GM 6.5td Vanit

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Bomber#1, 27.12.2006.

  1. E_N

    E_N 3rd gear

    Kysytään täältä löytyiskö keltään oikean etuoven ulkokahvaa?
    Ennen kuin laitan uuden tilaukseen.
    -97 expressiin siis.

    Yv. Jos löytyis
     
  2. Tabu

    Tabu 1st gear

    Hei. Mikähän mahtaa olla vanin(97-03) takaovi aukon ja tavaratilan sisäkorkeus ilman korotuksia?
     
  3. Tabu

    Tabu 1st gear

    Olisiko kellään vanin sisäkorkeus mittoja?
     
  4. wiwwe

    wiwwe 3rd gear

  5. MadMike

    MadMike Gearhead

    muistaakseni 125cm kun taisi olla kun 126 korkea prätkä ei mahtunut tässä syksyllä muuttessa.
     
  6. ++++++

    ++++++ 3rd gear

    Löytyykö noita keulassa olevia kahta oranssia valoa vilkku ja parkki jostain kirkkaana tai tummana?
     
  7. KMK63

    KMK63 1st gear

    Tietääkö joku pääkaupunkiseudulta jenkki autojen ruostevaurioiden korjaajaa? Mulla on 99 vani ja siinä olisi rungossa hieman hitsattavaa.
     
  8. Ranee

    Ranee Gearhead

    https://m.facebook.com/GPKorjausOy/

    Tuolta lähtisin kysymään
     
  9. persnetto

    persnetto 1st gear

    Moro! Miten Vanissa päästään kääntämään ruiskun pumppua? Kannattaako purkaa / säätää keulalta, vai ohjaamosta päin? Ei oikein tahdo löytyä ohjeita, kuin pickupeihin jne sivuturboihin...

    Ongelmana alkuun koodi p0216 (Tech 2:n mukaan offset oli -0.18) ja actual timing joku 18. Koska auto toimi ok, niin ei ollut tarkoitus tehdä vielä mitään, mutta kesken ajon alkoi kuulua keulalta / koneesta omituista naputusta. Mikään ei kuitenkaan hakannut mihinkään. Aloin epäillä tuota ruiskun ajoitusta ja tein tdc offset opetuksen kaasupolkimen jne kautta. Nyt offset on -2.46, eikä muutu enää mihinkään. Actual timing / desired timing pyörivät nyt n. 13 asteen kohdalla.

    Onko tässä enää muuta tehtävissä, kuin tuo pumpun kanssa vesisateessa ährääminen?
     
  10. oceanic7

    oceanic7 Double Gearhead

  11. persnetto

    persnetto 1st gear

    OK, no siltä se vaikuttaa. Joo luin tuon threadin ja pumpun kääntö on edessä. Osaa kyllä olla ahdas tila... johtosarja ja muu romu lisänä siinä päällä ja pumppu siellä alla jossain. Ainakin tässä vaiheessa näyttää, että ohjaamon puolelta saattasi onnistua. Ois vain stana pitänyt ostaa se suburbani.
     
  12. wiwwe

    wiwwe 3rd gear

    Vani on mukava sillon kun sille ei tarvii tehdä mitään ja Suburban on sillon mukava jos tarvii tehdä jotain :lol:
     
    always bb tykkää tästä.
  13. Neottilainen

    Neottilainen 1st gear

    Mikähän on vikana kun käyttää webastoa noin 30/60min nii saa sahata käyntiin ja kuulostaa että ois linjat tyhjät 99vm 6.5td vani.
     
  14. Rancor79

    Rancor79 1st gear

    Olisikohan sähkön puutetta, oletko tarkastanut akut/johdot/kytkennät, kokeile käyttää webastoa pihassa, niin että auto on kokoajan laturissa ja sitten käyntiin.
     
  15. Rancor79

    Rancor79 1st gear

    Onko kenelläkään Export mallin vanin, elikkä Metroauton manuaalia/ohjekirjaa, täältä ja googlesta kyllä etsinyt.

    Tuli ihminen pienestä onnelliseksi, kun löytyi autosta alkuperäinen GM securitykortti missä on ne ns. polkukoodit :) nyt pitäisi koodata uusi avaimenperä siihen, kortissa lukee vain miten pääsee ohjelmointitilaan ja sitten pitää siirtyä kohtaan 2 = katso ohjekirjasta, ja sitä kirjaa kun ei ole.

    Ilmeisesti englanninkielinen ja metroauton versio erovat toisistaan, jotenka sitä M-A läpyskää, tai ohjeita koodaukseen olisin vailla.
     
  16. Neottilainen

    Neottilainen 1st gear

    Molemmat akut uusittu ja piuhat putsattu. Kylmänä tai lohkolämmittemellä käynnistyy hyvin. Mut heti ku webastoa käyttää nii käynnistyy kakistellen..
     
  17. vanilla

    vanilla Gearhead

    Moi, mulla on tuo Metro-Auton kirja ja 15v omistustaival k.o. automallin kanssa menee näin:Kun olet syöttänyt sen security koodin oikein siitä kortista, Sec . valo palaa 10sek.Osoituksena siitä ja tuolloin on painettava lähettimen joko avaus-tai lukitus näppäintä 2x toiminnan tallentamiseksi muistiin. Security valo vilkkuu nopeasti4.sek. ajan osoituksena että toiminto on onnistunut. Merkkivalo syttyy uudelleen jolloin voit ohjelmoida toisen lähettimen. Voit ohjelmoida max. 4 uutta lähetintä.Kun lähettimet on synkronoitu , kierrä virta -avain off.Testaa ohjelmoitujen lähettimien toiminta. Uuden lähettimen synkronoinnin jälkeen tiedot poistuvat vanhoista lähettimistä.Sinun on synkronoitava kaikki määrätyn järjestelmän yhteydessä käytettäviksi tarkoitetut lähettimet samaan aikaan. (Huom. jos haluat muuttaa valitsemasi ohituskoodin käänny Dealerin puoleen) lisäksi sanotaan 0:aa ei voi käyttää. Lisänä on kirjaan liimattu seuraavanlainen keltainen lisäsivu synkronoinnista jos ei tunnista lähetintä:Sytytysvirta On, ja paina ohjaimen jompaa kumpaa nappia ja sen jälk. Käännä virta off.
     
    Rancor79 tykkää tästä.
  18. Rancor79

    Rancor79 1st gear

    lähteekö ilman webastoa lämpöisenä normaalisti, mistäkohtaa autosta webastolle on otettu polttoaineen syöttö. Voihan se valuttaa takaisin tankin suuntaan monestakin syystä, siirtopumpun takaisku, tankin liiallinen alipaine-> tankinkorkki, jonkun pa linjan ilmavuoto.

    Takaisinvalumisen huomaa helpoiten kun laittaa kirkasta letkua ilmausventtiilille.

    Mulla oli edellisessä vanissa samanlaista oiretta ja vain lämpöisenä/käytön jälkeen, silloin oli virran puute syynä, vaikka en sitä heti uskonut:D
     
  19. Rancor79

    Rancor79 1st gear

    KIITOS paljon tästä, pääsee testailemaan yövuorossa koodauksia:D:D:D
     
  20. persnetto

    persnetto 1st gear

    Jos vaniin vaihtaa jakoketjun, niin mitä kamaa pitää tilata? Mitä erikoistyökaluja tarvitaan? 6.5 turbo. Pitääkö vesipumppu vaihtaa?
     

Kerro tästä muillekin!