Sähköauto-uskovaisuus

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja viikinki75, 10.4.2019.

Ketjun tila:
Ketju suljettu.
  1. 743347

    743347 1st gear

  2. BRAKE DRUM

    BRAKE DRUM Double Gearhead

    Eput hoilaili noin 40 vuotta sitten että "uraani halkeaa ja tuottaa lamppuun valkeaa". Noo, pitkätukat lauleli omiaan, Tyyne Jaakola Oulusta lyö faktat pöytään ja Epuille jauhot suuhun.

    [​IMG]
     
  3. Iiro

    Iiro Gearhead

    kerkko ja isalmela tykkäävät tästä.
  4. janiluo

    janiluo Gearhead

  5. BRAKE DRUM

    BRAKE DRUM Double Gearhead

    Sähköautoa markkinoidaan hallinnon taholta ilmastotekona joka kyllä onnistuisi rauhallisemmallakin vehjeksellä.
     
  6. palotila

    palotila Gearhead

    Onko siitä ollut puhetta Vikingin ja Tallinkin kanssa että millä tälläinen palo sammutetaan merellä puolivälissä Turkua ja Tukholmaa?
    Pitääkö mennä istumaan kannelle märkäpuku päällä ja liivit kaulassa jo varmuuden vuoksi?
     
  7. musta pässi

    musta pässi Gearhead

    Eikös joku laivayhtiö aikoinaan kieltäny pösö 307 ihan pentsiinikoneisenkin tuonnin ruumaan. Ne alko savuamaan oikosuluista nääs.

    Eikös kansilastina voi ottaa semmosen sähkövatkaimenkin ja sitte mereen vaan reelingin yli umpsukkeluksiin jos vähänki alkaa höyrytä.

    speedot jalkaan sekä uimalakki päähän ja ei muutaku yäkerhoon. Märkäpuku ja liivit voi olla liian kuumat jos tanssii niin että tyrät rytkyy. Sukulaismies sanoi aikoinaan että tavara kun on hyvin esillä ni se on jo puoliksi myyty. Markkinoinnin kultainen sääntö. Jos meinaan se speedon etumus pullistelee riittävästi ni luulis vientiä riittävän. Kattelee vaan valmiiksi pelastusreitin ja että pelastusveneitä on riittämiin.
     
  8. Hukka86

    Hukka86 2nd gear

  9. janiluo

    janiluo Gearhead

    Keulaporttia kun raottaa hetken niin luulis sammuvan.
     
    Inlinee tykkää tästä.
  10. musta pässi

    musta pässi Gearhead

    onkohan niillä ollu jo estonian kyydissä joku palava sähköauto?
     
  11. janiluo

    janiluo Gearhead

    Ihan uusi salaliittoteoria...
     
  12. Catiska

    Catiska Gearhead

    Sähköauto poikkeaa polttomoottoriautosta sikäli, että kulutus ei varsinaisesti muutu oli auto suorituskykyinen tai ei. Moottorin hyötysuhde kun on hyvä ja se on sitä kuormituksesta riippumatta.

    Lisäksi sähköllä saadaan huikea suorityskyky halvalla ja pienin käyttökustannuksin. Plaid maksaa kyllä reilusti yli 100 000,- mutta silti halpa kun vertaa suorituskykyä ja/tai käyttökustannuksia polttiksiin.
     
    Rihma ja kerkko tykkäävät tästä.
  13. BRAKE DRUM

    BRAKE DRUM Double Gearhead

    Jos 100 000 euroa on halpa vertaili sitä miten perin vaan niin ollaan jo niin erilaisissa maailmoissa etten oikein ymmärrä miksi edes alennut kirjoittelemaan täällä paaria foorumilla.
     
    impala-63, hartsa69 ja Desoto57 tykkäävät tästä.
  14. moottorinlohko

    moottorinlohko Gearhead

    ei ole paikkaa missä joku ei halua brassailla.rikasta ei haittaa jos satkun laittaa autoon vaikka järkevää ei olekkaan,mutta tavikselle viiskypääkin alkaa olla tosi tyhmää.ostihan bekhamin pentukin parivuotiaana viidenkympin korvikset äidilleen.se näistä järjen jättiläisistä.kaikista pahin jos isukki ja mami lyönyt hynät käteen .olkaamme kaikki tyytyväisiä.joku ajaa aina kalliimmalla kuin toinen.jostain on hienoo kun räppärillä roikkuu kilo kiviä kaulassa toisesta ei vaikka olisi hinta lappu mukana.
     
  15. Desoto57

    Desoto57 2nd gear

    Vaikka sähköpulkalla ajaminen olisi ilmaista niin kyseisen kulkineen hankintahinta tekisi kuitenkin kilometrikustannuksista aivan perkeleen kalliita verrattuna nykyisiin käyttö- ja harrasteautooni.Eli pysyttelen perinteisissä ja laitan rahani johonkin tärkeämpään.
     
    malvasto, -chgr, impala-63 ja 7 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
  16. BRAKE DRUM

    BRAKE DRUM Double Gearhead

    Se on juurikin näin - Pågen!
     
    impala-63, Vermilion ja Desoto57 tykkäävät tästä.
  17. Vermilion

    Vermilion Gearhead

    Unohdit mainita että viimistään 2030 valtio lyö näille ison lisämaksun tavalla tai toisella, kun polttomoottoriautojen määrä alakaa vähenemään, ja eiköhän se teho ole yksi peruste millä verotaan, sen jälkeen kaikki ajelee Nissan Leafillä tai muulla vielä pienempi tehoisella. Kuten nyt ajetaan Nissan Micralla.
     
    impala-63, janiluo ja Desoto57 tykkäävät tästä.
  18. Pannu H-D

    Pannu H-D Gearhead

    Sähköauto on kuin pumpattava barbara halpa ylläpitää, kyyti hiljaista eikä nautinnosta tietoakaan :D
     
    impala-63 ja Kalja imuri tykkäävät tästä.
  19. Rihma

    Rihma 2nd gear Bannattu

    Täällä vaan sama (koulukiusattujen?) runkkurinki jatkaa joutavia länkytyksiään. Surullista. Ihan parasta lukea näitä, ja tietää että sähköautot tulee vauhdilla! Jos omaa oloa helpottaa toi vinkuminen niin tänne tekstiä mahtuu, ja sivu toisensa jälkeen huuhajuttuja. ”Oon toissä korjaamolla ja noi ihan paskoja jne” Aikuiset miehet…
     
    Catiska tykkää tästä.
  20. J.J.

    J.J. Gearhead

    No ei ne sähköautot nyt kovin vauhdilla tule.
    Tuppaa vaan olemaan tuo Suomen autokannan uusiutuminen kohtuu verkkaista puuhaa. Menee vielä useita vuosia ennenkuin edes kymmenen prosenttia rekisteröidyistä autoista on sähköautoja.
    Ja todella hienosti muuten nostit itsesi kaikkien yläpuolelle, olet varmasti oikein loistava tyyppi, ja viisaskin vielä. :D
     
    rampleri, FuryIII '71, f34 ja 2 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
Ketjun tila:
Ketju suljettu.

Kerro tästä muillekin!