-

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Projektit', aloittaja marko.ruti, 20.12.2020.

  1. marko.ruti

    marko.ruti 1st gear

    -
     
    Muokattu: 20.12.2020
    isalmela tykkää tästä.
  2. isalmela

    isalmela Gearhead

    Ihan hyvä avaus keskustelulle, mutta taitaa olla aika lujassa löytää tyhjän hallin omistaja joka ihan hyvää hyvyyttään antaisi hallin käyttöön. Kohtuuhintaan varmasti löytyy!
     
  3. marko.ruti

    marko.ruti 1st gear

    Laitetaan poistoon. Pistän uutta ilmoitusta, kun enemmän ajan kohtaista. Katsotaan sitten löytyykö kiinnostuneita. Ja tietysti itse maksan viulut.
     
  4. SPORT TRUCK

    SPORT TRUCK Double Gearhead

    Ihan hyvin te vedätte ! :odconfused:

    Jos oikein ymmärsin, niin joku uusi kaveri oli juuri muuttanut uudelle pienelle paikkakunnalle ja kyseli apuja sekä tallipaikkaa, jossa voisi alkaa harrastamaan.
    Pieni budjetti, mutta olisi varmaan ottanut vastaan tarjouksia tallista tai tallipaikasta, sekä apua rakenteluun ja samalla tutustunut alueen muihin harrastajiin...näyttäisi olevan myös uusi käyttäjä OD:lla.
    Kokonaan muualla päin asuvat lyttäsivät heti kysyjän , "hieno homma" :odconfused:

    Ps. En voi auttaa asiassa, mutta Joutseno/Lappeenranta suunnalla on kyllä aktiivisia harrastajia aika paljon, joten kannattaa jatkaa kyselyjä tallipaikasta ja sitä myöden rakenteluapujakin luulisi löytyvän.
    Kukaan tuskin antaa tallia ilmaiseksi käyttöön tai rahoittaa rakentelua.
     
    Mikkis tykkää tästä.
  5. Powerstroke

    Powerstroke Double Gearhead

    Oisko ollu viksumpaa vaihtaa se pakoventtiili.

    Noinniinku vinkkinä muille uusille harrastajille, tämän kohdalla on nyt myöhäistä.
     
    JJ tykkää tästä.

Kerro tästä muillekin!