Autoilijoiden ja koko suomen alasajo

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja mietmi-3, 14.1.2021.

  1. Stang_81

    Stang_81 Double Gearhead

    Olihan eduskuntatalolla näitä friday for future ilmastomielenosoittajia, siis ennen koronaa. Ei ne yleensä kovinkaan pitkään viihtyneet, sen aikaa että saivat selfiet someen ja sitten kaduille pörräämään. Pääasia että saivat olla sillä verukkeella pois koulusta.
     
  2. chevytb02

    chevytb02 Gearhead

    Näin syksyllä kylmän aikaan, parit hassut ämpärilliset vettä niskaan niin johan tokenevat.
     
  3. Ratrod34

    Ratrod34 Gearhead

    Volvo_5.7 tykkää tästä.
  4. BRAKE DRUM

    BRAKE DRUM Double Gearhead

    Volvo_5.7 tykkää tästä.
  5. SPORT TRUCK

    SPORT TRUCK Double Gearhead

    Eihän kehitysvammasten päälle voi vettä heittää, joku voi vielä pahoittaa mielensä...
     
  6. BRAKE DRUM

    BRAKE DRUM Double Gearhead

  7. max

    max Double Gearhead

    Anteeksi näin etukäteen että menee hieman politisoinniksi,toivon ymmärrystä ylläpidolta.

    Ministeri Ohisalo nimenomaan sanoi muutama viikko sitten Ylen aamuteeveessä,että"Suomi on vastuussa Afganistanista".
    Uskottavahan se on kun viisas ja korkeasti koulutettu päättäjä näin sanoo ja pulinat pois.

    Ohisalo on antanut hiljaisen hyväksyntänsä elokapinan anarkistiselle toiminnalle.
    Antaiskohan Ohisalo hiljaisen hyväksyntänsä vaikkapa uusnatseille,jos ne järjestäisivät vastaavan demonstraation Mannerheimintiellä?
     
  8. Henkseli

    Henkseli Gearhead

    Elokapina aiheuttaa toimillaan pelkästään lisää päästöjä Suomessa. Tai no, Helsinkissä.

    Jotensakin poliisiviranomainen on jo kertonut, että heidät poistetaan tuolta tien pätkältä, mutta eivät suostu neuvottelemaan edes faktat kerrottuna.

    Nehän lähtee siitä, jossei sovulla niin sitten kantaen. Tuossa haetaan vaan konfliktia, jota ovat ihan itse hakemassa. Itku ja parku sitten kun heitetään tukasta ns. vithuun asiallisesti.
     
  9. hartsa69

    hartsa69 Double Gearhead

    Par'aikaa Ohisalo Alfatv: llä kiertelee ja hokee "ei kuulu oikeusvaltioon" jne jne..
     
  10. Imperiumin vastaisku:

    Näin mieltään osoittavat autoilijat aikovat toimia, jos Elokapina tukkii lauantaina tien

    NÄHDÄÄKÖ Helsingin keskustassa ensi lauantaina paikalleen pysähtynyt satojen mielenosoitusautojen jono?

    Se on täysin mahdollista, sillä tulevana lauantaina 2.10. Helsingin Mannerheimintiellä mieltään aikovat osoittaa sekä torvensoittoprotesteistaan tunnettu Stop autoilijoiden kuritukselle -liike että myös liikenteen ilmastotoimien huomattavaa kiristämistä vaativa, erityisesti kadulla istumisestaan tuttu Elokapina.

    [​IMG]
    Jo muutaman kerran järjestetty Stop autoilijoiden kuritukselle -mielenosoitus on tunnettu kovaäänisestä tööttäilykuorostaan. Suurinta osaa tapahtumaan osallistuvista ajoneuvoista ei erityisesti erota liikennevirrasta, mutta mukana on aina ollut myös näyttävämpiäkin esimerkkejä kuten kuvan Stop-maalattu Dodge Ram. KUVA: MARKKU ULANDER
     
  11. Desoto57

    Desoto57 2nd gear

    Jos jostain loka-autosta epähuomiossa hiukan lorahtaisi sitä itseään siihen tienpätkälle jossa nuo ihmisten irvikuvat tulevat makoilemaan.Siinä monta paskaa kohtaisi toisensa.
     
    Peeaa tykkää tästä.
  12. spinout

    spinout Gearhead

    Ne elok-apinat vissii kuvittelee, että Suomen maankamaran päällä on oma kuplailmasto, jota pystyisi omilla toimilla säätelemään tai sitten täältä käsin pystyisi säätämään koko pallon lämpötilaa kuin hellannupista, jos vain toimitaan oikein rohkeasti.
     
  13. ASENTAJA

    ASENTAJA Gearhead

    Hiukan aiheeseen liittyen mm. Uusi Suomi kirjoitteli eilen otsikolla "Onko maan magneettikenttä keikahtamassa päälaelleen" , "Viime vuosina siirtymävauhti on kasvanut jopa 48 kilometriin vuodessa" Jos näin on, niin magneettikentät jos mitkä vaikuttavat ilmastoon, saattaa kääntää koko ilmaston ympäri tai ainakin muuttaa sitä rajusti, selittäisi aika paljon tätä muodikasta "ilmastonmuutosta". Tosin kyseinen magneettikenttien muutos maapallolla ei tietenkään maistu, näille kadulla istuville vihreille terroristeille, ainoa syy ilmastojen pilaamiseen kun tuntuu olevan heille Suomalainen autoilija.
     
    Volvo_5.7 tykkää tästä.
  14. Slant Sickness

    Slant Sickness Double Gearhead

    CO2 pitoisuus on noussut kuudenkymmenen vuoden aikana 1,5 kertaiseksi. 280ppm:stä 410 ppm:ään. Entäs jos maapallon napojen paikan vaihto johtuu hiilidioksidin määrän kasvusta?
     
  15. -71 MoPar

    -71 MoPar Gearhead

    Saattaahan se olla että noi mgneettikentät ym. vaikuttaa ilmastoon ja sen muuttumiseen, kun en usko että ennen edellistä jääkautta oli kauhian paljon autoja saastuttamassa maapalloa. Elikä on noita ilmaston muutoksia ollut mun järjen mukaan pitkin maailman historiaa eikä välttämättä ihmisten aiheuttamaa.
    Ei sattuis kellään olemaan säiliöautoa pesulaitteistolla , olis keikka tohon Mannerheimintielle pitäis se katu pestä eduskuntatalon kohdilta tosi kylmällä vedellä , ja lakaista ne roskat pois jos niitä siihen alkaa kertyä 2.10 oils hyvä ajankohta puhtaana pidolle.
     
    Desoto57 ja Peeaa tykkäävät tästä.
  16. Ratrod34

    Ratrod34 Gearhead

    Niin jos kaikki ei ole vielä nähny tätä käppyrää niin kertauksena, vuonna 1000 oli viimeksi lämpöpiikki ja silloin Grölanti oli vihreä manner ja sitä aikasemminkin on ollut rajuja ilmastonmuutoksia niinkuin varsinkin toi -6000 vuoden kohdalla, olisihan se perin omituista jos nyt ei ilmasto lopulta lämpenisi kun ihmeen pitkään ollaan oltu kylmässä jaksossa.
    https://hot-topic.co.nz/wp-content/uploads/2011/01/GISP210klarge.png
     
  17. maailmanloppu lähestyy ja ilmasto lämpenee. Neekerit valtaa sivukylät täälläkin ja kasvattaa viljavainioilla maissia.

    eilen 16astetta lämmintä, tänään 14 ja roadsterilla vaan ajelen joka päivä syyskuun lopussa.
    minulle tämä ilmaston lämpeneminen käy ja kai sitä pitää ruveta syömään sitä maissia kun saavat myityä sitä ossuuskaupan tiskeille
     
  18. Ratrod34

    Ratrod34 Gearhead

  19. Zejk1

    Zejk1 3rd gear

    Käykääpäs vaivihkaa ripauttamassa kuivaa kanankakkaa siihen viereen niin takuulla ituhippi lähtee pois....kärtsää melkoisen etevästi se aine ,,,,
     

Kerro tästä muillekin!