Nettiautosta bongattua

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Rüsselsheim, 28.4.2006.

  1. Fuselage

    Fuselage Gearhead

    Hyi hitto mikä hinta kanttikopalla...
     
    litres tykkää tästä.
  2. Charger´69

    Charger´69 Double Gearhead

    Saapa sitä pyytää kyllä ja koitan välttää toisten pyyntien kommentointia, mutta tämä aiheutti kyllä eilen suurta ihmetystä :D Joo on siisti, mutta ei ole kyllä mikään erittäin siisti edes, konehuonekin samanlaisessa kunnossa ku mitä se on noissa 5k maksavissakin. Hyvin hyvin vaikea nähdä että tuossa kunnossa oleva kanttikoppa tulee myymään paljoa yli 10-15k, mikä jo sekin voi olla tiukassa. Tuota pyyntiä voisi jotenkin perustella jos auto olisi kuin uusi, mutta jo kuvista näkee että siitä ollaan todella kaukana.
     
  3. tapsah

    tapsah 2nd gear

    onko toi ristiperä majava keinuja, vanha kiihytysauto?
     
  4. oceanic7

    oceanic7 Double Gearhead

  5. wiwwe

    wiwwe 3rd gear

  6. Inlinee

    Inlinee Gearhead

  7. el borrachitos

    el borrachitos Gearhead

    Tässä on malli esimerkki siitä mitä paska ilmoitus saa aikaiseksi. Ostohaluttomuuden. Mulla ois kassaa ja ehkä jonkun näköistä mielenkiintoakin herätteenä ostaa ko.aikakauden avo GM. Myyjällä tilaa ottaa kunnon kuvat, mutta ainoastaan pari vaivuduttu ottamaan jollain nauriilla. En jaksa alkaa kyselemään enempää. Lieneekö koko läjä yhtä laiskasti pellitetty kasaan? Kunnon ilmoituksella ois luuri korvalla. Nyt ei innosta. Laatikaa ne ilmoitukset kunnolla. Ei ainakaan vähennä ostajakuntaa.
    https://m.nettiauto.com/buick/centurion/11758677
     
    biker tykkää tästä.
  8. tapsah

    tapsah 2nd gear

    Ihte en niin niistä kuvista niin piittaa mutta kun oman elämän road captain läittaa julkisen myynti-ilmotuksen puhelinnumeron keraa niin vastais edes sitten siihen puhelimeen, ehkä se kauppakin kävis..ei oo kysessä juuri toi ilmo..
     
  9. petrus

    petrus Gearhead

    malvasto tykkää tästä.
  10. malvasto

    malvasto 3rd gear

  11. BRAKE DRUM

    BRAKE DRUM Double Gearhead

    Laske siihen hintaan päälle verot + muut kulut ja vertaa mitä sillä hinnalla saat Suomesta, Ruotsista tai esim Saksasta. Siitä se alkaa avautumaan. Ostopäätös on kuitenkin aina tehtävä itse jos autoa ei pääse kavereitten kanssa katsomaan. Ja muista ettet vertaa hintaa R/T malleihin, tämähän on vain lähes perusCharger.
     
    litres tykkää tästä.
  12. Peeaa

    Peeaa Gearhead

    Kyllä tuollaisen ilmoituksen tekijä kuvineen yleensä tarkoittaa sitä että kannattaa vaan pysytellä kotona. Tuote on poikkeuksetta samaa luokkaa ilmoituksen tason kanssa...o_O
     
  13. kippis

    kippis Gearhead

    tuli pyydettyä kuvia ja videota autosta. tosi nopeesti kyllä laitto. ja asiaan...
    maalipinta ei taida kaksinen olla. perinteinen autotallimaalaus jenkkityyliin, takalasin luota rupee jo irtoilee... tulee mieleen pikainen päällemaalaus.
    kone ei taida juuri tyhjäkäyntiä käydä... oli kyllä kylmä kone videolla, mutta kuitenkin.
    alustan kunto on suuri kysymysmerkki vielä.
     
  14. petrus

    petrus Gearhead

    Näin se on. Chargereissa tarjonta on ohutta ja hinnat kovia.
     
  15. T5

    T5 Gearhead

    @petrus kannattaa myöskin googlata näiltä sivuilta kokemuksia kyseisestä välittäjästä. Jos muisti ei petä, niin aina hommat ei ois menny kuin Strömsössä.
     
    cdv70 tykkää tästä.
  16. petrus

    petrus Gearhead

    Joo, olen lukenut.
     
  17. lollipopchevy

    lollipopchevy Gearhead

    Ko charger näyttäisi olevan myynnissä Bay Area suunnalla marketplacessa 16740 taalaa
     
  18. BRAKE DRUM

    BRAKE DRUM Double Gearhead

    Tämä on myös viimeinen vuosimalli yksilöllisillä sivuvaloilla.
     
  19. mjm2

    mjm2 3rd gear

  20. Charger´69

    Charger´69 Double Gearhead

    Aluksi katoin että hyvinkin voi olla mennyt, ruostetta ei saa olla mutta maalipinta saa olla vaikka kuinka patinoitunut. Kromit ja pinnat pitää olla ehyet. Se mikä tässä nyt tökkii museokriteerejä vastaan, on tuo revennyt kuskinpenkki ja vinyylikaton repeämät, muuten noiden kuvien perusteella museorekkari voisi ollakin mahdollinen.

    Pinnat pitää olla ehyet vaikka olisi patinoitunutkin, ja KYLLÄ, pienikin repeämä esim penkissä vaikka se olisi lähes huomaamattomissa penkin helmassa, ainakin täällä Oulunseudulla riittää siihen että museoon ei mene. Ai mistäkö tiedän..... :poff:
     

Kerro tästä muillekin!