ostot ja myynnit tekemättä. Joissaki jutuissa on vaan itelläkin muututtava jos meinaa pysyä pelissä mukana.
     
    el borrachitos tykkää tästä.
  8. el borrachitos

    el borrachitos Gearhead

    Taisi itseasiassa OD:n eräästä ketjusta bongattu keskustelu johtaa lähes tulkoon kokonaisuudessaan viestittelyllä kauppoihin ’70 GS Buickista, kun eukolle autoa etin. Ja viestittely on jatkunut ajoittain kauppojen jälkeenkin. Oli hyvät puodit.
     
  9. Bowtie

    Bowtie Double Gearhead

    Ite laitan joskus viestiä jos löydän jotain mielenkiintoista vaikka klo 21 jälkeen, kun ei koskaan tiedä jos toisella vaikka pieniä muksuja tai aikainen herätys töihin seuraavana aamuna. Mun mielestä viestiin saa asiallisen sävyn kun laittaa viimeisenä nimensä, itselle ainakin tulee fiilis että toisessa päässä on törppö jos ei edes nimeään osaa kertoa...
     
    cdv70, Sierra ja Peeaa tykkäävät tästä.
  10. leivonharri

    leivonharri Gearhead

    Nimi ja puhelinnumero, niin voi soittaa, jos kirotustaito ei riitä.
     
  11. kippis

    kippis Gearhead

    viimeisin mp kauppa tehtiin liki täysin tekstarein.
    siinä vaiheessa oli pakko soittaa myyjälle kun eksyin koeajolla tampereen nekala / viinikka alueelle. no kaiffari ajo paikalle jossa olin ja siitä mentiin sitten takas tallille jossa kaupat tehtiin. jäi hauska muisto siitä kaupasta.... oli se ittekki sinne joskus eksyny =)
    aina käy näin ku menee pitemmälle ettei hyppyrimäet enää näy....
     
  12. teddy99

    teddy99 Gearhead

    Joskus on koomisia tilanteita etenkin ikämies harrastajilla, eli vaari on kuullut että esim. entisöidystä Ford Escort RS1600 on maksettu huutokaupassa Englannissa 100000 e, niin se oma 1,1 siellä navetan takana on ainakin saman arvoinen. Olisikohan tässä Opelin myyjällä käynyt samoin, että on kuultu että jossain on myyty Ascona 400 hintaan 50000e, niin kyllä omasta neliovisesta perus Asconasta samanverran täytyy saada.... https://www.nettiauto.com/opel/ascona/11686528
     
    Peeaa ja isalmela tykkäävät tästä.
  13. WBBC

    WBBC Double Gearhead

    Toki voit laittaa millaiset kilvet haluat. Mutta mielestäni kuusimerkkiset mustapohjaiset ovat hönön näköiset museorekisterissä olevalle autolle.
    Olisi hauska tietää, mikä oli perustelu tällaiselle ratkaisulle?
    Sitäpaisti, eikös 80-luvun auton saa museorekisteröityä ihan niillä alkuperäisillä kilvillänsä?
     
  14. teddy99

    teddy99 Gearhead

    Huumori on vaikea laji :odbiggrin:
     
  15. WBBC

    WBBC Double Gearhead

    Mä en näe huumoria mustapohjaisissa kuusimerkkisissä.
     
  16. Bighouse

    Bighouse 3rd gear

    mpower tykkää tästä.
  17. daavid-son

    daavid-son Gearhead

  18. BRAKE DRUM

    BRAKE DRUM Double Gearhead

  19. WBBC

    WBBC Double Gearhead

  20. Hukka86

    Hukka86 2nd gear

Kerro tästä muillekin!