Nettiautosta bongattua

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Rüsselsheim, 28.4.2006.

  1. three hundred

    three hundred Gearhead

    Kävin kattomassa ja oli kuulemma 30.000€ tarjottu... En tarjonnut mitään... loppupelissä auton ympärillä oli niin paljon sakkia et en kyllä tiennyt ketkä myyjiä ja ketkä myyjien kavereita... ja toi hinta ilmotuksessa vaihtelee et välillä oli ilman hintaa ja sit ilmesty joku hinta...
     
  2. three hundred

    three hundred Gearhead

    On ollut pääkäupunkialuella ...
     
  3. tapsah

    tapsah 2nd gear

     
  4. Peeaa

    Peeaa Gearhead

    Nyt kun tarkemmin katsoin ilmoitusta, niin rekisterikilpi alkoi vaikuttamaan jotenkin tutulta. Luulenpa että kävin katsomassa samaa Chevelleä joskus 15 vuotta sitten Kouvolan liepeillä. Oli silloin keltainen ja 350 koneella ja Hiacen perällä. Oli sen verran masentava kötöstys, että jätin ostamatta. Meni sitten muistaakseni AutoViitalalle joka kaupitteli sitä sitten hieman eri hinnalla eteenpäin. Varmaan kokenut mittavan kunnostuksen sen jälkeen. Saattaa olla hyvinkin laadukas laite nykyään.
     
    Muokattu: 4.12.2020
  5. J.J.

    J.J. Gearhead

    Se keltainen taitaa vieläkin olla keltainen ja mustalla konepellillä. Olikohan jotain seittämän tonnia hintaa silloin aikoinaan, vajaat kymmenen vuotta sitten. Mikko sen tosiaan kerkesi hakea silloin.
     
  6. Charger´69

    Charger´69 Double Gearhead

    Saattaapa hyvinkin, vaan itelle ei tuu oikeen semmonen fiilis kun katselee rutussa olevia rekisterikilpiä, perus B&M shifteristä puuttuvia suojalevyjä, keskikonsolin lisämittareita 4kpl mitkä kaikki raaskittu laittaa ihan eri sarjaa yms. ettei vahingossa näyttäs fiksulta jne. Tosi pikkujuttuja siis ton hintaluokan autossa, mutta sitäkin suuremma syyllä vois ehkä laittaa kuntoon jos haluaa autosta hyvän vaikutelman antaa, ei kuitenkaan ole mikään halpis 69 Chevelleksi vaikka onkin moottoria laitettu jne.

    Ja melkosta perseilyä on kyllä myynti, en luottas tuollasiin myyjiin yhtään jos ekana sanotaan että myydään maanantaina eniten tarjoavalle ja sitte ei kuitenkaan myydäkään. Se on vissii tuo selkäranka ja sanojensa takana oleminen nykypäivänä jotenkin aivan mahdottoman vaikeaa, vaikka just tänä päivänä noista veivailuista jää kaikein helpoiten kiinni kun kaikki on netissä. Jokainen tavallaan.
     
    jariha, Chevette, JYR ja 4 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
  7. malvasto

    malvasto 3rd gear

    jariha, viikinki75, Ford67 ja 1 muu tykkäävät tästä.
  8. Peeaa

    Peeaa Gearhead

    Samasta autosta ilmeisesti puhutaan, mutta mielestäni siitä on n. 15 vuotta aikaa. Jossain Varsinaissuomessa on myös keltainen -69, mikä on 454:lla, mutta se ei ole sama auto.
     
  9. isalmela

    isalmela Gearhead

    Oho, kaikkea sitä näkee! Tuommoinen oli mulla lapsena kaikkein mieluisin leikkiauto. Muistan ihmetelleeni merkkiä, olin nähnyt jo paljon autoja mutten koskaan kuullutkaan Matra Simca Bagheerasta.
     
    jariha ja malvasto tykkäävät tästä.
  10. malvasto

    malvasto 3rd gear

    Uusi tuttavuus oli mullekin toi
     
  11. Mac

    Mac Gearhead

    malvasto tykkää tästä.
  12. Ford67

    Ford67 3rd gear

    -70 ja-80-luvun läppäluukkuvalo pikkusportit, kuten tuo Matra ja seuraajansa Matra Murena, plus murtoluku Fiiu, Saab Sonett, Fiero, Porsse 914 ja mitäs niitä muita oli, hienoja pelejä!

    Harmi että urheilullisuus jäi yleensä ulkonäköön. Kulku sitten perheautotasoa, vaikka sekin monille riitti. Mutta nättiin koppaan olisi tehokkaampaakin tekniikkaa ollut tehtailla pistää. Fieron kohtalo taisi olla Corvette, selvä hajurako piti niiden välillä olla mallistossa.
     
    malvasto tykkää tästä.
  13. teddy99

    teddy99 Gearhead

    Joku kusetusyritys Rexpex OY:n toimesta?

    Hienon näköinen - 81 Nissan museokatsastettu. Hinta vain 1000 e.
    https://www.tori.fi/etela-pohjanmaa/Datsun_nissan_Cherry_Museorekisterissa_77478182.htm?ca=18&w=3


    No meinasin samantien soittaa ja ostaa tuon ilmoituksessa olevien tietojen perusteella. Mutta onneksi on Googlen kuvahaku. Josta selvisi, että myyntikuva on 13 vuoden takaa ja eipä ole enää myyntikuvan mukaisessa kunnossa... Ja tuon lisäksi juuri tällä hetkellä tuon auton huutokauppa on kesken huutokaupat.comissa.... Huutokaupat.comissa sentään näkyy auton nykyinen kunto, vaikka sinnekin on pitänyt laittaa ensiksi kuvia 13 vuoden takaa. https://huutokaupat.com/2332534/datsun-cherry-1981-14-l-bensiini-aj91tkm-museoautomuseorekisterissa
    Mielestäni aika pikkurahan takia on halu kusta omiin muroihin pilaamalla firman maine?
     
    Muokattu: 4.12.2020
    three hundred tykkää tästä.
  14. Peeaa

    Peeaa Gearhead

    Kyseisen kauppiaan kanssa on tullut tehtyä joku kauppa 90-luvulla. Ja voin sanoa että suurella varauksella kannattaa suhtautua kaikenlaiseen kanssakäymiseen ko. herran kanssa.
     
    jariha tykkää tästä.
  15. el borrachitos

    el borrachitos Gearhead

    Jos mukana myös mustaa, niin toin sen maahan joku 10:nen vuotta sitten. Myinköhän sen sitten pois jollain 12-13 tonnilla ihan ok kuntoinen auto siihen rahaan, eikä käsittääkseni ole juurikaan omistajia sen jälkeen vaihdellut.
     
  16. viikinki75

    viikinki75 Double Gearhead

    1980€ hyväksytty tarjous näytti olevan huutokaupassa.
     
  17. Peeaa

    Peeaa Gearhead

    Joo, just sitä tarkoitin. Kävin ilmeisesti sun tallilla Tuusulassa sitä katsomassa. Ja vuosi oli 2008.
     
  18. Pannu H-D

    Pannu H-D Gearhead

  19. viikinki75

    viikinki75 Double Gearhead

    Muuten samaa mieltä, mutta en Fieroa ja Corvettea laittais samalle viivalle edes ajatuksen tasolla.:rolleyes:o_O
    Camaro ja Firebird piti olla Corvettea alempana tehoiltaan.
     
    Muokattu: 5.12.2020
  20. viikinki75

    viikinki75 Double Gearhead

    Vähän joudun kritisoimaan osaa sun listasta. ;) Tossa oli moni auto museorekisterissä, ja hyvin vähän ajettuja, mikä nostaa hintaa kyllä. Ja nuo vanhat Celicat ei edes ikinä käynyt "aalonpohjalla", ne on aina ollut kalliita. Nettiautosta löytyy paljon älyttömän kallita autoja joissa ei ole selitetty mitään "syytä" hinnalleen.

    Osassa oli kyllä liikaa hintaa, oli sitten vaikka ja mitä.
     

Kerro tästä muillekin!